עזרה עם IR Blaster
-
kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
יש לי בלאסטר שמגיע עם Hauppauge 150. אחרי נסיונות רבים הצלחתי לקבל תגובה כשהבלאסטר מודבק ממש על העינית של הממיר (ADB של הוט). הענין הוא שחוץ מהבהוב של הנורה האדומה בממיר, כלומר שהוא מזהה אות כלשהו, הממיר לא נכבה וגם לא מקבל מספרים. רק מהבהב הלד של זיהוי האות.
זה קורה בקודים 385, 389, 402 וגם שש מאות ומשהו.
מישהו יודע איך מתקדמים מכאן הלאה? פתרון כלשהו?
תודה מראש
זה קורה בקודים 385, 389, 402 וגם שש מאות ומשהו.
מישהו יודע איך מתקדמים מכאן הלאה? פתרון כלשהו?
תודה מראש
-
kalinium
-
- חבר ותיק

הרצתי סריקות של כל הקודים
כמה וכמה פעמים, אבל שוב, האור האדום נדלק, כלומר, מתקבל אות כלשהו, אבל הממיר לא נכבה או מחליף ערוץ.
אני מתחרפן כבר לגמרי, אנא, אנא עזרה....
אני מתחרפן כבר לגמרי, אנא, אנא עזרה....
Re: הרצתי סריקות של כל הקודים
כל בעלי הADB והSamsung סובלים מבעיה זו. לדעתי לא ניתן להגדיר את השלט על ממירים של תבל. (Samsong, ADB)kalinium כתב:כמה וכמה פעמים, אבל שוב, האור האדום נדלק, כלומר, מתקבל אות כלשהו, אבל הממיר לא נכבה או מחליף ערוץ.
אני מתחרפן כבר לגמרי, אנא, אנא עזרה.......
- Joss
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ממיר Samsung של HOT - כן עובד עם MCE BLASTER
יש לי ממיר SAMSUNG של HOT
MCE BLASTER עבד מכה ראשונה. אחרי ששלחתי לו את האות של הספרה "1" בשלט של הוט הוא כבר ידע את כל שאר המקשים של השלט ועובד מצוין
MCE BLASTER עבד מכה ראשונה. אחרי ששלחתי לו את האות של הספרה "1" בשלט של הוט הוא כבר ידע את כל שאר המקשים של השלט ועובד מצוין
שאלה קשורה
כיום אני מתלבט ורציתי לדעת מה ההבדל בין ה USB-UIRT לבין הבלסטר של MCE ומה כדי יותר לקנות , שכן מדובר במחיר דומה (סביב 300 ש"ח).
לציין שאני לא התקנתי windows MCE .
האם השלט של MCE יכול לעבוד על XP PRO רגיל.
תודה
לציין שאני לא התקנתי windows MCE .
האם השלט של MCE יכול לעבוד על XP PRO רגיל.
תודה
השלט של MCE עובד גם על XP PRO "רגיל". אצלי כל השלטים בבית שלטי MCE.
היתרון של ה-USB-UIRT הוא באפשרות לשלוט על עד 3 ממירים שונים בו זמנית לצורך העברת ערוצים להקלטה. הבלאסטר שבא עם השלט של MCE יכול לשלוט על עד 2 ממירים - בתוכנת WINDOWS MCE. יש אפשרות גם בתוכנות אחרות אבל הקונפיגורציה לא פשוטה. ולרוב רק על ממיר אחד.
לדעתי, אם אתה מתכוון להשתמש ב"רצינות" במערכת, ואפילו להרחיב אותה ליותר מממיר אחד ואתה לא צריך את השלט של ה-MCE, קנה את ה-USB-UIRT.
דרך אגב, ה-USB-UIRT מאפשר לך לשלוט על המחשב עם כל שלט אחר (הוא גם מקלט IR).
אורן.
היתרון של ה-USB-UIRT הוא באפשרות לשלוט על עד 3 ממירים שונים בו זמנית לצורך העברת ערוצים להקלטה. הבלאסטר שבא עם השלט של MCE יכול לשלוט על עד 2 ממירים - בתוכנת WINDOWS MCE. יש אפשרות גם בתוכנות אחרות אבל הקונפיגורציה לא פשוטה. ולרוב רק על ממיר אחד.
לדעתי, אם אתה מתכוון להשתמש ב"רצינות" במערכת, ואפילו להרחיב אותה ליותר מממיר אחד ואתה לא צריך את השלט של ה-MCE, קנה את ה-USB-UIRT.
דרך אגב, ה-USB-UIRT מאפשר לך לשלוט על המחשב עם כל שלט אחר (הוא גם מקלט IR).
אורן.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני עובד עם שלט MCE וXP רגיל ו SAGETV.
כמו שאורן אמר ... הקונפיגורציה לא קלה בכלל.(אבל יש מדריך מפורט)
צריך להשתמש בתוכנה נוספת כמו HIP או Girder.
אתה צריך ללמד את התוכנה את הספרות 0-9 לפי השלט של הוט.
אני יכול להגיד לך שזה לא עובד בוודאות בתוכנה של HIP עבור ממירים מסויימים - היה לי ניסיון רע עם ממיר של יס.
אבל יש יתרונות לשלט של מייקרוסופט שהוא שולט על הכיבוי בטלווזיה ועל הווליום.
ראיתי בלוחות באתר לפני איזה שבועיים למכירה שלט משומש של מייקרוסופט,
כדי לך לעשות בדיקה אולי יהיה לך מחיר טוב.
כמו שאורן אמר ... הקונפיגורציה לא קלה בכלל.(אבל יש מדריך מפורט)
צריך להשתמש בתוכנה נוספת כמו HIP או Girder.
אתה צריך ללמד את התוכנה את הספרות 0-9 לפי השלט של הוט.
אני יכול להגיד לך שזה לא עובד בוודאות בתוכנה של HIP עבור ממירים מסויימים - היה לי ניסיון רע עם ממיר של יס.
אבל יש יתרונות לשלט של מייקרוסופט שהוא שולט על הכיבוי בטלווזיה ועל הווליום.
ראיתי בלוחות באתר לפני איזה שבועיים למכירה שלט משומש של מייקרוסופט,
כדי לך לעשות בדיקה אולי יהיה לך מחיר טוב.
- ofer1973
- חבר ותיק

- תגובות: 1339
- שם מלא: ofer1973
- נתן תודות: 507 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
יש לי מתאם אינפרא אדום שמתחבר ל-USB ומשמש
אותי להעברת נתונים (תוכנות ומשחקים) מה-PC לסלולרי ולמחשב
כף יד ,ומהם למחשב ה-PC חזרה .
האם המתאם הזה יכול לשמש כ-USB-UIRT ?
אם כן ,איך עושים את זה ?
בתודה
עופר.י
אותי להעברת נתונים (תוכנות ומשחקים) מה-PC לסלולרי ולמחשב
כף יד ,ומהם למחשב ה-PC חזרה .
האם המתאם הזה יכול לשמש כ-USB-UIRT ?
אם כן ,איך עושים את זה ?
בתודה
עופר.י
עופר.י
- ofer1973
- חבר ותיק

- תגובות: 1339
- שם מלא: ofer1973
- נתן תודות: 507 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
תודה אורן
.
1) אתה יכול להסביר לי איך משתמשים ב-USB-UIRT ?
2) איך גורמים ל-SAGE לישלוט על הממיר בעזרת ה-USB-UIRT ?
3) איפה מציבים אותו (אפשר צמוד לממיר ?) ?
4) איך הוא יכול לשלוט על שלושה ממירים ?
5) יש לי iMON שבא עם שלט , האם השלט הזה יכול לשלוט על ה-SAGE
ועל הממיר (דרך ה-SAGE ) בעזרת ה-USB-UIRT ?
בתודה
עופר.י
1) אתה יכול להסביר לי איך משתמשים ב-USB-UIRT ?
2) איך גורמים ל-SAGE לישלוט על הממיר בעזרת ה-USB-UIRT ?
3) איפה מציבים אותו (אפשר צמוד לממיר ?) ?
4) איך הוא יכול לשלוט על שלושה ממירים ?
5) יש לי iMON שבא עם שלט , האם השלט הזה יכול לשלוט על ה-SAGE
ועל הממיר (דרך ה-SAGE ) בעזרת ה-USB-UIRT ?
בתודה
עופר.י
עופר.י
1. USB-UIRT נתמך פנימית ע"י ה-SAGETV - כולל הקונפיגורציה של השלט/ממיר שנעשית ב-SAGETV עצמו. ברגע שמתכנתים את כל הספרות עם השלט המקורי ה-SAGETV דואג להשתמש ב-USB-UIRT באופן אוטומטי.
2. בזמן הקונפיגורציה אומרים ל-SAGETV שמשתמשים ב-USB-UIRT - פשוט מאד...
3. מציבים אותו מול הממיר - הוא שולח אות IR חזק מאד כך שלא צריך להיות צמוד לממיר.
4. ל-USB-UIRT יש חיבור, מאחור, ל"בננה" סטריאו שממנה ניתן להוציא עוד שני משדרי IR (כמו אלו שמגיעים עם הבלאסטר של MCE. בקובץ הקונפיגורציה של ה-USB-UIRT שנוצר ע"י SAGETV ניתן להגדיר איזה עיינית IR משוייכת לאיזה ממיר.
5. אין שום קשר בין שלט למחשב לבין השליטה על הממירים. SAGETV בלבד! שולט על הממירים. השלט למחשב, שיכול להיות כל דבר...כולל עכבר, מקלדת, שלט מכל סוג...אינו קשור לשליטה על הממיר אלא רק על התוכנה עצמה (מעבר בין תפריטים וכיו"ב). אם ה-IMON שולט על המחשב ה-USB-UIRT בסך הכל יעביר ערוצים הממיר כאשר SAGETV יאמר לו.
אפשרות נוספת היא שליטה ע"י שלט כלשהן בעזרת המקלט IR שב-USB-UIRT ואז התכנות של הפונקציות השונות בשלט הוא פנימי בתוך SAGETV - נוח מאד.
אורן.
2. בזמן הקונפיגורציה אומרים ל-SAGETV שמשתמשים ב-USB-UIRT - פשוט מאד...
3. מציבים אותו מול הממיר - הוא שולח אות IR חזק מאד כך שלא צריך להיות צמוד לממיר.
4. ל-USB-UIRT יש חיבור, מאחור, ל"בננה" סטריאו שממנה ניתן להוציא עוד שני משדרי IR (כמו אלו שמגיעים עם הבלאסטר של MCE. בקובץ הקונפיגורציה של ה-USB-UIRT שנוצר ע"י SAGETV ניתן להגדיר איזה עיינית IR משוייכת לאיזה ממיר.
5. אין שום קשר בין שלט למחשב לבין השליטה על הממירים. SAGETV בלבד! שולט על הממירים. השלט למחשב, שיכול להיות כל דבר...כולל עכבר, מקלדת, שלט מכל סוג...אינו קשור לשליטה על הממיר אלא רק על התוכנה עצמה (מעבר בין תפריטים וכיו"ב). אם ה-IMON שולט על המחשב ה-USB-UIRT בסך הכל יעביר ערוצים הממיר כאשר SAGETV יאמר לו.
אפשרות נוספת היא שליטה ע"י שלט כלשהן בעזרת המקלט IR שב-USB-UIRT ואז התכנות של הפונקציות השונות בשלט הוא פנימי בתוך SAGETV - נוח מאד.
אורן.
-
kalinium
-
- חבר ותיק

אני אשמח אם מישהו יוכל לחדד לי.
יש לי שלט IMON ששולט על המחשב וכמובן על GBPVR. האם ה-USB IRT יכול לקלוט את הפקודה משלט ה-IMON ולהזיז ערוצים בממיר, ובלי קשר מקלט ה-IMON יחליף הערוצים ב-GBPVR? ככה זה בעצם עובד?
האם אני יכול להוסיף ל-USB עוד משדרי IR כך שידליקו לי את הטלויזיה ואת הרסיבר?
יש לי שלט IMON ששולט על המחשב וכמובן על GBPVR. האם ה-USB IRT יכול לקלוט את הפקודה משלט ה-IMON ולהזיז ערוצים בממיר, ובלי קשר מקלט ה-IMON יחליף הערוצים ב-GBPVR? ככה זה בעצם עובד?
האם אני יכול להוסיף ל-USB עוד משדרי IR כך שידליקו לי את הטלויזיה ואת הרסיבר?