כונן חיצוני או פנימי ps3
אני רוצה לשדרג את הכונן 80gb שלי בps3.
יש לי שתי אפשרויות - לקנות כונן חיצוני 3.5 (זול יותר) או כונן פנימי 2.5 .
מה עדיף?
בעיקרון מה שמאוד מפריע לי בps3 זה שאי אפשר לעשות תקייה בתוך תקייה, יש רק אפשרות לעשות תקייה דרך album, ככה שאי אפשר לסדר vod נורמלי לסדרות .. לפי עונות וכאלה..
ונראלי שאם אני יעשה כונן חיצוני זה אני אוכל לסדר את זה ככה, כי זה מקור חיצוני.
מה ההבדלים בין הביצועים בPs3 עצמו?
יש לי שתי אפשרויות - לקנות כונן חיצוני 3.5 (זול יותר) או כונן פנימי 2.5 .
מה עדיף?
בעיקרון מה שמאוד מפריע לי בps3 זה שאי אפשר לעשות תקייה בתוך תקייה, יש רק אפשרות לעשות תקייה דרך album, ככה שאי אפשר לסדר vod נורמלי לסדרות .. לפי עונות וכאלה..
ונראלי שאם אני יעשה כונן חיצוני זה אני אוכל לסדר את זה ככה, כי זה מקור חיצוני.
מה ההבדלים בין הביצועים בPs3 עצמו?
- lilbiggie
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 256
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני גם חשבתי על זה.. אני מתכוון לקנות כונן חיצוני, בעיקר בעקבות מה שאמרת.אני מוריד המון סרטים באיכות גבוהה וסדרות .. אך המטרה העיקרית היא סרטים. לדעתי,לך תקנה איזה 1-2TB של WD.. אני בעד
.
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
השאלה היא מה השימוש שבשבילו אתה צריך את הנפח הנוסף.
אם זה בשביל התקנות משחקים, שמירות, דמואים וכו', בכלל אין שאלה - רק כונן פנימי יעבוד.
אם זה בשביל סרטים, הייתי הולך על כונן חיצוני. רק תזכור שה PS3 מזהה רק כוננים מפורמטים ב FAT32, מה שאומר שאי אפשר להשתמש בקבצים גדולים מ4 גיגה, מה שאומר שהסרט הממוצע יחתך איפשהו באמצע. אפשר להגדיר ל PS3 שיציג סרטים ברצף ואז לשים את כל החלקים של הסרט באותה תיקיה, אבל עדיין תהיה המתנה של קרוב לשניה במעבר בין סרט אחד לשני.
אם זה בשביל התקנות משחקים, שמירות, דמואים וכו', בכלל אין שאלה - רק כונן פנימי יעבוד.
אם זה בשביל סרטים, הייתי הולך על כונן חיצוני. רק תזכור שה PS3 מזהה רק כוננים מפורמטים ב FAT32, מה שאומר שאי אפשר להשתמש בקבצים גדולים מ4 גיגה, מה שאומר שהסרט הממוצע יחתך איפשהו באמצע. אפשר להגדיר ל PS3 שיציג סרטים ברצף ואז לשים את כל החלקים של הסרט באותה תיקיה, אבל עדיין תהיה המתנה של קרוב לשניה במעבר בין סרט אחד לשני.
אני גם עמדתי בפני הדילמה.
אני הייתי עם 60 גיגה פנימי.
בסוף שידרגתי לחצי טרה פנימי כי:
א. עוד מקום למשחקים , עידכונים ותוכן להורדה (במיוחד יהיה יעיל עם הפלייסטיישן פלוס הקרב ובא)
ב. קבצים מעל 4 גיגה - נתמכים על הכונן הפנימי.
ג. לא רוצה עוד משהו בשידת הטלוויזיה ובמיוחד עוד שקע חשמל - יש לי מספיק דברים שם.
לגבי עניין הסדרות - אני פשוט עושה שיציג לפי אותיות - פותר את רוב הבעיות.
ליביו
אני הייתי עם 60 גיגה פנימי.
בסוף שידרגתי לחצי טרה פנימי כי:
א. עוד מקום למשחקים , עידכונים ותוכן להורדה (במיוחד יהיה יעיל עם הפלייסטיישן פלוס הקרב ובא)
ב. קבצים מעל 4 גיגה - נתמכים על הכונן הפנימי.
ג. לא רוצה עוד משהו בשידת הטלוויזיה ובמיוחד עוד שקע חשמל - יש לי מספיק דברים שם.
לגבי עניין הסדרות - אני פשוט עושה שיציג לפי אותיות - פותר את רוב הבעיות.
ליביו
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
ליביו - אתה יודע מכיר את הפתגם הזה - "פראיירים לא מתים, הם רק עושים מנוי עם פלייסטיישן פלוס"?
כן , הוא לא ממש נכון.
qore שגם ככה שקלתי = 25 דולר.
ומשחקי הpsn לבד שהם נותנים יותר ממכסים את השאר אם יש 3 מוצלחים בשנה.
ובנוסף לזה הנחות על חלק מהדברים בחנות והורדת פאטצ'ים אוטומטית, ובשנה הראשונה בחשבון אמריקאי אתה מקבל 15 חודשים.
דווקא הפלייסטיישן פלוס שמבוסס על תוכן ולא על שירותים - מתאים לי בול באופי - הרבה יותר ממנוי לייב של מייקרוסופט לדוגמא.
ליביו
ובנוסף לזה הנחות על חלק מהדברים בחנות והורדת פאטצ'ים אוטומטית, ובשנה הראשונה בחשבון אמריקאי אתה מקבל 15 חודשים.
דווקא הפלייסטיישן פלוס שמבוסס על תוכן ולא על שירותים - מתאים לי בול באופי - הרבה יותר ממנוי לייב של מייקרוסופט לדוגמא.
ליביו
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
liviur כתב:כן , הוא לא ממש נכון.
ליביו...
רק ההורדת פאטצ'ים האוטומטית שווה לי את רב העלות
ולפותח הת'רד, גם אני מהאסכולה של הכונן הפנימי, אלא אם כן 500 גיגה לא יספיק לך.
- Huber
- חבר במועדון HT

liviur, למיטב ידיעתי כל הדיסקים בנפח 750/1 טרה לא יתאימו.
- Huber
- חבר במועדון HT

ברור, על זה אני מדבר, כרגע כל כונני ה 750/1 טרה מיוצרים בעובי שונה מהקטנים יותר ולכן לא יכנסו פיזית לקונסולה.