האם הגיע הזמן לשדרג את PH 100 שלי?
יש לי PH100 שקניתי לפני כמה שנים. הוא אחד מעמודי התווך של הקולנוע הביתי שלי, שכולל מגבר פיוניר היי אנד (יחסית) עם כל פורמטי האודיו החדשים, ופלאזמה נהדרת של גם של פיוניר (השם ינקום דמם).
אני רואה כבר כמה חודשים את ההתפתחויות החדשות מבית פופקרן ואני מתלבט אם הגיע הזמן להחליף את הפופקורן הישן. אם כן אז למה (WHY) ובעצם למה (TO WHAT) לA או לC, מאתיים כמובן?
אני רואה כבר כמה חודשים את ההתפתחויות החדשות מבית פופקרן ואני מתלבט אם הגיע הזמן להחליף את הפופקורן הישן. אם כן אז למה (WHY) ובעצם למה (TO WHAT) לA או לC, מאתיים כמובן?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מוכרת הבעייה...
במיוחד כשהמחיר הולך ויורד...
כל שני וחמישי יוצא משהו מעניין אחד - למכשהו הDVICO N1
במיוחד כשהמחיר הולך ויורד...
כל שני וחמישי יוצא משהו מעניין אחד - למכשהו הDVICO N1
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
במידה ויש לך שימוש (חומרה מתאימה יש לך כבר בבית) בפורמטי האודיו החדשים, רצון לצפות בתוכן בלו-ריי, ואתה מעוניין לקבל את הממשק החדש של הפופקורנים, שיכלול JB מובנה ועוד פיצ'רים נחמדים (לכשישוחרר...), אתה צריך את אחד הפופקורנים החדשים שהזכרת.
עכשיו השאלה איזה...במידה ואתה רוצה ליהנות מתוכן בלו-ריי מלא, כולל כל התפריטים והאקסטרות, ובמידה ואתה מתכנן להתקין כונן BD/DVD על המכשיר - ה-C200 מתאים לך. במידה ותסתפק בניגון חלקי של תפריטי בלו-ריי, ואין לך צורך בהתקנת כונן - ה-A200 מתאים לך.
ה-A200 קטן הרבה יותר, אך נוטה להתחמם יותר. ה-C200 מגיע בגודל מלא ומשתלב עם שאר מוצרי המולטימדיה, מתחמם פחות, ויש בו מקום לכונן ודיסק קשיח יחדיו, או לשני דסקים קשיחים.
עכשיו השאלה איזה...במידה ואתה רוצה ליהנות מתוכן בלו-ריי מלא, כולל כל התפריטים והאקסטרות, ובמידה ואתה מתכנן להתקין כונן BD/DVD על המכשיר - ה-C200 מתאים לך. במידה ותסתפק בניגון חלקי של תפריטי בלו-ריי, ואין לך צורך בהתקנת כונן - ה-A200 מתאים לך.
ה-A200 קטן הרבה יותר, אך נוטה להתחמם יותר. ה-C200 מגיע בגודל מלא ומשתלב עם שאר מוצרי המולטימדיה, מתחמם פחות, ויש בו מקום לכונן ודיסק קשיח יחדיו, או לשני דסקים קשיחים.
השאלה אם באמת צריך, אם השינוי הוא כזה משמעותי. BR יש לי כבר בPS3 ככה שזה פחות אטרקטיבי מבחינתי (אם כי אפשר לשים שם אחד BR אירופאי ואז בעצם יש לי כיסוי של ZONES), אבל האם הGUI החדש שווה, האם האיכות הצפיה משודרגת ברמה ששוה לי להוציא עכשיו עוד לפחות 1000 שקל?
- Irus
- חבר מביא חבר

לפי מה שאני רואה, אין לך דחיפות גדולה כרגע, ואתה נשמע מרוצה מהקיים.
לדעתי, תמתין קצת, תן לנו לספוג את ההמתנה ואת חבלי הלידה של ה-GUI החדש והמדובר, ולאחר מכן תחליט...
דרך אגב, המחיר של ה-A200 ירד מתחת ל-800 ש"ח לאחרונה.
לדעתי, תמתין קצת, תן לנו לספוג את ההמתנה ואת חבלי הלידה של ה-GUI החדש והמדובר, ולאחר מכן תחליט...
דרך אגב, המחיר של ה-A200 ירד מתחת ל-800 ש"ח לאחרונה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אם אתה צופה בסרטים שאתה משיג מהרשת - אי אפשר לנגן אותם בPS3 - אלא רק במזרימדיה (אני מדבר על איכות BR מלא) שתומך בBR מלא.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לא ממש - יש מזרימי מדיה שעובדים טוב למדי עם זה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אתה מתייחס לC200, יש עוד מכשירים, מבית HDX, DVICO
- Irus
- חבר מביא חבר

התייחסתי לשאלה של פותח השרשור...TV_Eye כתב: אני רואה כבר כמה חודשים את ההתפתחויות החדשות מבית פופקרן ואני מתלבט אם הגיע הזמן להחליף את הפופקורן הישן. אם כן אז למה (WHY) ובעצם למה (TO WHAT) לA או לC, מאתיים כמובן?...
ברור שיש דברים אחרים.
לדעתי אם אתה טורח כיום על הורדת ריפים מלאים של BR - תהייה לך סיבה בהמשך לשדרג.
לטעמי רוב הסרטים לא שווים את זה כלל ובשביל לצפות ב MKV 1080 חביב אין צורך בחידושים (שבעצם כיום רק מבטיחים תמיכה ללא אופק ברור)
תכלס ולפי רמת הציוד שלך 800 ש"ח על A200 לא מהווים מיכשול מספיק מהותי להרבה מהחברים כאן כך שאין צורך "קיומי" להרבות מילים על שידרוגון כזה - לך על זה בעבור החדש מהניילונים ומעט הכיף שבזה.
לטעמי רוב הסרטים לא שווים את זה כלל ובשביל לצפות ב MKV 1080 חביב אין צורך בחידושים (שבעצם כיום רק מבטיחים תמיכה ללא אופק ברור)
תכלס ולפי רמת הציוד שלך 800 ש"ח על A200 לא מהווים מיכשול מספיק מהותי להרבה מהחברים כאן כך שאין צורך "קיומי" להרבות מילים על שידרוגון כזה - לך על זה בעבור החדש מהניילונים ומעט הכיף שבזה.