בקרוב (לא אצלנו) - Hulu בPS3 וXBOX?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #1 

http://seattletimes.nwsource.com/html/t ... cation=rss

סוני עומדת לסגור בקרוב עם הולו על שת"ש כלשהו. הולו עומדת (או שכבר עברה) לשירות בתשלום. כותב הבלוג סבור - שזה קשור לשירות הפרימיום שסוני עומדת להציע הPS PLUS. הוא חושב שלאלו אשר יירשמו לשירות הPLUS תהיה הנחה או יכולת כלשהי בHulu.

גם MS במגעים עם Hulu להכניס את האחרונה לXBOX, ככל הנראה בעלות של כ9.90.
למה זה רלנבנטי לנו?

כנראה שלא :)

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

אין מה לעשות, נחכה ל Google TV. בשאיפה שזה יפתור לנו את הבעיה.
Need more cowbell

lilbiggie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 256
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

לא צריך..לי אין שום בעיה בלהוריד את הסדרות והסרטים שלי מהאינטרנט.. גוגל TV בכל זאת מסקרן אותי...נחכה ונראה.
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73299
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3160 פעמים

שליחה #4 

http://www.joystiq.com/2010/06/29/hulu- ... arly-2011/

עכשיו זה רישמי, HULU יגיע ל PS3 ביולי ול XBOX מתישהו בתחילת 2011. כמובן שלישראלי אין יותר מידיי מה לצפות.

מדהים, טלוויזיה "ככל יכולתך" ב 10 דולר לחודש בלבד. כמה כיף לא היות ישראלי - הא?

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 697
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #5 

אפשר לעשות מנוי בVPN עם כתובת אמריקאית (כזה בתשלום)

זו כבר מתחילה ליהיות מחשבה הגיונית בשבילי

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #6 

Huber כתב:http://www.joystiq.com/2010/06/29/hulu- ... arly-2011/

עכשיו זה רישמי, HULU יגיע ל PS3 ביולי ול XBOX מתישהו בתחילת 2011. כמובן שלישראלי אין יותר מידיי מה לצפות.

מדהים, טלוויזיה "ככל יכולתך" ב 10 דולר לחודש בלבד. כמה כיף לא היות ישראלי - הא?
...
הקטע המטומטם הוא שיש מלא ישראלים שישלמו פי ופי 3 מזה בשביל שרות דומה בארץ אבל אין כלום, יוק. וחברות תקשורת והפקות מתקוטטות אחת עם השניה ופונות כל הזמן לממשלה לעזרה.
אולי תעזרו לעצמכם ותתנו לאנשים אופציה הגיונית ל YES, ל HOT ול DTT?
מה כבר ביקשתי, כמה סדרות וסרטים באיכות סבירה ובלי לשלם 300 שקל בחודש עבור Overhead שלא מעניין אותי בכלל?
Need more cowbell

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

http://www.joystiq.com/2010/06/30/hulu- ... tion-plus/

HULU יהיה זמין רק לבעלי PSN PLUS כמו שב XBOX הוא יהיה זמין רק לבעלי Xbox Live Gold. התוכנה שתאפשר את השירות תהיה זמינה להורדה מה PSN ולא תגיע על דיסק.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78845
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #8 

מפתיע שהם מסכימים לעשות את זה. להערכתי זה יעבור מהר מאוד לאלה שמשלמים את המנוי של 10 דולר בחודש להולו.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

עופר, מי מסכים לעשות מה ומה יעבור לאלה שמשלמים את המנוי של 10 דולר בחודש להולו? :oops:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78845
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #10 

מפתיע ש-HULU מוכנים לשחרר גירסא שמיועדת באופן ברור לשימוש בסלון. הרי הם ניסו להתחמק מכך בכל מחיר, ותבעו או חסמו את הצורה של כל מי שניסה לגרום להם לעבוד בסלון. הסיבה? הם בבעלות הגורמים המסחריים ולא רוצים לפגוע להם בהכנסה מפרסום בטלויזיה מסחרית או בכבלים.

HULU פרסמו לאחרונה שירות בתשלום חודשי של כ-10 דולר. הם נותנים למי שמשלם את הסכום הזה גישה לתוכן פרמיום ולסדרות שבד"כ לא זמינות אחרת. הם ככל הנראה יתנו למנויים גם גישה סלולרית לאייפד ולאייפון. אני מתפלא שהשירות לקונסולות לא כלול בזה גם .

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #11 

עפר - PS3 וXBOX יושבים בחדרי הילדים לא? ;)

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #12 

HULU PLUS אכן נותן גישה לתכנים שלא קיימים, וגם צפייה באייפון ובאייפד (יש כבר את האפליקציה עם הדגמה של אילו סדרות יהיו חלק מהעניין הזה).
לגבי הPS3, זה ידרוש תשלום של 50$ לPSN PLUS לשנה, ועוד תשלום של 120$ לשנה לHULU. כמעט 700 ש"ח לשנה עבור HULU בPS (ולישראלים עוד תוספת של 80$ לVPN נורמלי) זה לא מעט כסף. למי שממילא מתכוון לעשות PSN PLUS בשביל ההטבות האחרות, זה כבר עניין אחר...

מבחינת התכנים מדובר על עולם ומלואו. יש את העונות האחרונות של כל סדרה פופולרית שהצלחתי לחשוב עליה, ולפעמים גם את כל העונות הקודמות.

מעבר למחיר, יש כמה בעיות עם העניין מבחינתי:
1. עדין יש פרסומות בדיוק כמו בHULU הרגיל. ציפיתי ששירות כזה יהיה נטול פירסומות.
2. לא ברור אם בתור ישראלי ניתן יהיה לשלם עבור השירות בכלל. אני יודע שבנטפליקס לדוגמא (שאגב, מציעים שירות דומה ב9$ לחודש, אבל בעיקר לסרטים) אי אפשר לשלם עם כרטיס שאינו אמריקאי ובעל כתובת חיוב אמריקאית.
3. מכתבה שקראתי שבדקה את השירות אומרים שאמנם יש תוכן ב720p שלא כמו בHULU הרגיל, אבל הניגון לא היה חלק לחלוטין.

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #13 

קרמריקה כתב:HULU PLUS אכן נותן גישה לתכנים שלא קיימים, וגם צפייה באייפון ובאייפד (יש כבר את האפליקציה עם הדגמה של אילו סדרות יהיו חלק מהעניין הזה).
לגבי הPS3, זה ידרוש תשלום של 50$ לPSN PLUS לשנה, ועוד תשלום של 120$ לשנה לHULU. כמעט 700 ש"ח לשנה עבור HULU בPS (ולישראלים עוד תוספת של 80$ לVPN נורמלי) זה לא מעט כסף. למי שממילא מתכוון לעשות PSN PLUS בשביל ההטבות האחרות, זה כבר עניין אחר...

מבחינת התכנים מדובר על עולם ומלואו. יש את העונות האחרונות של כל סדרה פופולרית שהצלחתי לחשוב עליה, ולפעמים גם את כל העונות הקודמות.

מעבר למחיר, יש כמה בעיות עם העניין מבחינתי:
1. עדין יש פרסומות בדיוק כמו בHULU הרגיל. ציפיתי ששירות כזה יהיה נטול פירסומות.
2. לא ברור אם בתור ישראלי ניתן יהיה לשלם עבור השירות בכלל. אני יודע שבנטפליקס לדוגמא (שאגב, מציעים שירות דומה ב9$ לחודש, אבל בעיקר לסרטים) אי אפשר לשלם עם כרטיס שאינו אמריקאי ובעל כתובת חיוב אמריקאית.
3. מכתבה שקראתי שבדקה את השירות אומרים שאמנם יש תוכן ב720p שלא כמו בHULU הרגיל, אבל הניגון לא היה חלק לחלוטין.
...
[left]
Can you recommend a good VPN, price is not important. but i need at least 1000Kb download for HD movies[/left]

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה #14 

אני מניח שזה אפילו רלוונטי לשרשור.. לגבי VPN זה מאוד תלוי מה אתה צריך בדיוק. האם מספיק לך אמריקאי או שאתה רוצה גם בריטי?
האם אתה צריך תקשורת מאובטחת (וברוב המקרים מהירה יותר) כמו OPEN VPN, או שתסתפק בPPTP/L2TP?

אני ניסיתי כל מיני ספקים. הייתי צריך OPEN VPN, שיהיו שרתים בריטיים ואמריקאיים ושיהיה מספיק מהיר בשביל HD. רוב האתרים נותנים יום ניסיון חינם אם פונים אליהם, ובסוף ננעלתי על hideipvpn שנותנים את כל זה תמורת מחיר לא זול בכלל של 10$ לחודש. יש זולים יותר, אבל הם לא היו מספיק טובים בשבילי. אני משתמש בזה בשביל iplayer של ה bbc, בשביל netflix, הולו ופנדורה מהאייפון. עובד מצויין.

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #15 

קרמריקה כתב:אני מניח שזה אפילו רלוונטי לשרשור.. לגבי VPN זה מאוד תלוי מה אתה צריך בדיוק. האם מספיק לך אמריקאי או שאתה רוצה גם בריטי?
האם אתה צריך תקשורת מאובטחת (וברוב המקרים מהירה יותר) כמו OPEN VPN, או שתסתפק בPPTP/L2TP?

אני ניסיתי כל מיני ספקים. הייתי צריך OPEN VPN, שיהיו שרתים בריטיים ואמריקאיים ושיהיה מספיק מהיר בשביל HD. רוב האתרים נותנים יום ניסיון חינם אם פונים אליהם, ובסוף ננעלתי על hideipvpn שנותנים את כל זה תמורת מחיר לא זול בכלל של 10$ לחודש. יש זולים יותר, אבל הם לא היו מספיק טובים בשבילי. אני משתמש בזה בשביל iplayer של ה bbc, בשביל netflix, הולו ופנדורה מהאייפון. עובד מצויין.
...
[left]I need it just for US IP, and to be fast.
I tested many providers, even the ones that charge 25USD a month and they all slow, by slow i mean HULU is unwatchable
I have HOT 16MB Cable so If i can get at least 1/4 of the connection it will be nice

P.S. I found that PPTP and L2TP works faster then Open VPN, because there is much smaller encryption overhead.
Most of the time, unencrypted connections are the fastest[/left]

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה #16 

ViruzZ כתב:
קרמריקה כתב:אני מניח שזה אפילו רלוונטי לשרשור.. לגבי VPN זה מאוד תלוי מה אתה צריך בדיוק. האם מספיק לך אמריקאי או שאתה רוצה גם בריטי?

...
[left]I need it just for US IP, and to be fast.
I tested many providers, even the ones that charge 25USD a month and they all slow, by slow i mean HULU is unwatchable
I have HOT 16MB Cable so If i can get at least 1/4 of the connection it will be nice

P.S. I found that PPTP and L2TP works faster then Open VPN, because there is much smaller encryption overhead.
Most of the time, unencrypted connections are the fastest[/left]
...
בתיאוריה זה בהחלט נכון, אבל הניסיון שלי לימד אחרת, אני מניח שבשל העומס הרב יותר על שרתי L2TP/PPTP.
בOPEN VPN אני רואה hulu ב480P ללא צורך לחכות אפילו שנייה של באפר. מה שכן, קורה לעיתים שאחד השרתים בארה"ב (יש 4), נחסם ע"י הולו.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #17 

http://www.joystiq.com/2010/07/06/hulu- ... uring-the/

מסתבר שהשירות יפתח לכולם ולא רק לבעלי PSN PLUS אחרי תקופת הניסיון. ז"א שרק בתקופה הקרובה יהיה צורך ב PSN PLUS בשביל להוריד את האפליקציה של HULU, אח"כ האפליקציה תהיה זמינה לכל בעלי ה PS3 (שוב - כנראה לא בישראל).

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #18 

השירות נפתח לחלק מהמשתמשים (כרגע רק לבעלי PSN PLUS, בעתיד הקרוב לכולם).מי שרוצה לראות איך זה נראה מוזמן לצפות בווידאו או בתמונות שבלינק הבא:

http://www.joystiq.com/2010/07/14/video ... #continued

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #19 

http://www.joystiq.com/2010/07/26/ps3-n ... ch-option/

Netflix הכניסו אופציית חיפוש לשירות - כרגע זמין רק לבעלי PS3.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”