שלום לכל המומחים,
קיבלתי את השלט והוא מצוין לדרישותיי, בקלות ובמהירות הכנסתי את כל המכשירים ותיכנתי פעילויות.
רק בנושא אחד נתקעתי קצת: יש לי LCD מסוג Marantz (לא חדשה במיוחד) שבה כדי לעבור בין הכניסות צריך או ללחוץ על source ואז לדפדף בין הכניסות עם כפורים מעלה ומטה וכאשר מגיעים לכניסה הנכונה ללחוץ OK.
האופציה השנייה היינה ארבע כפתורים בשלט כל אחד מעביר לכמה כניסות (למשל כפתור PC מעביר בלחיצה הראשונה לRGB ובלחיצה השנייה לHDMI, כך גם כפתורי הTV -לא בשימוש- , הAV -שדרכו מגיעים לSCART 1 ו-2, ואחרון DTV לקומפוננט -גם לא בשימוש אצלי).
עכשיו לשאלתי, הגדרתי ידנית את כל כפתורים הכניסות בהרמוני והגדרתי בפעילויות את הכניסות המתאימות בLCD לכל פעילות, אבל בפועל כאשר אני לוחץ watch xtreamer למשל הכל נדלק כראוי אך רק הטלוויזיה מתייצבת על כניסת RGB במקום HDMI (אני מזכיר כי אותו כפתור בשלט המקורי מפעיל את שתיהן).
בכל אופציות הגדרת הכניסות לא מצאתי method שמתאים לסידור הזה.
עזרה איך אפשר להגיע ישירות לכניסה הרצויה? תודה
זקוק לעזרה בתכנות Harmony One
בארץ או בחו"ל? אפשר קישור או מספר לתמיכה?shack כתב:צור קשר עם מחלקת התמיכה שלהם. יש מוד מיוחד שניתן לתכנות רק על ידם ולא באופן עצמאי.
היתה לי בעיה זהה והם פתרו את זה די מהר דרך הטלפון....
כן, לימדתי אותו ידנית את הכניסות ואת כפתור הsource אבל זה לא עזר.[/quote]sam22 כתב:ניסית ללמד את השלט את הכםתור הספציפי?...