שנמוך מIOS4 ל 3.1.3 האם זה אפשרי?
-
Alex_Shamis
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
האם מישהוא ניסה והצליח לשנמך מIOS4 ל3.1.3?
בתודה מראש אלכס
בתודה מראש אלכס
-
Alex_Shamis
-
- חבר פעיל מאוד

3GS בוטרום חדש שחבר שלי קנה זה המכשיר שאני רוצה לשנמך (כרגע מותקן עליו IOS4 עם הבעיה של האקטיבציה)
הIOS4 עובד נהדר התקנתי אותו אצלי על ה3G
פשוט כבר התייאשתי מהנושא של האקטיבציה ורציתי לפרוץ אותו עם ultrasn0w דרך הסידיה בגלל זה אני רוצה לנסות לשנמך ל3.1.3 או ל3.1.2
הIOS4 עובד נהדר התקנתי אותו אצלי על ה3G
פשוט כבר התייאשתי מהנושא של האקטיבציה ורציתי לפרוץ אותו עם ultrasn0w דרך הסידיה בגלל זה אני רוצה לנסות לשנמך ל3.1.3 או ל3.1.2
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
שווה לנסות. אני לא חושב שאפל עדיין הורידו את החתימות של 3.1.3 מהשרת, כך שיש סיכוי סביר שאם תמהר עדיין תוכל לשנמך.
פשוט תוריד את 3.1.3 (יש רשימה של FIRMWARE ומקומות רשמיים להוריד מהם ב- www.iclarified.com ) ונסה לעשות SHIFT+RESTORE.
פשוט תוריד את 3.1.3 (יש רשימה של FIRMWARE ומקומות רשמיים להוריד מהם ב- www.iclarified.com ) ונסה לעשות SHIFT+RESTORE.
-
Alex_Shamis
-
- חבר פעיל מאוד

זאת הבעיה....שמתי על DFU ועשיתי SHIFT+RESTORE ל3.1.3 וזה מראה לי שגיאהoferlaor כתב:שווה לנסות. אני לא חושב שאפל עדיין הורידו את החתימות של 3.1.3 מהשרת, כך שיש סיכוי סביר שאם תמהר עדיין תוכל לשנמך.
פשוט תוריד את 3.1.3 (יש רשימה של FIRMWARE ומקומות רשמיים להוריד מהם ב- www.iclarified.com ) ונסה לעשות SHIFT+RESTORE....
גם אני ניסיתי לשנמך מכשיר 3G (לא פרוץ)
וקיבלתי Error 1015 :
"Error 1015: This error is caused by attempts to downgrade the iPhone, iPad, or iPod touch's software. This can occur when you attempt to restore using an older .ipsw file. Downgrading to a previous version is not supported. To resolve this issue, attempt to restore with the latest iPhone, iPad, or iPod touch software available from Apple"
הסיבה שרציתי לשנמך זה בגלל השמכשיר נהיה מאד מאד איטי.
כרגע, בלית בררה, מחקתי את כל ה- Apps שהיו על המכשיר למעט כ-5 אפליקציות שאני משתמש בהם קבוע
והתחושה שזה קצת יותר מהיר.
וקיבלתי Error 1015 :
"Error 1015: This error is caused by attempts to downgrade the iPhone, iPad, or iPod touch's software. This can occur when you attempt to restore using an older .ipsw file. Downgrading to a previous version is not supported. To resolve this issue, attempt to restore with the latest iPhone, iPad, or iPod touch software available from Apple"
הסיבה שרציתי לשנמך זה בגלל השמכשיר נהיה מאד מאד איטי.
כרגע, בלית בררה, מחקתי את כל ה- Apps שהיו על המכשיר למעט כ-5 אפליקציות שאני משתמש בהם קבוע
והתחושה שזה קצת יותר מהיר.