עזרה בקשר ל- Logitech G27

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
XXohadXX פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני עכשיו בתהליכים של קניית הגה Logitech G27 (כשאני אומר הגה אני מתכוון לכל מה שכלול באריזה, דוושות גז,ברקס וקלאץ', הילוכים וכו'..) לאחר התלבטויות רבות בנוגע לדגם G25/G27, לבסוף החלטתי לקנות את הG27 (Y) .
ההגה צריך להיות מתאים למחשב ואם אפשר אז גם ל- sony playstation 2.
אני אשמח אם תוכלו להקדיש לי מזמנכם ולעזור לי בעניין:
1. מהם היתרונות והחסרונות שלו (דברים שלא מצאו חן בעייניכם ודברים שכן..). כל חוות דעת נוספת תתקבל בשמחה :D
2. למי שקנה את ההגה מחו"ל, אני אודה מאוד אם תוכלו לספר לי כמה עלתה כל החבילה כולל הכל (אני יותר מאשמח אם תוכלו לפרט את העלות של כל דבר בנפרד, כלומר מכס, דמי משלוח, מע"מ, וכמובן מחיר המוצר עצמו... :wink: ). זה מאוד יעזור לי.
3. חיפשתי נואשות אחר מקום שאפשר להזמין ממנו את המוצר אך ללא כל הצלחה.. מישהו יכול להמליץ אולי על מקום שממנו אני יכול לקנות את ההגה? עם שירות טוב וחשוב עוד יותר שהאתר יהיה אמין ככל האפשר.. :מבולבל:
4. ממה שאני הבנתי, הדגם הנ"ל (G27) לא קיים למכירה בחנויות בארץ. אם מישהו יודע על חנות/אתר או איזו שהיא דרך לקנות את ההגה מהארץ אני אודה לו מאוד אם יוכל לומר לי. בנוסף אם מישהו מוכר את ההגה שלו (רק G27) אז אני אשמח להצעה. :wink:

אני חושב שזה הכל... :lol:
סליחה על החפירה... :( זה פשוט נורא חשוב לי אז אני ממש ממש ממש אשמח אם תוכלו לענות על שאלותיי ולעזור לי...

תודה מראש לכל העוזרים

yossigab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

אח שלי קנה את ההגה הזה, אבל בארה"ב, ולא בארץ.
קודם כל - הגה פ-צ-צ-ה !!!! הוא התלבט בינו לבין ה-G25 ובסוף לקח את ה-27, החלטה טובה.
בארץ לא ניתן להשיגו (לפחות אני לא מצאתי), את ה-25 ניתן לקנות בארץ באיזור ה-2000 ש"ח, לעומת זאת, בארה"ב ניתן לקנות את ה-27 ב-300$ ואולי אפילו פחות, ואת ה-25 בפחות מ-250$.
יש לו מספר יתרונות על פני ה-25: יש לו 6 כפתורים בהגה, ולא רק 2. הגיר הפנימי של ההגה עובד עם 2 מנועים ולא אחד כך שהפורס-פידבק שלו הרבה יותר טוב. יש לו גם תצוגת לדים על ההגה שמראה את הטורים אבל האמת שזה לא שימושי כי העיניים מסתכלות במסך ולא יורדות למטה לכיוון ההגה.

אם יש לך אפשרות שמישהו יביא לך - אז זה הכי כדאי.
ההגה עובד גם ב-PC וגם ב-PS3. לא בדקנו על PS2 אבל אתה בטח יכול למצוא באינטרנט האם הוא מתאים - זה גם מאוד תלוי לאיזה משחקים.

לאיזה משחקים אתה מתכנן אותו ל-PC, ולאיזה ל-PS2 ???
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab

XXohadXX פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

בכללי אני אשחק איתו יותר במחשב במשחקי סימולציה של נהיגה (LFS, GT5 וכו'..) וגם במשחקי מירוצים רגילים (NFS, DIRT...). בסוני 2 אני אשחק גם בערך במשחקי מירוצים וסימולציה (אם יש לסוני 2...). אני ארצה לפעמים לשחק בסוני רק בגלל שזה יהיה יותר כיף בגלל המסך טלוויזיה (42 אינץ' :wink: ), אבל חוץ מזה אני אשחק עם ההגה בעיקר במחשב.

אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ אולי על מקום שממנו אני יכול לקנות את ההגה? עם שירות טוב וחשוב עוד יותר שהאתר יהיה אמין ככל האפשר.
מישהו יודע אם אני יכול לקנות את ההגה מהדיוטי פרי?

Yaron_M
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
שם מלא: ירון מ.
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #4 

GT5 לא יוצא ל-PC - הוא אקסקלוסיבי ל-PS3
!I do my own stunts

XXohadXX פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אז בלי GT5... :lol: אני אחייה..

חיפשתי כבר בגוגל ומצאתי כמה חנויות.. גם באיביי חיפשתי ומצאתי אבל אני לא מבין איזה מוצר חדש ואיזה משומש ואם יש משלוחים לישראל וגם אמרו לי שבאיביי יש הרבה חיקויים ככה שאני מפחד לשלם על המכשיר ואז לקבל מכשיר פגום/משומש/אחר...

ראיתי בחנות שקוראים לה AMAZON את ההגה. עכשיו השאלה היא האם החנות עושה משלוחים לישראל..? אם כן זה ממש טוב!

נ.ב. מישהו יודע כמה עולה המכשיר (G27) במיאמי..? ואם לא אז איך אני יכול לבדוק? פשוט דוד שלי גר שם אז אולי אני יכול לסדר שהוא יקנה לי..

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #6 

XXohadXX - יש את ה G27 ב B&H ב 240$. או שישלחו לדוד שלך במיאמי (זה חינם) והוא ישלח לך לארץ, או שהם
ישלחו לך לארץ (באיזור ה 200$). בכל מקרה תצטרך להוסיף מע"מ למחיר של המוצר והמשלוח יחדיו.

אגב, לדעתי השיפור העיקרי ב 27 לעומת ה 25 הוא שההגה עובד עם גלגלים מעט שונים ולכן הוא נע הרבה יותר חלק
ועם הרבה פחות רעש.

Yaron_M
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
שם מלא: ירון מ.
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #7 

דרך אגב, ניסית לחפש אותו ב-יד2?
!I do my own stunts

XXohadXX פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

פשייי.... 200$ משלוח.. :cry: קודם כל תודה רבה על התגובה!
אתה יכול להביא לי לינק בבקשה? אני לא מכיר את החנות.. איך היא (אמינה, שירות)?
אם הם ישלחו לדוד שלי במיאמי (בחינם) ואז הוא ישלח את זה לי כמה יעלה לו בערך לשלוח לי את זה?

יש גם עוד כמה שינויים נחמדים ב27, אפשר לראות בסרטון הזה:

HazooM
כתב
כתב

שליחה #9 

XXohadXX - החנות של B&H נחשבת למאד אמינה אין מה להרחיב מעבר. לגבי המשלוח אתה יכול לנסות
לבקש מהדוד לברר כמה יעלה לו לשלוח לך את החבילה דרך הים. זה צריך לצאת הרבה יותר זול אבל לוקח
הרבה יותר זמן להגיע.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #10 

היי, לי יש G25, הגה מדהים, כשאני חיפשתי הבנתי שהמנועים הפנימיים זהים וההבדל הוא במס' הכפתורים והנורות על ההגה.
לי לא היה שווה ההבדל הכספי, אגב אני קניתי ב-1500 בחנות בעהודה הלוי בת"א(ברח לי השם)...
לגבי הרעש,הוא לא שקט אבל........ לעזאזל אני משחק GT5P, למי איכפת מהרעש של ההגה :P

לסיכום, שניהם מעולים, לא תצטער
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

XXohadXX פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

Yaron_M כתב:דרך אגב, ניסית לחפש אותו ב-יד2?
...
ניסיתי (גם ביד 2 וגם ב-WINWIN) ומצאתי רק מודעה אחת של מישהו שמוכר אותו ב-1600 ש"ח חדש חדש! אבל הוא כבר נמכר... :עצוב:

XXohadXX פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

HazooM ו-niko תודה לשניכם על התגובות :)

HazooM- מצאתי את החנות באינטרנט ומצאתי גם את ההגה וזה נראה ממש טוב וגם יחסית לא כל כך יקר (f) (חוץ מהמשלוח כמובן... (W) ). אתה יודע אולי אם יש להם (B&H) חנות גם במיאמי?
היום בערב אני אברר לגבי עלות המשלוח של המכשיר ממיאמי לישראל (כלומר, אני אשלח את זה לדוד שלי ומשם הוא ישלח לי).
3 שאלות:
- כמה אמור לעלות לי המכס על המוצר? (במידה ויעצרו אותו במכס, למרות שרוב הסיכויים שכן.. חבילה גדולה)
- צריך לשלם בנוסף מע"מ? אם כן כמה?
- מישהו אולי יודע כמה כל החבילה הזאת (של ה-G27) צריכה לשקול? אני צריך לדעת את זה בשביל לחשב את המחיר של המשלוח ממיאמי לישראל (זה הולך לפי משקל המוצר).

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #13 

XXohadXX,
המוצר לא קטן ושוקל לא מעט, להערכתי יותר מ- 10 ק"ג, להעבירו במכס ללא הצהרה ניראה לי סיכון מיותר, זה לא אייפון..........
מע"מ תמיד יש, מס אתה צריך לברר.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

XXohadXX פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

היום דיברתי עם דוד שלי וממה שאני הבנתי מע"מ יעלה לי תוספת של 6% למחיר המוצר (כלומר, 15$). המשלוח עולה משהו כמו 200$ אבל אולי יש אפשרות לשלוח את המוצר דרך הים ואז המשלוח יעלה בערך 80$-100$ אבל אז במקום שהמוצר יגיע (עם משלוח דרך האוויר) תוך 10 ימים, הוא יגיע (עם משלוח דרך הים) תוך חודש וחצי 8O 8O

-מישהו יכול לומר לי כמה אמורים לקחת לי מכס על המוצר? (זאת חבילה די גדולה) בבקשה תענו על זה זה ממש חשוב לי

נ.ב. לא ידעתי שראשי- התיבות של החנות B&H הוא "בעזרת השם"... :lol:

yossigab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #15 

קודם כל, אתה צריך לחשב לפי מע"מ בארץ שלנו ולא אצל דוד שלך !!! פה זה 16%, ואם ההגה עולה אפילו 250$ (שזה מחיר מעולה) אז זה יוצא לך 40$ עבור המע"מ.
המכס לא קשור לגודל הקופסא !!! כל מוצר מקוטלג במכס בקטגוריה מסויימת, ולכל קטגוריה יש את עלות המכס שלה: למוצרי מחשב זה 0% (אם אני לא טועה) אבל למשחקים זה 15% אם 20%.
תחפש באינטרנט את האתר שלהם, אין לי את הכתובת שלהם (האמת, הוא נראה מאוד מעאפן), ותעבור על כל הקטגוריות שקיימות (אין כל כך הרבה), ותראה לאיזה קטגוריה אתה חושב שזה שייך. ואז כשהמוצר יגיע לארץ ותרצה לשחרר אותו מהנמל, הם יגידו במכס כמה לשלם, ואם זה יותר יקר ממה שאתה חושב אז אתה צריך להסביר להם למה זה שייך לקטגוריה שונה ממה שהם אמרו - במקרה של מוצר כזה יש מקום ל-"משא ומתן" כי אני מניח שלא הרבה מזמינים אותו אלא אם כן יש להם כבר תקדים והמוצר רשום ברשימות שלהם.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab

XXohadXX פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

קודם כל תודה על התגובה (Y)
מצאתי את האתר שלהם: http://62.219.95.10/MisimMeruk/TaxesConc.aspx
הסתכלתי על כל הקטגוריות שיש ונראה לי שהכי מתאימה מביניהן היא "משחקי טלוויזיה" (נמצאת בעמוד השלישי, בשורה ה-11).
לא הבנתי כל כך כמה אחוזי מס אני אצטרך לשלם על המוצר. מה ההבדל בין" מסים כללי" (29.9%) לבין "מסים הסכם" (16%)?
אחוזי המס שצריך לשלם, הם אחוזים מתוך עלות המוצר בלבד או מהסכום של עלות המוצר והמשלוח ביחד?

HazooM
כתב
כתב

שליחה #17 

XXohadXX - נניח אתה מזמין מ B&H לארץ - אתה נפרד מ 240$ למוצר + 200$ משלוח והחברה במכס יקחו
16% על 440$. ככה זה. אם תבקש מהדוד במיאמי לשלוח אז אתה גם תשלם את המע"מ המקומי של אותה ה state.

XXohadXX פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

אוקי, הבנתי (Y)
אז אם דוד שלי ישלח לי אז אני אצטרך לשלם גם את המע"מ שבמיאמי וגם את המע"מ שבישראל?
עכשיו אני גם לא יודע מה כדאי לי לעשות.. או להזמין את המכשיר עם משלוח באוויר בעלות של כ-200$ אבל הוא יגיע תוך 10 ימים. או להזמין עם משלוח בים בעלות של כ-100$-80$ ולחכות חודש וחצי.. :?: :?: :?:

שאלה קצת לא קשורה:
אתה יודע מתי אני אוכל לשלוח הודעה פרטית למשתמשים אחרים? אני צריך לעבור מכסת הודעות מסוימות?
פשוט קראתי אשכול של מישהו שכבר הזמין מחו"ל את המכשיר הזה בדיוק ורציתי לשאול אותו מספר שאלות בנוגע לכך בפרטי (קוראים לו בפורום dondi)..

g27
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

LOGITECH G27

שליחה #19 

למכירה לוג'יטק G27 חדש לחלוטין.

לפרטים - [email protected]

MovieBit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 398
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #20 

למען האמת, אם דוד שלו מזמין את זה אליו, ואז אורז ושולח בעצמו, הוא ממש לא חייב לרשום את מחיר המשלוח על החבילה.
בעצם, הוא יכול לכתוב מה שהוא רוצה...

רק עצה קטנה בנוסף: במכס יודעים לשים לב לחבילות שההצהרה עליהן חשודה. לא מומלץ לנצל את זה ולהצטער אח"כ (זה גם לא מוסרי... :roll: ). קנס של תשלום כפול או יותר, ובמקרים קיצוניים מאוד החרמה, שלא לדבר על כל הטרטורים והכאב ראש במכס בנתב"ג, לא שווים את התחכמויות כלשהן.

עריכה: לא שמתי לב לתאריכים בגלל ההקפצה, חשבתי לרגע שזה דיון עדיין חי :oops:

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”