עזרה בMediaPortal
שלום
התקנתי היום את MediaPortal על הHTPC שלי אבל יש לי כמה שאלות
1. התקנתי את התוסף moving pictures ואת התוסף MPTV SERIES עכשיו הגדרתי את התקיה שבה אני מאחסן את הסדרות שלי אבל אך הסדרות צריכות להיות בתוך התיקייה(מופרדות בתיקייות לפי סידרה/לפי עונה וכו' שמות בעברית/אנגלית וכאלה דברים)
2. אני מנשא להכניס את ערכת הנושא Black Glass והוא אומר לי להכניס את הערכה לתיקית Cache אבל היא לא קימת לי מה לעשות אך אני מתקין את הSKIN הזה?
תודה מראש
התקנתי היום את MediaPortal על הHTPC שלי אבל יש לי כמה שאלות
1. התקנתי את התוסף moving pictures ואת התוסף MPTV SERIES עכשיו הגדרתי את התקיה שבה אני מאחסן את הסדרות שלי אבל אך הסדרות צריכות להיות בתוך התיקייה(מופרדות בתיקייות לפי סידרה/לפי עונה וכו' שמות בעברית/אנגלית וכאלה דברים)
2. אני מנשא להכניס את ערכת הנושא Black Glass והוא אומר לי להכניס את הערכה לתיקית Cache אבל היא לא קימת לי מה לעשות אך אני מתקין את הSKIN הזה?
תודה מראש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ברוך הבא לפורום!
1. ההמלצה שלי היא פשוט לשים כל סדרה בתיקייה משלה, ובשם הקובץ יהיה השם המלא של הסדרה וכיתוב נכון של מספר הפרק (S01E04 או 1x14). הפלאגין כבר יסדר את כל השאר.
2. לא הבנתי איפה זה אומר לך. עד כמה שזכור לי יש התקנה מסודרת לסקין הזה.
יש בשרשור המדריכים בראש הפורום את המדריך צעד אחר צעד להתקנה מדיה פורטל. ניסית לפעול לפיו?
1. ההמלצה שלי היא פשוט לשים כל סדרה בתיקייה משלה, ובשם הקובץ יהיה השם המלא של הסדרה וכיתוב נכון של מספר הפרק (S01E04 או 1x14). הפלאגין כבר יסדר את כל השאר.
יש בשרשור המדריכים בראש הפורום את המדריך צעד אחר צעד להתקנה מדיה פורטל. ניסית לפעול לפיו?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
זה מה שרשום בהוראות ההתקנהpixies כתב:ברוך הבא לפורום!
יש בשרשור המדריכים בראש הפורום את המדריך צעד אחר צעד להתקנה מדיה פורטל. ניסית לפעול לפיו?...
Copy the "Sansation_Regular.ttf" font-file to your Windows font-catalog. You'll find this catalog in your Windows Controlpanel.
Copy the "Black Glass Nova" folder to your MediaPortal skin-folder.
Purge your Mediaportal "Cache" folder.
ואיפו אני מכניס את הכתוביות אך השם שלהם צריך להיות
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
מי לא קיימת? שוב
בתוך מדיה פורטל יש תקיה סקין, פשוט להכניס את התקיה של Black Glass Nova לשם
לא יכול להיות שאין לך תקיה כזו.
תחפש טוב.
מה קשור RAR?
בתוך מדיה פורטל יש תקיה סקין, פשוט להכניס את התקיה של Black Glass Nova לשם
לא יכול להיות שאין לך תקיה כזו.
תחפש טוב.
מה קשור RAR?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.