ג׳ובס: אם רואים מנהל משימות אז נכשלנו. אז נכשלתם
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
ג׳ובס אמר שמולטיטסקינג ב ios4 מנוהל ללא task manager. אם אתם רואים ניהול משימות אז נכשלנו.
מתברר שהם נכשלו. יש לי כמה תוכנות תואמות ios4 ואני כל היום מנהל משימות.
יש לי בטא של waze. אם אני לא סוגר את זה, הוא ממשיך לנווט ברקע ותופס לי את ה gps.
יש לי תוכנה לניהול מרחוק של מחשבים. אם לא סוגרים אותה ידנית היא שומרת על חיבור קבוע לרשת, מה שמאוד מעמיס.
שני הדברים הללו דורשים כניסה ידנית לניהול משימות וסגירה ידנית של האפליקציה. לא אלגנטי, בכלל לא אלגנטי.
מתברר שהם נכשלו. יש לי כמה תוכנות תואמות ios4 ואני כל היום מנהל משימות.
יש לי בטא של waze. אם אני לא סוגר את זה, הוא ממשיך לנווט ברקע ותופס לי את ה gps.
יש לי תוכנה לניהול מרחוק של מחשבים. אם לא סוגרים אותה ידנית היא שומרת על חיבור קבוע לרשת, מה שמאוד מעמיס.
שני הדברים הללו דורשים כניסה ידנית לניהול משימות וסגירה ידנית של האפליקציה. לא אלגנטי, בכלל לא אלגנטי.
יש על כך כיתובים ברחבי הרשת ?ֿ
אני מניח שבקרוב יצא עידכון למערכת ההפעלה .
אני מניח שבקרוב יצא עידכון למערכת ההפעלה .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
עופר, תקן אותי אם אני טועה, אבל זה לא הרעיון מאחורי ריבוי משימות?oferlaor כתב: יש לי בטא של waze. אם אני לא סוגר את זה, הוא ממשיך לנווט ברקע ותופס לי את ה gps....
אם אתה לא צריך שזה ירוץ ברגע - תסגור את זה.
-
oferlaor
- מנהל

itsik_G,
פרוצדורת הסגירה כ"כ מסורבלת, שזה ממש לא פרקטי. צריך לצאת מהתוכנה, להיכנס ל-TASK MANAGER (על ידי DOUBLE HOME), ללחוץ לחיצה ארוכה על האפליקציה שאתה רוצה לסגור, ללחוץ על כפתור ה- שמופיע באדום. עכשיו ללחוץ שוב עם HOME בשביל לסגור את ה-TASK MANAGER.
בחייאת...
מתברר אבל ש-WAZE לא טפשים. אם תוך כמה דקות אתה לא זז, הם סוגרים את החיבור ל-GPS.
הבעיה שאני מצביע עליה היא לא פשוטה - אין לך פשוט דרך לדעת מה בדיוק רץ ברקע או דרך פשוטה לסגור את מה שרץ ברקע.
eyal_w,
עד כמה שאני יודע, ככה אפל תכננו את זה. לא נראה לי שמשהו ישתנה בזירה הזו עם 4.01
פרוצדורת הסגירה כ"כ מסורבלת, שזה ממש לא פרקטי. צריך לצאת מהתוכנה, להיכנס ל-TASK MANAGER (על ידי DOUBLE HOME), ללחוץ לחיצה ארוכה על האפליקציה שאתה רוצה לסגור, ללחוץ על כפתור ה- שמופיע באדום. עכשיו ללחוץ שוב עם HOME בשביל לסגור את ה-TASK MANAGER.
בחייאת...
מתברר אבל ש-WAZE לא טפשים. אם תוך כמה דקות אתה לא זז, הם סוגרים את החיבור ל-GPS.
הבעיה שאני מצביע עליה היא לא פשוטה - אין לך פשוט דרך לדעת מה בדיוק רץ ברקע או דרך פשוטה לסגור את מה שרץ ברקע.
eyal_w,
עד כמה שאני יודע, ככה אפל תכננו את זה. לא נראה לי שמשהו ישתנה בזירה הזו עם 4.01
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מוזר. ב 3 אני עובד עם backgrounder שמאפשר לצאת מתוכנה ע"י לחיצה ארוכה על HOME בתוך התוכנה עצמה.
אפל נזהרו לא להעתיק מהמעתיקים?... מה ההגיון?
אפל נזהרו לא להעתיק מהמעתיקים?... מה ההגיון?
-
oferlaor
- מנהל

mp3III,
רציני ביותר, זה פרוצדורה שאני לא רוצה לעשות אותה כשאני יוצא מהרכב, מאחר לפגישה ולא רוצה לגלות שהאייפון שלי רותח בכיס ונטול בטריה.
אנחנו כאן סומכים בעצם על יצרני התוכנה השונים שיעשו את ההחלטה הנכונה בנוגע לסגירת התוכנה. תחשוב שאתה צריך לעשות את זה עבור כל תוכנה שאתה משתמש ברקע. כרגע לי יש שתי תוכנות שאני משתמש כבד שלהן ותומכות במולטי טסקינג. במצב הנוכחי אני מזהה בעיה לא קלה ולדעתי אפל יצטרכו מהר מאוד לעשות שינוי דרמטי בדרך שהם מאפשרים או קובעים מתי כל אפליקציה תשאר רצה.
רציני ביותר, זה פרוצדורה שאני לא רוצה לעשות אותה כשאני יוצא מהרכב, מאחר לפגישה ולא רוצה לגלות שהאייפון שלי רותח בכיס ונטול בטריה.
אנחנו כאן סומכים בעצם על יצרני התוכנה השונים שיעשו את ההחלטה הנכונה בנוגע לסגירת התוכנה. תחשוב שאתה צריך לעשות את זה עבור כל תוכנה שאתה משתמש ברקע. כרגע לי יש שתי תוכנות שאני משתמש כבד שלהן ותומכות במולטי טסקינג. במצב הנוכחי אני מזהה בעיה לא קלה ולדעתי אפל יצטרכו מהר מאוד לעשות שינוי דרמטי בדרך שהם מאפשרים או קובעים מתי כל אפליקציה תשאר רצה.