צריבת מס' סרטי DIVX על דיסק DVD
שלום לכולם לכולם שלום,
ברשותי צורב DVD של NEC וDVD של פיוניר 383 (שאני מתכוון לעדכן אותו עם העדכון שלא מצריך היפוך כתוביות). רציתי לדעת איך אני יכול לצרוב מס' סרטי DIVX כולל קובץ התרגום על דיסק בודד של DVD כ"כ איך אני יוצר תפריט של הסרטים אני מתכוון לתפריט כזה כמו שיש בDVD מקורי שבו או משהו בסגנון.
ברשותי צורב DVD של NEC וDVD של פיוניר 383 (שאני מתכוון לעדכן אותו עם העדכון שלא מצריך היפוך כתוביות). רציתי לדעת איך אני יכול לצרוב מס' סרטי DIVX כולל קובץ התרגום על דיסק בודד של DVD כ"כ איך אני יוצר תפריט של הסרטים אני מתכוון לתפריט כזה כמו שיש בDVD מקורי שבו או משהו בסגנון.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- serge
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 518
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
בודאי שאפשר.
כל קבצי המולטימדיה (וידאו, מוסיקה ותמונות) בהם המכשיר תומך יוצגו לפניך.
כל שנותר הוא לבחור בינהם באיזה קובץ אתה מעוניין לצפות.
ניתו גם לשמור סטים של כתוביות ולבחור בינהם (לא חייב אותו שם קובץ כמו בנגנים אחרים).
כל קבצי המולטימדיה (וידאו, מוסיקה ותמונות) בהם המכשיר תומך יוצגו לפניך.
כל שנותר הוא לבחור בינהם באיזה קובץ אתה מעוניין לצפות.
ניתו גם לשמור סטים של כתוביות ולבחור בינהם (לא חייב אותו שם קובץ כמו בנגנים אחרים).
כן אבל...
כבר צרבתי מס' קבצים על DVD אבל השאלה שלי היא מבחינת עיצוב איך אני יוצר תפריט יפה כלומר משהו פשוט שגם ההורים שלי מכניסים ורואים הכל מול העינים כמו תפריט של בחירת פרקים
SERGE לפי מה שהבנתי לגבי DVD של פיוניר 383 אני פשוט צריך לצרוב כל קובץ בסיפרייה משלו עם התרגום אבל לא חייב שהתרגום יהיה בעל אותו שם נכון?
SERGE לפי מה שהבנתי לגבי DVD של פיוניר 383 אני פשוט צריך לצרוב כל קובץ בסיפרייה משלו עם התרגום אבל לא חייב שהתרגום יהיה בעל אותו שם נכון?
Re: כן אבל...
מצטרף לשאלה: האם ניתן בעזרת העדכון החדש של ה-383 להקרין סרטים עם תרגום אם שם קובץ הסרט וקובץ התרגום שונים?lalzar כתב: SERGE לפי מה שהבנתי לגבי DVD של פיוניר 383 אני פשוט צריך לצרוב כל קובץ בסיפרייה משלו עם התרגום אבל לא חייב שהתרגום יהיה בעל אותו שם נכון?...
או במילים אחרות - האם ניתן לבחור תרגום לסרט מתוך קבצים שנמצאים בספריה על הדיסק בלי קשר לשם קובץ התרגום?
תודה,
שחר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
VSO ConvertXtoDvd
יכול לצרף מספר קבצים של DIVX עם כתוביות נפרדות מקובץ הוידאו ולשלב אותם בתפריט.
אבל יש לשים לב כי התוכנה הופכת את הקצבים לפורמט של DVD.
יכול לצרף מספר קבצים של DIVX עם כתוביות נפרדות מקובץ הוידאו ולשלב אותם בתפריט.
אבל יש לשים לב כי התוכנה הופכת את הקצבים לפורמט של DVD.