חיבור LCD דרך HDMI לא מצליח
שלום,
רגע אחד הכל עובד תקין. אני מצליח להעביר קול ותמונה דרך HDMI. כיבתי את המסך LCD. מדליק אותו ופתאום אין תמונה בLCD והמחשב לא קולט שיש חיבור LCD.
ניסתי לנתק, לחבר מחדש, להפעיל את המחשב. אבל שום דבר לא עוזר. ניסתי לעשות איתור מסכים. לא הולך כלום.
כרטיס המסך שלי הוא ATI HD 4670 1GB והLCD של LG LH 3000.
אודה לעזרתכם.
רגע אחד הכל עובד תקין. אני מצליח להעביר קול ותמונה דרך HDMI. כיבתי את המסך LCD. מדליק אותו ופתאום אין תמונה בLCD והמחשב לא קולט שיש חיבור LCD.
ניסתי לנתק, לחבר מחדש, להפעיל את המחשב. אבל שום דבר לא עוזר. ניסתי לעשות איתור מסכים. לא הולך כלום.
כרטיס המסך שלי הוא ATI HD 4670 1GB והLCD של LG LH 3000.
אודה לעזרתכם.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
בהתחלה חשבתי שמדובר בבעית HANDSHAKE ידועה אבל אתה אומר שבשום אופן אתה לא מצליח לראות תמונה גם לאחר איתחול המחשב.
יש לך אפשרות לחבר מקור אחר לכניסת ה HDMI הזאת? כבל HDMI אחר? יכול להיות שהשתנו הגדרות מסוימות במחשב? עוד אנשים משתמשים בו?
יש לך אפשרות לחבר מקור אחר לכניסת ה HDMI הזאת? כבל HDMI אחר? יכול להיות שהשתנו הגדרות מסוימות במחשב? עוד אנשים משתמשים בו?
אין לי כבל HDMI אחר, ומדובר בכניסה של DVI שאני משתמש במתאם שקיבלתי מATI. אבל אם אני מחבר את המסך ליציאה הזו כל עובד טוב.kingikra כתב:בהתחלה חשבתי שמדובר בבעית HANDSHAKE ידועה אבל אתה אומר שבשום אופן אתה לא מצליח לראות תמונה גם לאחר איתחול המחשב.
יש לך אפשרות לחבר מקור אחר לכניסת ה HDMI הזאת? כבל HDMI אחר? יכול להיות שהשתנו הגדרות מסוימות במחשב? עוד אנשים משתמשים בו?...
לפני כמה שעות הבעיה נפתרה מעצמה. הצלחתי לצפות בתוכן והכל היה בסדר. אבל עכשיו בלי סיבה של ממש. אחרי שסגרתי את הLCD הפעלתי את המימר צפיתי כמה שעות בשידורים רגילים. אחרי זה העברתי את האות של הLCD לHDMI ושוב פעם אותו סיפור. לא קולט שיש חיבור.
אולי הבעיה בLCD?
כן כמובן שניסתי מספר פעמים.
לא ברור לי מה גורם לזה. זה לא היה ככה. יכולתי בקלות לעבור בין המימר למחשב. עכשיו כל פעם שהבעיה מסתדרת (פשוט מעצמה בלי שום פעולה, פתאום זה מופיע לכמה שעות ואז נעלם) זה מפסיק לעבוד אחרי שאני עובר למימר וחוזר לHDMI.
לא ברור לי מה גורם לזה. זה לא היה ככה. יכולתי בקלות לעבור בין המימר למחשב. עכשיו כל פעם שהבעיה מסתדרת (פשוט מעצמה בלי שום פעולה, פתאום זה מופיע לכמה שעות ואז נעלם) זה מפסיק לעבוד אחרי שאני עובר למימר וחוזר לHDMI.
Dimka כתב:הדרייבר של ATI מזהה שאין אות בכבל ו"מנתק דיגיטלית" את המסך. סביר להניח שזה קורה לך כשהמחשב נכנס למצב שינה בזמן שאתה צופה בממיר...
הטריגר של החיפוש אות מופעל כשאתה יוצא ממצב שינה או המחשב נדלק....
טוב גילתי מה הולך.
שניה שאני מעביר את הLCD למימר. זה מתנתק לי.
זה מעולם לא היה ככה. וזה קרה בערך לפני שבוע עדכון לATI לתוכנת הניהול שלהם.
מה עושים?
והכי חשוב איך מסדרים את זה? למה זה מסתדר בלי שאני אעשה משהו מיוחד.
ועוד משהו
http://img15.imageshack.us/img15/4320/49341627.png
מה זה המסך CRT הזה? למה הוא מופיע אצלי כל הזמן. כשאין שום מסך CRT מחובר ואני לא מצליח להיפטר ממנו.
הפכתי את הכרטיס מסך ללא זמין במנהל התקנים, הפעלתי מחדש את המחשב, כאשר הכל מנותק מהמחשב, חיברתי בהפעלת המחשב ועדיין לא מזהה לי אותו.
העלתי שלב בניסיון לפתור את הבעיה (שאגב קיימת גם עכשיו).
הסרתי את הדרייבר החדש. התקנתי אחד ישן יותר (די ישן שאיתו הכבל עבד תקין) ונחשו מה? לא עובד
שכחתי לציין אם זה רלוונטי שאף אחת מכניסות הHDMI האחרות לא קולטות. אבל מצד שני אלא מעולם לא קלטו ורק כניסה אחת תמיד עבדה. אולי הרסתי את כל הכניסות ביחיד?
ועוד שאלה. בעיה של מי זה בדיוק? של LCD או של הכרטיס מסך. כי אני מבין שבלי יש מקצוע לא נפתור את הסוגיה הזו.
ניסתי לחבר את המחשב דרך כבל VGA. במצב זה הכל עבד באופן תקין.
הסרתי את הדרייבר החדש. התקנתי אחד ישן יותר (די ישן שאיתו הכבל עבד תקין) ונחשו מה? לא עובד
שכחתי לציין אם זה רלוונטי שאף אחת מכניסות הHDMI האחרות לא קולטות. אבל מצד שני אלא מעולם לא קלטו ורק כניסה אחת תמיד עבדה. אולי הרסתי את כל הכניסות ביחיד?
ועוד שאלה. בעיה של מי זה בדיוק? של LCD או של הכרטיס מסך. כי אני מבין שבלי יש מקצוע לא נפתור את הסוגיה הזו.
ניסתי לחבר את המחשב דרך כבל VGA. במצב זה הכל עבד באופן תקין.