בעיה עם מערכת סטריאו ביתית SANSUI
-
nivminkov1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
היי שלום לכולם
כבר איזה שנה שאני סובל מרעשי רקע באים והולכים במערכת
זה קורה רק על הפונקציה AUX יש רעשים על כל הפונקציות האחרות אין רעשי רקע בכלל (רדיו, דיסק וטייפ)
המערכת מחוברת למחשב
זה ממש מעצבן זה בא פתאום והולך פתאום
יכול להיות איזה קבל דולף? זה לא הכבל AUX כבר ניסיתי להחחליף כמה ועכשיו יש לי אחד ממש טוב של THOMSON (לפחות נראלי כך) גם ככה ניסיתי להוציא מהר את הכבל מהמחשב כשיש את הרעשים אבל הם לא הפסיקו והמשיכו בשלהם
האם שווה לפתוח ולהסתכל על הקבלים? או שזה בכלל יכול להיות משהו אחר
המערכת ישנה מאוד מה גם שלא לאורך כל חייה היא הייתה בבעלותי קיבלתי אותה מחבר של המשפחה
היא מחוברת לי לרמקולים של אייוה ואני מאוד מרוצה מהם (כבר המון שנים והעוצמה והאיכות לא השתנו)
תודה על תגובתכם!
זה קורה רק על הפונקציה AUX יש רעשים על כל הפונקציות האחרות אין רעשי רקע בכלל (רדיו, דיסק וטייפ)
המערכת מחוברת למחשב
יכול להיות איזה קבל דולף? זה לא הכבל AUX כבר ניסיתי להחחליף כמה ועכשיו יש לי אחד ממש טוב של THOMSON (לפחות נראלי כך) גם ככה ניסיתי להוציא מהר את הכבל מהמחשב כשיש את הרעשים אבל הם לא הפסיקו והמשיכו בשלהם
המערכת ישנה מאוד מה גם שלא לאורך כל חייה היא הייתה בבעלותי קיבלתי אותה מחבר של המשפחה
היא מחוברת לי לרמקולים של אייוה ואני מאוד מרוצה מהם (כבר המון שנים והעוצמה והאיכות לא השתנו)
תודה על תגובתכם!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
תגדיר רעשי רקע?
למחשב יש "רעש עבודה" סביר והוא תמיד מופיע בחיבור אנלוגי. אין הרבה מה לעשות עם זה.
מה שכן אפשר לעשות זה לחבר כבל ארקה בין הגוף של המערכת לגוף של המחשב -> אמור לעזור.
מה שכן אפשר לעשות זה לחבר את המחשב לDI ומשם למערכת -> אמור לעזור.
מה שכן אפשר לעשות זה לקנות כרטיס קול חיצוני -> אמור לעזור
מה שכן אפשר לעשות זה לחבר DAC בתנאי שיש יציאה דיגיטלית במחשב -> אמור לעזור
ו... לשדרג את המערכת -> אמור לעזור.
למחשב יש "רעש עבודה" סביר והוא תמיד מופיע בחיבור אנלוגי. אין הרבה מה לעשות עם זה.
מה שכן אפשר לעשות זה לחבר כבל ארקה בין הגוף של המערכת לגוף של המחשב -> אמור לעזור.
מה שכן אפשר לעשות זה לחבר את המחשב לDI ומשם למערכת -> אמור לעזור.
מה שכן אפשר לעשות זה לקנות כרטיס קול חיצוני -> אמור לעזור
מה שכן אפשר לעשות זה לחבר DAC בתנאי שיש יציאה דיגיטלית במחשב -> אמור לעזור
ו... לשדרג את המערכת -> אמור לעזור.
-
nivminkov1234
-
- חבר פעיל מאוד

הרעשים באופן ודאי לא מגיעים מהמחשב.nivminkov1234 כתב:היי שלום לכולם
המערכת מחוברת למחשב
תודה על תגובתכם!...
ניסיתי כבר להוציא את הכבל מהמחשב לכניסת ה-AUX במערכת אבל אין שום שינוי ועדיין יש אותם רעשים.
זה בטוח בעיה במערכת
יש משהו לעשות?
ניקוי אבק בפנים אמור לעזור במשהו?
-
nivminkov1234
-
- חבר פעיל מאוד

באמת שאני לא יודע..... היא ממש ממש ישנה
תמונות יעזרו קצת?
[img2=550x581]http://img690.imageshack.us/img690/7417/img4176s.jpg[/img2]
מאחורה
[img2=550x664]http://img156.imageshack.us/img156/1376/img4178c.jpg[/img2]
תמונות יעזרו קצת?
[img2=550x581]http://img690.imageshack.us/img690/7417/img4176s.jpg[/img2]
מאחורה
[img2=550x664]http://img156.imageshack.us/img156/1376/img4178c.jpg[/img2]
-
nivminkov1234
-
- חבר פעיל מאוד

אולי אתה צודק... באמת חשבתי לקנות את אחד מהמגברים הדיגיטליים שיש בPARTS EXPRESS שיכולים לדחוף 40W לערוץ, אבל אני מפחד מאיכות השמע (המחיר נראה די מפתה ביחד לתמורה)yairf כתב:הפסולת לפח וחסל...
אבלמצד שני יכול תמיד להיות שזו בעיה פשוטה שפשר לסדר במהירות (או שלא)...
אין משהו לעשות? הרעשים באים לעיתים רחוקות ובגלל זה אני לא מחליף אותה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
עם ה"איכות" של המערכת הזו, רעשים רק יכולים לעזור לסאונד...yairf כתב:הפסולת לפח וחסל...
רמקולים 2.1 של קרייטיב ב 199 ש"ח מחוברים ישירות למחשב יתנו סאונד יותר טוב בהרבה.
-
nivminkov1234
-
- חבר פעיל מאוד

מסכים בהחלט, מערכת 2.1 עם סאב של קריאיטיב תהיה הרבה יותר טובה ומדוייקת אבל לפי דעתי לא בסביבות 200 שקל אלא יותר לכיוון 400טלHD כתב:עם ה"איכות" של המערכת הזו, רעשים רק יכולים לעזור לסאונד...yairf כתב:הפסולת לפח וחסל...
רמקולים 2.1 של קרייטיב ב 199 ש"ח מחוברים ישירות למחשב יתנו סאונד יותר טוב בהרבה....
אני בהחלט לא מסכים שהאיכות של המערכת כלכך כך גרועה היא אפילו טובה ומספקת בשביל צרכן ממוצע כמוני
מה גם שיש לה הספק די טוב במקרים שאני רוצה קצת להרים את הוולים..
בכל זאת, לא פתחתי את הת'ארד בשביל לקבל הצעות לשיפור המערכת אלא לתיקונה.
אני מקבל את ההצעות להחלפה, אולי מאוחר יותר כשיהיה תקציב לזה.
למקרה שלא הבהרתי את עצמי לגבי רעשי הרקע, לא מדובר ברעשים סטטיים כלל, אלא ברעשים חדים כמו פיצוצים קצרים שחוזרים זה על זה. זה מתחיל ומפסיק מתי שבא לו, ויכול להמשך שניה או כמה דקות ארוכות.
וזה קורה לעיתים רחוקות יחסית..
ואתה אומר שזה קורה לך רק כשאתה על AUX?
זו בעיה כאשר מדליקים את האור בבית או אם זה על אותו פקק, זה קורה.
זו בעיה כאשר מדליקים את האור בבית או אם זה על אותו פקק, זה קורה.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
nivminkov1234 כתב:מסכים בהחלט, מערכת 2.1 עם סאב של קריאיטיב תהיה הרבה יותר טובה ומדוייקת אבל לפי דעתי לא בסביבות 200 שקל אלא יותר לכיוון 400טלHD כתב:עם ה"איכות" של המערכת הזו, רעשים רק יכולים לעזור לסאונד...yairf כתב:הפסולת לפח וחסל...
רמקולים 2.1 של קרייטיב ב 199 ש"ח מחוברים ישירות למחשב יתנו סאונד יותר טוב בהרבה....
אני בהחלט לא מסכים שהאיכות של המערכת כלכך כך גרועה היא אפילו טובה ומספקת בשביל צרכן ממוצע כמוני
מה גם שיש לה הספק די טוב במקרים שאני רוצה קצת להרים את הוולים..
בכל זאת, לא פתחתי את הת'ארד בשביל לקבל הצעות לשיפור המערכת אלא לתיקונה.
אני מקבל את ההצעות להחלפה, אולי מאוחר יותר כשיהיה תקציב לזה.
למקרה שלא הבהרתי את עצמי לגבי רעשי הרקע, לא מדובר ברעשים סטטיים כלל, אלא ברעשים חדים כמו פיצוצים קצרים שחוזרים זה על זה. זה מתחיל ומפסיק מתי שבא לו, ויכול להמשך שניה או כמה דקות ארוכות.
וזה קורה לעיתים רחוקות יחסית.....
לא שווה להשקיע כסף בתיקון של מערכת כזאת.במרבית מעבדות האלקטרוניקה שביקרתי בהן,יש "ערמות" של מערכות
מקולקלות כאלה.יצרו אותן בצורה כזאת שאפילו הפתיחה והגישה לרכיבים האלקטרוניים תהיה קשה,למה? כדאי
שתזרוק ותקנה חדש.מה גם שכמעט לא מחזיקים כיום חלקי חילוף למערכות כאלה,והיצרנים עצמם לא ששו לספק חלקי
חילוף בעצמם.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
-
nivminkov1234
-
- חבר פעיל מאוד

Nba כתב:ואתה אומר שזה קורה לך רק כשאתה על AUX?
זו בעיה כאשר מדליקים את האור בבית או אם זה על אותו פקק, זה קורה....
אני אנסה לבדוק את העניין, אפשר לראות אם זו הבעיה בפחות מדקה (מחר נעשה על הבוקר)
בקשר לתיקון מערכת במעבדה, זו לא הכוונה אלא לתיקון עצמי
אני ממש לא הולך להתחיל לעבוד עפ פלוק או סקופ או שאר מכשירים - רק אם זו תקלה שניתן לראות באופן ויזואלי (שלצערי הסיכויים קלושים שזו תהיה כזו) אז להחליף רכיב.
מצידי עם המגש של הסידי מפריע בפתיחת המארז של המערכת אני מוציא את כולו החוצה, גם ככה הוא לא עובד ולא קורא MP3