האם קיים דגם של Sennheiser HD555 עם מיקרופון מחובר

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
jangelboy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אחרי קצת חיפושים פה בפורום הגעתי למסקנה שאלה האוזניות שמתאימות לי( Sennheiser HD555 )רק שאני צריך אותם עם מיקרופון מחובר לאוזניות
אם לא קיים כזה דגם אז אולי יש דגם אחר עם אותם נתונים איכות ומחיר (התקציב הוא 700 ומטה)
השימושים שלי זה מוסיקה שיחות וידאו ואני צריך שיתחברו לטלויזיה
אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא דגם שיתאים לי
תודה

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

לשאלתך: לא.
עקרונית, יש כאן קונפליקט קטן: מצד אחד אתה דורש אוזניה איכותית למוזיקה, ומצד שני אתה רוצה שהיא תשמש לשיחות וידאו. אלו שני עולמות שונים - קנה אוזניות עם מיקרופון ב50 שקל בכל חנות מחשבים שהיא ותבחר לך אוזניה למוזיקה (למשל כמו מה שהצעת)

firstostrike
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

דווקא יש!
הPC360 החדש של סנהייזר הוא בדיוק זה, אבל אני לא יודע כמה יעלה בארץ. תכף אמור להגיע לחנויות...

jangelboy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

MadCow חשבתי על הרעיון שלך אבל אני לא רוצה כל פעם להחליף אוזניות הרעיון הוא להישאר עם סט אחד
יש אפשרות אחרת שהיא האופציה האחרונה שלי זה לקנות את ה555 ומקרופון שולחני

firstostrike הסתכלתי בזאפ וראיתי שיש דגם PC 350 שעולה 700 ש"ח באיביי אנגליה ראיתי דגם PC360 שעולה 950 ש"ח וכנראה שגם יקחו על זה מכס אז יוצא שה PC360 הופך ללא רלוונטי
בנוסף שני הדגמים מקוטלגים באתר של סנהייזר כ אוזניות של גיימינג

השאלה אם ה350 מגיע לאותה איכות צליל כמו ב555 והאם הם נוחות על הראש כמו ה555 (לפי מה שהבנתי אפשר לשכוח שהם על הראש וזה מה שאני רוצה)
ועוד שאלה האם אוזניות של גיימינג נחשבות איכותיות גם למוסיקה ואז אולי אני צריך לחפש אוזניות של גיימינג
גילוי נאות אין לי מי מגבר לאוזניות והכרטיס קול שלי הוא on board

firstostrike
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

לא, יש לי את הPC350, ומבחינת איכות השמע הן לא ברמה של הHD5 55.גם לגבי נוחות, בהתחלה כשקניתי אותן הן היו לוחצות כמו מלקחיים, רק אחרי כמה חודשים הפסיקו ללחוץ ונהיו נעימות על הראש, אבל גם לא כמו הHD555. הPC350 גם מרוויחות הרבה ממגבר, ומאחר ואין לך כזה אז לדעתי אין לך שום סיבה לקנות את הPC350.
אני ממליץ לך לקנות אוזניות רגילות, כי מניסיוני אוזניות גיימינג הן לא יותר מטריק שיווקי שנותן לך אוזניות ששוות מעט בהרבה כסף.
האופציה הכי טובה לדעתי זה לקנות את ה Zm-Mic1 של ZALMAN.

jangelboy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

או קי תודה רבה על העזרה
זה מה שאני יעשה בסוף
אני אקנה את ה555 ואת הזלמן
ושוב תודה

שלח תגובה