אין דבר כזה "בעייתי" - כסף פותר הכל. "בעייתי" זה פשוט מצב שאין כסף.asaf23 כתב:זה לא נראה לי בעייתי. אם בקפריסין משדרים אפשר גם פה. עובדים עלינו....
רשות השידור מבקשת מקדמה על חשבון הרפורמה בכדי להמשיך את שידורי ה-HD
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מספיק שהערוץ הראשון יעבור לציוד חדש - ויעביר מקור איכותי יותר ליס/הוט ולDTT - אפשר למשל לקבל את הערוץ ה-1 ב16:9 באיכות מעולה
זה פלוס קצת ספורט פלוס סדרות איכות - יכול להיות מעולה
זה פלוס קצת ספורט פלוס סדרות איכות - יכול להיות מעולה
וחזרה לנושא העיקרי. הערוץ מבקש "מקדמה" על חשבון כספי הרפורמה. הבעיה היא שהעובדים עושים הכל כדי שלא תהיה רפורמה. אז אנחנו ניתן להם "מקדמה", והכסף יעלם עבור פנסיות וכו', ולא תהיה רפורמה (היתה אמורה להיות לפני חמש שנים כבר), ואז לך חפש את הכסף שלך. זה קצת כמו שמכור לסמים בקריז מבקש ממך מקדמה כדי ללכת לקורס גמילה. יש אנשים שנופלים בפח הזה ונותנים כסף. מקווה שהאוצר יותר חכם עם הכסף שלי. קודם פיטורים, אח"כ כסף. אין פיטורים, אין כסף. צריך להתייחס לHD כמו כאב שיניים - אם נתעלם בשביל HD עכשיו, אח"כ לא יהיה לנו כלום. עדיף שיכאב עכשיו ולגמור עם זה, יש מספיק זמן עד האוליפיאדה, למשל, כדי לבנות הכל מחדש.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73381
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לא הבנתי דבר אחד, כל הנושא של הרפורמה לא היה אמור להיות ביטול הבזבזנות האדירה של המערכת הזו? אז עושים את זה ע"י גביית יותר תשלום מהאזרחים?
רק לי זה נראה דפוק מהיסוד?
רק לי זה נראה דפוק מהיסוד?