סט רמקולים ב- 5000 ש "ח?
-
Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הי.
אשמח לקבל סיוע בקביעת דגמים של רמקולים לשמוע לפני קניה.
התקציב: 5000 ש"ח.
דרישות:
- השימוש למוסיקה ולק"ב 50/50.
- רמקולים בגודל "מלא", לא סטליטים.
- הפרונט והסאב מאוד חשובים, צריך להשמיע מוסיקה מסגנונות שונים, למשל The Who ו- Brand New Heavies.
- הסנטר כמה שאפשר קומפקטי.
הבנתי שהסט Wharfedale Diamond 9 + סאב Powercube 10 או 12 נכנס לתקציב, אבל האם הוא מתאים להשמעת המוזיקה שציינתי?
האם אפשר להשיג במחיר כזה סט M34+M3C2+M31 של Mission וסאב?
עוד משהו שכדאי לשקול?
תודה!
אשמח לקבל סיוע בקביעת דגמים של רמקולים לשמוע לפני קניה.
התקציב: 5000 ש"ח.
דרישות:
- השימוש למוסיקה ולק"ב 50/50.
- רמקולים בגודל "מלא", לא סטליטים.
- הפרונט והסאב מאוד חשובים, צריך להשמיע מוסיקה מסגנונות שונים, למשל The Who ו- Brand New Heavies.
- הסנטר כמה שאפשר קומפקטי.
הבנתי שהסט Wharfedale Diamond 9 + סאב Powercube 10 או 12 נכנס לתקציב, אבל האם הוא מתאים להשמעת המוזיקה שציינתי?
האם אפשר להשיג במחיר כזה סט M34+M3C2+M31 של Mission וסאב?
עוד משהו שכדאי לשקול?
תודה!
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
5000 ש"ח ל 5 רמקולים "בגודל מלא" וגם סאב סביר הם סכום שיספיק למערכות בסיסיות למדי, אם כי לאו דווקא גרועות.
זאת, בהנחה כמובן, שמדובר בחדש ולא יד שניה.
אם זה הסכום המוקצב, בדוק עם עצמך אם אתה באמת חייב את כל זה, או שאולי עדיף להתחיל מזוג רמקולים טובים ולהמשיך להוסיף בהדרגה.
זאת, בהנחה כמובן, שמדובר בחדש ולא יד שניה.
אם זה הסכום המוקצב, בדוק עם עצמך אם אתה באמת חייב את כל זה, או שאולי עדיף להתחיל מזוג רמקולים טובים ולהמשיך להוסיף בהדרגה.
- logankungfu
- חבר ותיק

אם הסאב נועד גם למוזיקה ולא רק לסרטים, אז לצערי הסכום הזה רחוק מלהספיק.
סאב טוב, נניח של וויודיין, מתחיל בערך בסכום זה. לסרטים זה סיפור אחר, אבל עדיין לא מומלץ לקנות סאב זול שיעשה סתם בומים.
סאב טוב, נניח של וויודיין, מתחיל בערך בסכום זה. לסרטים זה סיפור אחר, אבל עדיין לא מומלץ לקנות סאב זול שיעשה סתם בומים.
- logankungfu
- חבר ותיק

אגב, דעה זו לא כ"כ פופולרית כאן וזה גם לא מה שביקשת, אבל ב 5K אפשר לקנות סט סאטלייטים טוב מאוד, שיתכן ויפתיע אותך מאוד לטובה. שווה בדיקה. לא כל הסאטלייטים בהכרח גרועים.
- logankungfu
- חבר ותיק

עוד פשרה אפשרים היא לקנות קידמיים טובים (נניח, מדפיים ב4K, ויש כאלו מאוד טובים, ראה המבצע של אבי יפה על JM), אחוריים צנועים יותר במה שנשאר, ולצפות בסרטים בינתיים עם סנטר פאנטום. מאוחר יותר, להוסיף סנטר תואם וסאב.
- logankungfu
- חבר ותיק

כתבתי שזו לא דעה פופולרית..
עם זאת הנושא לדעתי שווה בדיקה, ובמיוחד אם אפשר למתוח עוד קצת את התקציב.
עם זאת הנושא לדעתי שווה בדיקה, ובמיוחד אם אפשר למתוח עוד קצת את התקציב.
-
Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
חשבתי בכיוון הסטליטים, משהו כמו Energy Take, אבל זה היה מתאים לחדר קטן יותר.
שימו לב, שלא כתבתי "גודל חדר", אלא "גודל איזור האזנה".
אני מודע למגבלות התקציב, במיוחד לנושא של בעייתיות הסאב להאזנה למוזיקה. אז אני אעבור למוד סטראו - פרונטים בלבד.
אז הגישה של logankungfu (להשקיע יותר בפרונטים טובים) מתאימה לי, אבל אני בכל זאת מעוניין במערכת קומפלט.
בכל זאת, מה סדר גודל של רמקולים Mission סדרה M3? והאם ה- Diamond 9.5 יהיו סבירים למוזיקה?
שימו לב, שלא כתבתי "גודל חדר", אלא "גודל איזור האזנה".
אני מודע למגבלות התקציב, במיוחד לנושא של בעייתיות הסאב להאזנה למוזיקה. אז אני אעבור למוד סטראו - פרונטים בלבד.
אז הגישה של logankungfu (להשקיע יותר בפרונטים טובים) מתאימה לי, אבל אני בכל זאת מעוניין במערכת קומפלט.
בכל זאת, מה סדר גודל של רמקולים Mission סדרה M3? והאם ה- Diamond 9.5 יהיו סבירים למוזיקה?
- logankungfu
- חבר ותיק

הסט של וורפדייל הוא נחמד אך די בסיסי. האם הוא מתאים לדרישות ההאזנה שלך? הלוואי, כי תצא מזה בזול. יש הרבה אנשים שמרוצים מהם, אבל רק אתה יכול לדעת. אני לא מתלהב מהם במיוחד.
כנ"ל לגבי מישן. גם רצוי שתדע איזה "אופי" צליל אתה מחפש. התשובה לזה לא תמיד קלה, אבל ישנם "אופיי" צליל מסויימים שהם במובהק מתאימים למותגים מסויימים ולא לאחרים. למשל, את Mission, B&W ו- SA הייתי שם בקבוצה אחת ואילו את פולק, קליפש, בוסטון ואפילו טריאנגל בשניה, בצורה גסה.
בד"כ מי שאוהב את קבוצה א' לא יתלהב מב' ולהיפך, עם הבדלים ודקויות באמצע כמובן. לכן אני אומר שתנסה להיסגר על אופי צליל שחביב עליך. האם אתה אוהב צליל "חם"? "פתוח"? "בהיר"? "מפורט בגבוהים"? "נותן בראש"? "מאוזן ונייטרלי" (עד כמה שיש דבר כזה)?
כמעט כל מוזיקה, כולל מה שציינת ניתן לשמוע בכל "אופי" שהוא. עניין של טעם, והבחירה, גם בתקציב זה, בהתאם.
כנ"ל לגבי מישן. גם רצוי שתדע איזה "אופי" צליל אתה מחפש. התשובה לזה לא תמיד קלה, אבל ישנם "אופיי" צליל מסויימים שהם במובהק מתאימים למותגים מסויימים ולא לאחרים. למשל, את Mission, B&W ו- SA הייתי שם בקבוצה אחת ואילו את פולק, קליפש, בוסטון ואפילו טריאנגל בשניה, בצורה גסה.
בד"כ מי שאוהב את קבוצה א' לא יתלהב מב' ולהיפך, עם הבדלים ודקויות באמצע כמובן. לכן אני אומר שתנסה להיסגר על אופי צליל שחביב עליך. האם אתה אוהב צליל "חם"? "פתוח"? "בהיר"? "מפורט בגבוהים"? "נותן בראש"? "מאוזן ונייטרלי" (עד כמה שיש דבר כזה)?
כמעט כל מוזיקה, כולל מה שציינת ניתן לשמוע בכל "אופי" שהוא. עניין של טעם, והבחירה, גם בתקציב זה, בהתאם.
- logankungfu
- חבר ותיק

ושוב, לדעתי, אם אתה רוצה רמה גבוהה ממש ויש לך קצת סבלנות, לך על מה שהצעתי. בטווח הארוך, לא תצטער.
- logankungfu
- חבר ותיק

רק הבהרה לגבי מישן- ב"כנ"ל" שכתבתי התכוונתי שאני לא מתלהב מהם ושזה עניין של טעם, ולא שהם ממוצבים כמו וורפדייל, לפני שמסתערים עליי..
- logankungfu
- חבר ותיק

אגב, נזכרתי, בתחום של ה 3K בלבד ישנו הסט של מורל- סולוס 5. 5 רמקולים "אמיתיים" עם סנטר די קטן כמו שאתה מחפש. מעולם לא האזנתי להם, אבל אולי מישהו כאן מכיר ויכול לזרוק איזו מילה. אם הם שווים משהו (וכאמור, לי אין מושג), את ההפרש אולי ניתן להשקיע בסאב סביר.
זה לא עניין של פופולרי , אם זה היה רק לקולנוע ביתי אז ההיתי מסכים ( שמעתי ביותר זול וזה היה סביר ) הדרישה שלו היא גם למוזיקה ועד עכשיו לא יצא לי לשמוע סט סטלייטים שמקביל לסט מדפיים או סט עם זוג רצפתיים שנשמע יותר טוב במוזיקה.logankungfu כתב:כתבתי שזו לא דעה פופולרית..
עם זאת הנושא לדעתי שווה בדיקה, ובמיוחד אם אפשר למתוח עוד קצת את התקציב....
logankungfu
logankungfu, לפי קצב התגובות אני מבין שאתה חותר בקוצר רוח לתואר "חבר שאין לו חיים" אולי מהנהלת האתר יסכימו לשדרג אותך כאות הוקרה משהו בסגנון ד"ר של כבוד...

- logankungfu
- חבר ותיק

לאאא.. פשוט כל פעם נזכרתי בעוד משהו.
נהפוך הוא, בדומה לרוב בני האדם, גם אני לא אוהב לראות את האמת בפנים.
מאידך, גם הכחשה אינה דרך התמודדות בריאה.
אולי באמת צריך לשנות את התואר הנ"ל לד"ר לסטריאו או משהו כזה.
נהפוך הוא, בדומה לרוב בני האדם, גם אני לא אוהב לראות את האמת בפנים.
מאידך, גם הכחשה אינה דרך התמודדות בריאה.
אולי באמת צריך לשנות את התואר הנ"ל לד"ר לסטריאו או משהו כזה.
המורל סולוס 5 + סאב מורל RA10A יתנו לך תמורה יפה ונישמעים טוב ביחס למחיר !
כדי לך להגיע לנס ציונה למורל שם תקבל מחיר מצויין.
או אפלו ללכת לחנות של
POMPA.CO.IL
המחירים ב ZAP מוגזמים....
דן
כדי לך להגיע לנס ציונה למורל שם תקבל מחיר מצויין.
או אפלו ללכת לחנות של
POMPA.CO.IL
המחירים ב ZAP מוגזמים....
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.