כמה שאלות על אנדרואיד
שלום
קניתי את המיילסטון מסלקום ואיתו באו כמה שאלות
1) אני יכול איכשהו לסנכרן בין אני הקשר הקיימים שלי לבין הפייסבוק ? פשוט איכשהו להוסיף את הפייסבוק שלהם ?
2) יצרתי תיקיה חדשה באחד החלונות , אני יכול לשנות את השם שלה ?
3) שמתי לב שאני יכול לעשות קיצור דרך לכתובת כלישהי ואז זה יעשה יראה לי איך להגיע TURN BY TURN
השאלה שלי היא איך אני נכנס לתוכנה עצמה ? כי כל מה שאני רואה זה שאפשר לעשות רק קיצורי דרך ( התוכנה היא של גוגל .. רשום google מפות ניווט )
אגב , זה אומר לי שזה עדיין ניסיוני וזה ..
**** נערך עקב אי חוקיות ****
תודה רבה =]
קניתי את המיילסטון מסלקום ואיתו באו כמה שאלות
1) אני יכול איכשהו לסנכרן בין אני הקשר הקיימים שלי לבין הפייסבוק ? פשוט איכשהו להוסיף את הפייסבוק שלהם ?
2) יצרתי תיקיה חדשה באחד החלונות , אני יכול לשנות את השם שלה ?
3) שמתי לב שאני יכול לעשות קיצור דרך לכתובת כלישהי ואז זה יעשה יראה לי איך להגיע TURN BY TURN
השאלה שלי היא איך אני נכנס לתוכנה עצמה ? כי כל מה שאני רואה זה שאפשר לעשות רק קיצורי דרך ( התוכנה היא של גוגל .. רשום google מפות ניווט )
אגב , זה אומר לי שזה עדיין ניסיוני וזה ..
**** נערך עקב אי חוקיות ****
תודה רבה =]
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
1. כן, תוריד תוכנה בשם Facebook Sync מהמרקט
2. מה הכוונה ? באיזה חלון ?
3. גוגל מפות כרגע לא עובד בארץ. צריך להוריד Google Maps Brut בכדי להפעיל את פיצ'ר הניווט בארץ (חפש בגוגל).
2. מה הכוונה ? באיזה חלון ?
3. גוגל מפות כרגע לא עובד בארץ. צריך להוריד Google Maps Brut בכדי להפעיל את פיצ'ר הניווט בארץ (חפש בגוגל).
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
הרגת אותי עכשיוChura כתב:3. גוגל מפות כרגע לא עובד בארץ. צריך להוריד Google Maps Brut בכדי להפעיל את פיצ'ר הניווט בארץ (חפש בגוגל)....
מאיפה הבאת את זה?! פשוט ענק!!
ניווט ב Google Maps בישראל
קישור מכאן:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=630887
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
חשבתי שזה common knowledge על הניווט בישראל..osherov כתב:הרגת אותי עכשיוChura כתב:3. גוגל מפות כרגע לא עובד בארץ. צריך להוריד Google Maps Brut בכדי להפעיל את פיצ'ר הניווט בארץ (חפש בגוגל)....![]()
מאיפה הבאת את זה?! פשוט ענק!!
ניווט ב Google Maps בישראל
קישור מכאן:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=630887...
אצלי אגב התוכנה עובדת אבל השמות בעברית הפוכות לגמרי.. אבל חוץ מזה נראה שזה עובד.
Need more cowbell