7404 או B550?
שלום,
לי אישית יש את הפיליפס 8404, ואני רוצה לקנות להורים של אשתי את אחד מהדגמים הבאים (42 אינץ'):
פיליפס 7404 או סמסונג B550.
אני מתלבט בין 2 הדגמים האלו מפני שהם רואים בעיקר SD, אבל לא רוצים לשמוע על פלסמה, ואני יודע כי הדגמים יחסית נותנים תמורה מעולה למחיר.
השאלה שלי- קשה מאוד להשיג עדיין את ה 7404.
האם הסמסונג הרבה פחות טובה ממנה, לדוגמה ראיתי שאין חיבור SCART מה שיכול לפגוע מעט בשידורי SD?
אם כבר אני מצליח לשים את היד על 7404, מה נראה לכם מחיר סביר עכשיו, כשהדגמים החדשים כבר בפתח?
תודה רבה.
לי אישית יש את הפיליפס 8404, ואני רוצה לקנות להורים של אשתי את אחד מהדגמים הבאים (42 אינץ'):
פיליפס 7404 או סמסונג B550.
אני מתלבט בין 2 הדגמים האלו מפני שהם רואים בעיקר SD, אבל לא רוצים לשמוע על פלסמה, ואני יודע כי הדגמים יחסית נותנים תמורה מעולה למחיר.
השאלה שלי- קשה מאוד להשיג עדיין את ה 7404.
האם הסמסונג הרבה פחות טובה ממנה, לדוגמה ראיתי שאין חיבור SCART מה שיכול לפגוע מעט בשידורי SD?
אם כבר אני מצליח לשים את היד על 7404, מה נראה לכם מחיר סביר עכשיו, כשהדגמים החדשים כבר בפתח?
תודה רבה.
- m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
בגלל התכנון להשתמש בטלוויזיה בעיקר לשידורי SD לא הייתי מוותר על טלוויזיה עם חיבור סקארט .. אחרת חבל .. הוריך יתאכזבו מאיכות השידור ויעדיפו להשאר עם המסך הישן שלהם...
It's Five O'Clock Somewhere
גם אם אתה מוצא את ה 7404 במחיר סביר(שהיה פעם כ 600-700 שח פחות מה8404) ובמלאי אז זו קניה מצויינת אם ההורים שלך לא ממש צריכים את ה אמבילייט המיוחד של ה 8404 ו/או את קישוריות האינטרנט .. זה אותו המסך בדיוק ! (התמונה שהם יראו זהה 100% ל 8404 !)
לשיקולך..
לשיקולך..
המוכר אמר שיש לו ואמר את המחיר לאחר שהוא בדק הוא אמר שאין להם את המסך.NK כתב:עם אין לו במלאי אז למה הוא ביקש 6100MARTY כתב:הייתי אצל אבי סופר גם לו אין במלאי המחיר שהוא ביקש 6100 שח....? חוץ מיזה זאת רשת ולא חנות אחת,אני הבנתי שהמסכים(ב5500 )
נרכשו מהחנות בתל-אביב....
אוקי, תודה על התשובות.
אחרי שחיפשתי הרבה (אשכרה התקשרתי לכל החנויות בזאפ) הבנתי כי את ה 7404 אפשר לקבל במחיר של פחות מ 5000 רק עם אחריות ריטפן או משהו כזה, וזה הופך את העסקה ללא רלוונטית מבחינתי.
אני מבקש להרחיב את השאלה המקורית שלי,
המליצו לי באחת החנויות על 2 דגמים-
פיליפס 42pfl5404h וסוני bx400.
את הסוני אני לא מכיר בכלל, והאמת היא כי ראיתי הרבה אנשים בפורום שמבקשים פרטים עליה, אז אשמח אם מישהו מכיר שיחווה דעה.
הסוני עולה בערך 800 ש"ח פחות ומגיעה עם 4 שנים אחריות רשמית (!) מבצע מונדיאל, כך שאם האיכות שלה טובה ברור שזו עסקה מנצחת.
אני מתלבט האם שווה לי להוציא באזור 5.5-5.7K על הפיליפס 5404.
תודה רבה.
אחרי שחיפשתי הרבה (אשכרה התקשרתי לכל החנויות בזאפ) הבנתי כי את ה 7404 אפשר לקבל במחיר של פחות מ 5000 רק עם אחריות ריטפן או משהו כזה, וזה הופך את העסקה ללא רלוונטית מבחינתי.
אני מבקש להרחיב את השאלה המקורית שלי,
המליצו לי באחת החנויות על 2 דגמים-
פיליפס 42pfl5404h וסוני bx400.
את הסוני אני לא מכיר בכלל, והאמת היא כי ראיתי הרבה אנשים בפורום שמבקשים פרטים עליה, אז אשמח אם מישהו מכיר שיחווה דעה.
הסוני עולה בערך 800 ש"ח פחות ומגיעה עם 4 שנים אחריות רשמית (!) מבצע מונדיאל, כך שאם האיכות שלה טובה ברור שזו עסקה מנצחת.
אני מתלבט האם שווה לי להוציא באזור 5.5-5.7K על הפיליפס 5404.
תודה רבה.
למרות שהנתונים דומים ל7404 עם כמה שיפורים כמו יכולת לקרוא גם MKV מה USB אני לא בטוח שהביצועים/איכות יהיו באותה הרמה (מדובר כאן בסדרה הנמוכה והפשוטה ביותר של פיליפס..- בגדלים האלה..)asaf23 כתב:יש את הדגם החדש 5405 שהוא די מקביל בתכונות וכולל מנגנון 100 נרץ....
מעניין אם מישהו כבר עשה השוואה רצינית (עדיין לא מצאתי סקירה מעמיקה על הדגם הנ"ל..)