אקדים ואומר שאני כרגע די טירון בנושא הזה של הוט מג'יק, אולם לפי מה שראיתי, ואף ניסיתי, אפשר לקפוץ לדקה X מתחילת ההקלטה, כך שהמכשיר מציע גישה ישירה לנקודת הקלטה. פתרון זה נותן מענה מקביל לבקשה לגישה היחסית המבוקשת לעיל.orir כתב:אפשרות לקפוץ +30 ,+180 ,-30 ,-60.
....
מתי כבר יצא ממיר HOT MAGIC HD?
רשת UFI הושלמה ,ניתן לגלוש בה בכל הארץ , עשו זאת 3 חודשים לפני המועד המתוכנן .
אולי עכשיו לאחר השדרוג שכלל גם הרחבת הפס בחלק גדול מהאזורים, הם יכנסו לשלב של הקלטה מרחוק
בערוצים מרכזיים ,לדעתי זה מהלך הגיוני,הרי מה ההבדל בין הקלטה ל START OVER.
1801-700-700 חינם.
אולי עכשיו לאחר השדרוג שכלל גם הרחבת הפס בחלק גדול מהאזורים, הם יכנסו לשלב של הקלטה מרחוק
1801-700-700 חינם.
אז התחלנו עם מג'יק HD עברנו להקלטה ברשת. חיכינו שיסתיים השידרוג. ירדנו מהקלטה ברשת ועכשיו מתחילים לעבוד על מג'יק מההתחלה.
אבל השירות חבל על הזמן, שאני מתקשר להתלונן שאין מג'יק HD עונים לי תוך חצי דקה. ממש אמריקה.
אבל השירות חבל על הזמן, שאני מתקשר להתלונן שאין מג'יק HD עונים לי תוך חצי דקה. ממש אמריקה.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
ומה עונה השירות?
יש הבדל ענק בין START OVER לבין הקלטה,NEW_WAVE כתב:רשת UFI הושלמה ,ניתן לגלוש בה בכל הארץ , עשו זאת 3 חודשים לפני המועד המתוכנן .
1801-700-700 חינם....
ב START OVER אתה צריך לעשות את הפעולה בפרק הזמן שהתוכנית
מופיעה בשורת השידורים.
אבל... אני משתמש הדוק של START OVER, ולא הייתי מוותר עליו בחיים..
כזה תענוג לראות שבטעות פספסת את ההתחלה\הקרנה של תוכניות שאתה צופה בה
ופשוט רגע לפני שמתחילה המשבצת של התוכנית הבאה - אתה פשוט עושה START OVER..
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
הוט כרגע בפער צמוד מאד לyes, מצד אחד ל-yes יש מגבלה טכנית להפעיל את הסטארט אובר, מצד שני ל-yes יש ממיר מקליט HD, שזה פער גדול יחסית על הוט שמתפשרים יותר מדי על הסטארט אובר, לפי מה שהבנתי אין גם סטארט אובר בערוצי הHD, אם זה נכון, יש חיסרון טכנולוגי אצל הוט.
לדעתי yes פתחו עמדה משמעותית ואפילו אם הוט תוציא ממיר מקליט בעוד שנה או שנתיים, הממיר אומנם יהיה עם פחות בעיות מהמקסHD, אך כשהם יוצאו אותו yes ישחררו בטח יעבדו טיפה יותר בשביל להפוך את המקסHD לממיר מושלם ולבטח שיוסיפו מאות תכנים נוספים לVOD ובכך יהיה להם תחרות רצינית נגד הוט שהסטארט אובר עובד רק במספר ערוצים בעוד שאצלנו ניתן לעשות את אותה פעולה רק עם הקלטה בכל ערוץ.
לדעתי yes פתחו עמדה משמעותית ואפילו אם הוט תוציא ממיר מקליט בעוד שנה או שנתיים, הממיר אומנם יהיה עם פחות בעיות מהמקסHD, אך כשהם יוצאו אותו yes ישחררו בטח יעבדו טיפה יותר בשביל להפוך את המקסHD לממיר מושלם ולבטח שיוסיפו מאות תכנים נוספים לVOD ובכך יהיה להם תחרות רצינית נגד הוט שהסטארט אובר עובד רק במספר ערוצים בעוד שאצלנו ניתן לעשות את אותה פעולה רק עם הקלטה בכל ערוץ.