מתי כבר יצא ממיר HOT MAGIC HD?
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אתה ממש משורר היום...orir כתב:שמעתי שמועה מדוד של טכנאי שיש כזה דבר והוא במעבדה.
שלושה דוקטורנטים ופרופסור אחד יושבים סביבו ומחזיקים יד ביד.
אולי יקרה נס אולי הפתעה ומגיק רגיל יהפוך לחדות גבוהה....
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לדעתי זה בגלל הצורה שעוברים שידורי ה-HD של HOT, השידורים של yes הם ב-h264 מה שמאפשר לוידאו בעל ביטרייט גבוה ואיכות גבוהה להידחס לתוך משקל קטן יחסית, שידורי הHD של HOT עוברים ב-mpeg2 ולכן משקל השידורים המוקלטים יהיה ענקי ובמהרה הממיר כבר יזהיר אותך שנגמר המקום.
בתחילת דרכה HOT השתמשו בקידוד של h264 אבל לאור התוצאות (ראו מאמר 'yesHD מול HOTHD') הם החליטו לעבור לשיטה הרגילה.
בתחילת דרכה HOT השתמשו בקידוד של h264 אבל לאור התוצאות (ראו מאמר 'yesHD מול HOTHD') הם החליטו לעבור לשיטה הרגילה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
UserName, הפוך גוטה הפוך.
הוט שידרו בעבר (שנת 2005 או משהו כזה) שידורי נסיון של HD ב-MPEG2 (היה להם גם ממיר עם יציאת DVI במקום HDMI), אך כיום כל שידורי ה-HD שלהם הם ב-H.264.
הוט שידרו בעבר (שנת 2005 או משהו כזה) שידורי נסיון של HD ב-MPEG2 (היה להם גם ממיר עם יציאת DVI במקום HDMI), אך כיום כל שידורי ה-HD שלהם הם ב-H.264.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
תאמינו לי שלכל דבר שאני אומר יש ביסוס:
http://www.hometheater.co.il/article012 ... 7%95%D7%AA
אם משהו השתנה מאז תודיעו לי.
אם משהו השתנה מאז תודיעו לי.
יש משהוא חדש עם העניין העצוב הזה?
הממיר HD יושב אצלי כמו משקולת ניירות. השתמשתי בו פעם אחרונה במונדיאל.
הוט לא מציגה פתרון? לפחות שתאפשר לפתוח את ה EPG שלה לממיר צד שלישי כמו TIVO.
חבל כי אני חושב שעם המג'יק דווקא נעשתה עבודה טובה (כמובן שהוא מכשיר בסיסי מאד ללא תכונות*).
*
סידור ומיון לתיקיות (למשל תיקיית ילדים).
עריכת שם תוכנית.
אפשרות לקפוץ +30 ,+180 ,-30 ,-60.
הצעת תוכניות דומות.
הממיר HD יושב אצלי כמו משקולת ניירות. השתמשתי בו פעם אחרונה במונדיאל.
הוט לא מציגה פתרון? לפחות שתאפשר לפתוח את ה EPG שלה לממיר צד שלישי כמו TIVO.
חבל כי אני חושב שעם המג'יק דווקא נעשתה עבודה טובה (כמובן שהוא מכשיר בסיסי מאד ללא תכונות*).
*
סידור ומיון לתיקיות (למשל תיקיית ילדים).
עריכת שם תוכנית.
אפשרות לקפוץ +30 ,+180 ,-30 ,-60.
הצעת תוכניות דומות.
- RoeyTNT
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
אל תתפסו אותי במילה.
זה רק שמועות,
אבל כנראה מה שהולך להיות בעתיד זה שכל הממירים, גם ממירי ה-HD בעלי יכולת ערוץ חזור (תקשורת דו-כיוונית)
יהיו ממירים מקליטים, אלא שבמקום הארדיסק, ההקלטות יהיו על שרתים בהוט (כמו השרתים שיושבים עליהם תכני ה-VOD)
בגלל זה כנראה כרגע לא משקיעים בהפצת ממיר HD מקליט.
זה רק שמועות,
אבל כנראה מה שהולך להיות בעתיד זה שכל הממירים, גם ממירי ה-HD בעלי יכולת ערוץ חזור (תקשורת דו-כיוונית)
יהיו ממירים מקליטים, אלא שבמקום הארדיסק, ההקלטות יהיו על שרתים בהוט (כמו השרתים שיושבים עליהם תכני ה-VOD)
בגלל זה כנראה כרגע לא משקיעים בהפצת ממיר HD מקליט.
התפריט של הממיר הוא MPEG-4 AVC/H.264 ,ככה שחבל על הוויכוח .UserName כתב:תאמינו לי שלכל דבר שאני אומר יש ביסוס:
אם משהו השתנה מאז תודיעו לי....
מתוך המאמר
"איכות שידור ה - SD של הממיר טובה מאוד ",אני מאשר ,לדעתי הממיר\מפענח עושה את ההבדל ולא איכות השידור
,עובדה שאותם שידורים במאמר שודרו קודם רק בממיר אחר,כנראה לא תוצרת תומסון .
אני כיילתי את הפלזמה שלי לדרגה כזאת שרואים מצוין SD, לא יודע איך להסביר את זה , אולי בכך שלא ראיתי
באף מקום תמונה יותר טובה ולא רק אני אומר את זה.
יש לציין שאני החלפתי פעמיים כלומר 3 טלוויזיות שעברו דרכי עד שהיית מרוצה ,כלומר אני לא סתם עובר לסדר היום.
נ.ב : אציין שהממיר עם השעון הירוק טוב יותר באיכות ה SD.
אומרים את זה כבר יותר משנה. בינתיים, כמו שזה נראה, אין התקדמות ממשית וזה עדיין לא מעשי.RoeyTNT כתב:אל תתפסו אותי במילה.
זה רק שמועות,
בגלל זה כנראה כרגע לא משקיעים בהפצת ממיר HD מקליט....
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
אם נדקדק, למעלה מ - 3 שניםds123 כתב:אומרים את זה כבר יותר משנה. בינתיים, כמו שזה נראה, אין התקדמות ממשית וזה עדיין לא מעשי.RoeyTNT כתב:אל תתפסו אותי במילה.
זה רק שמועות,
בגלל זה כנראה כרגע לא משקיעים בהפצת ממיר HD מקליט.......
בינתיים כל מי שמצרף להוט מקבל מג'יק כחלק מהטריפל בנוסף ל 10 סרטים ,פשוט לוחצים קצת ומקבלים אותו
זה חלק ממבצע שפורסם בתקשורת .
מן הסתם כאשר יהיה להוט ממיר מקליט HD הוא יהיה מתקדם יותר מ YES MAX מבחינת נתונים
טכניים כמו מעבד ,זיכרון .......
זה חלק ממבצע שפורסם בתקשורת .
מן הסתם כאשר יהיה להוט ממיר מקליט HD הוא יהיה מתקדם יותר מ YES MAX מבחינת נתונים
טכניים כמו מעבד ,זיכרון .......
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
לפי ההגיון הזה כדאי ש-HOT תמיד יוציאו מכשירים 5 שנים אחרי yes.
כך הם יוכלו להציע מכשירים מתקדמים יותר.
כך הם יוכלו להציע מכשירים מתקדמים יותר.