פיצ'רים ושינויים מענינים ב-iOS4
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לא רק מקלדות BT מאופשרות ב-iOS4, אלא את כל ה-BLUETOOTH STACK.
דוגמא אחת היא שכרגע כשמתקשרים אלי אני שומע את הרינגטון באוזניה. זה לא משהו שעבד בעבר! בעבר היה לי צלצול רגיל כשמישהו התקשר.
עוד שינוי הוא שאין שליטה יותר על ה-HOME BUTTON, בניגוד לעבר. גם הורידו את האפשרות להגיע ל-FAVORITES בקפיצה מהירה.
תוספת יפה מאוד זה ה-UNIFIED INBOX ו-THREADED EMAILS. מאוד נוח ככה לקרוא דואל ותגובות עליו. עוד שינוי מעניין הוא הוספת יכולת למשוך ולדחוף NOTES לחשבונות דואל (בגדול כ-DRAFTS!) וכך לשמור עליהן מסונכרנות.
עדיין אין דרך לדפדף בשיחות קודמות תוך כדי שיחה (למשל להעביר למישהו את המספר טלפון של זה שהתקשר לפניו).
יש לי אפשרות כעת לראות איזו אפליקציות מקבלות שירותי LOCATION וגם לכבות את זה ברמת אפליקציה.
אין הרבה שימושים בשלב הזה ל-MULTI TASKING, אני חייב לומר. זה דורש שינויים מצד יצרני התוכנה. למשל, אני אישית מחכה לאייגו בגירסא MULTI TASKING ולא ברור מתי זה יהיה זמין. Waze beta עובד יפה ב-BACKGROUND, אבל לא יצא לי להשתמש בזה תוך כדי שיחה עדיין.
הדפדפן, דואל וכו' עובדים MULTI TASKING מושלם, אך ללא תפיסת זיכרון. משמעות הדבר היא שיפור דרמטי בביצועי הטלפון כתוצאה מזה.
ניהול ה-FOLDERS גורם לזה שיש לי כרגע רק שני דפי אפליקציות. זה נוח לי בהרבה ממיליון עמודי אפליקציות, אך עדיין מבלבל כשאתה מנסה להיזכר איפה שמת משהו (למרות שהכל עדיין זמין מאוד דרך עמוד החיפוש).
דוגמא אחת היא שכרגע כשמתקשרים אלי אני שומע את הרינגטון באוזניה. זה לא משהו שעבד בעבר! בעבר היה לי צלצול רגיל כשמישהו התקשר.
עוד שינוי הוא שאין שליטה יותר על ה-HOME BUTTON, בניגוד לעבר. גם הורידו את האפשרות להגיע ל-FAVORITES בקפיצה מהירה.
תוספת יפה מאוד זה ה-UNIFIED INBOX ו-THREADED EMAILS. מאוד נוח ככה לקרוא דואל ותגובות עליו. עוד שינוי מעניין הוא הוספת יכולת למשוך ולדחוף NOTES לחשבונות דואל (בגדול כ-DRAFTS!) וכך לשמור עליהן מסונכרנות.
עדיין אין דרך לדפדף בשיחות קודמות תוך כדי שיחה (למשל להעביר למישהו את המספר טלפון של זה שהתקשר לפניו).
יש לי אפשרות כעת לראות איזו אפליקציות מקבלות שירותי LOCATION וגם לכבות את זה ברמת אפליקציה.
אין הרבה שימושים בשלב הזה ל-MULTI TASKING, אני חייב לומר. זה דורש שינויים מצד יצרני התוכנה. למשל, אני אישית מחכה לאייגו בגירסא MULTI TASKING ולא ברור מתי זה יהיה זמין. Waze beta עובד יפה ב-BACKGROUND, אבל לא יצא לי להשתמש בזה תוך כדי שיחה עדיין.
הדפדפן, דואל וכו' עובדים MULTI TASKING מושלם, אך ללא תפיסת זיכרון. משמעות הדבר היא שיפור דרמטי בביצועי הטלפון כתוצאה מזה.
ניהול ה-FOLDERS גורם לזה שיש לי כרגע רק שני דפי אפליקציות. זה נוח לי בהרבה ממיליון עמודי אפליקציות, אך עדיין מבלבל כשאתה מנסה להיזכר איפה שמת משהו (למרות שהכל עדיין זמין מאוד דרך עמוד החיפוש).
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
כמובן עניין ה THEMES ששודרג.
וגם שידרוג לבדיקת איות ותיקון אוטומטי בכתיבה (גם בעברית)
וגם שידרוג לבדיקת איות ותיקון אוטומטי בכתיבה (גם בעברית)
אלי חבוש
-
oferlaor
- מנהל

האמת שנושא ה-THEMES בעיקר מציק לי. שמתי משהו די רגוע. לא ממש מצאתי משהו שמספיק לא מטריד בשביל לשים כרקע...
http://kottkegae.appspot.com/images/tranquil-iphone.jpg
http://kottkegae.appspot.com/images/tranquil-iphone.jpg
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

זה היה נכון בגירסאות קודמות של IOS4, לא בגירסה הרשמית והאחרונה שם זה הוסר.iDVDi כתב:אאל"ט הגישה המהירה ל FAVORITES שונה ללחיצה קצרה ולחיצה ארוכה על כפתור הבית.
עריכה:
אוקיי, יצאתי טונה. עכשיו ראיתי בשירשור קודם שזה לא עובד....
אלי חבוש
-
oferlaor
- מנהל

חבל, אני משתמש כבד ב-FAVORITES. זה דורש הרבה יותר פעולות להגיע לזה כרגע.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

אתה מדבר על האייפון 4. השרשור הזה מתייחס ל IOS4 שזו מערכת ההפעלה ולא המכשיר (שאמור לצאת באופן רשמי מחר)bg1987 כתב:שמעתי טענות על זה שהוא שביר, או לא עמיד, יש למשהו איזו תובנה בעניין?...
בכל מקרה לשאלתך, אכן זו היתה הטענה משום שלמכשיר יש לוחות זכוכית.
אלי חבוש
-
oferlaor
- מנהל

נא לפתוח שרשור נפרד לאייפון 4.
יש בינתיים כמה בעיות חדשות. הטלפון נתקע לי לגמרי כשעניתי היום לשיחה דרך האוזניה.
עכשיו שחזרתי לאייפון אחרי שיחה שנותקה, אפליקציית הטלפון היתה במסך תקוע על הניתוק. לא נחמד.
תיקון שגיאות עברי עובד רק כשממשק המכשיר בעברית, לא כמו באייפד.
יש בינתיים כמה בעיות חדשות. הטלפון נתקע לי לגמרי כשעניתי היום לשיחה דרך האוזניה.
עכשיו שחזרתי לאייפון אחרי שיחה שנותקה, אפליקציית הטלפון היתה במסך תקוע על הניתוק. לא נחמד.
תיקון שגיאות עברי עובד רק כשממשק המכשיר בעברית, לא כמו באייפד.
לי הטלפון ניתקע אתמול (לאיזה 5 דקות) ואז ריסט את עצמו אחרי שעניתי לשיחה מהדיבורית (בולטוס) באוטו!oferlaor כתב:נא לפתוח שרשור נפרד לאייפון 4.
תיקון שגיאות עברי עובד רק כשממשק המכשיר בעברית, לא כמו באייפד....
-
oferlaor
- מנהל

נשמע כמו תופעה זהה למה שאני חוויתי.
נראה לי ש-4.01 יגיע מהר מאוד...
נראה לי ש-4.01 יגיע מהר מאוד...
10% זה לא מעט אנשים...iDVDi כתב:אתה באמת חושב כך? בגלל 10 אחוז של פורצים פוטנציאלים אפל תוציא מכשיר חצי מבושל לשוק רק בשביל לדפוק אותם? קשה לי להאמין....
ושוב.. לא כל הבאגים משוחררים הכוונה.. בכל גירסה (לא משנה של מי ומה) יהיו באגים ידועים שאיתם משחררים גירסה, ואז אחרי כמה זמן משחררים תיקון.
אם היו באמת מנסים למצוא את "כל" הבאגים ולתקן אותם אי אפשר לדעת מתי היו משחררים את הגירסה!
אל תשכח שאני הבדיקות הכי טובים שיש הם אנחנו.. המשתמשים!
- Alex_Shamis
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
צהריים טובים לכולם!
יש מצב שבIOS4 הcydia מחייב 3G? ביטלתי את ה3G והתחברתי דרך הWIFI והסידיה מראה לי שאין רשת....או שרק אצלי זה ככה
(iphone 3g)
יש מצב שבIOS4 הcydia מחייב 3G? ביטלתי את ה3G והתחברתי דרך הWIFI והסידיה מראה לי שאין רשת....או שרק אצלי זה ככה
EliHaboosh- אתה בטוח שתיקון איות עובד בעברית? משום לא עובד לי..
Alex_Shamis- סידיה עובדת עם רשת (WIFI או 3G) תנסה להתחבר לרשת WIFI אחרת ותראה עם עובד.
תצוגת אלבום באייפוד יותר יפה ואינפורמטיבית,
ספירת תווים בSMS- בושה שלקח לאפל 4 שנים להטמיע תכונה כה פשוטה..
חוץ מזה- המערכת עובדת יפה מאוד- גם עם תוכנות ברקע..נראת טוב יותר גם בלי JB.
Alex_Shamis- סידיה עובדת עם רשת (WIFI או 3G) תנסה להתחבר לרשת WIFI אחרת ותראה עם עובד.
תצוגת אלבום באייפוד יותר יפה ואינפורמטיבית,
ספירת תווים בSMS- בושה שלקח לאפל 4 שנים להטמיע תכונה כה פשוטה..
חוץ מזה- המערכת עובדת יפה מאוד- גם עם תוכנות ברקע..נראת טוב יותר גם בלי JB.
נערך לאחרונה על ידי nati-va ב 26/06/2010 17:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
oferlaor
- מנהל

תיקון שגיאות בעברית עובד אך ורק אם הממשק נמצא בעברית. אם אתה עם ממשק אנגלי אז תיקון שגיאות עובד רק באנגלית.
זה אגב לא ככה באייפד.
זה אגב לא ככה באייפד.