ממיר HD בהוט - מה בכלל שווה?
שלום לכולם,
לרוב אני בכלל לא פותח את הממיר שלי.
לאחרונה שידרגנו חבילה והטכנאי צפוי להביא לנו ממיר הוט HD מתנה.
השאלה היא האם יש לי מה לראות איתו? הערוצי ה - HD דורשים תשלום נוסף?
לא כ"כ מעניין אותי להוסיף עכשיו כסף על ערוצי HD שהצפיה שלי ביום מסתכמת אולי בחדשות ומשחקים פה ושם (לא אוהד ספורט משבע).
או שבעצם יכול להיווצר מצב שאני יושב עם ממיר HD סתם ורואה ערוצים רגילים?
רוב תודות,
איציק.
לרוב אני בכלל לא פותח את הממיר שלי.
לאחרונה שידרגנו חבילה והטכנאי צפוי להביא לנו ממיר הוט HD מתנה.
השאלה היא האם יש לי מה לראות איתו? הערוצי ה - HD דורשים תשלום נוסף?
לא כ"כ מעניין אותי להוסיף עכשיו כסף על ערוצי HD שהצפיה שלי ביום מסתכמת אולי בחדשות ומשחקים פה ושם (לא אוהד ספורט משבע).
או שבעצם יכול להיווצר מצב שאני יושב עם ממיר HD סתם ורואה ערוצים רגילים?
רוב תודות,
איציק.
בגדול, מה שיש לראות זה מונדיאל כרגע.
אם זה לא מעניין אותך אז באמת מיותר.
ההצע לא גדול, האיכות לא טובה במיוחד (מלבד סדרות הרכש ב3HD), בערוץ הספורט 5HD השידור ברמה נמוכה.
אם אתה לא משלם אקסטרה על הממיר אז תשאיר אותו, למרות שהרבה התלוננו שערוצים רגילים רואים פחות טוב בממיר HD.
אם זה לא מעניין אותך אז באמת מיותר.
ההצע לא גדול, האיכות לא טובה במיוחד (מלבד סדרות הרכש ב3HD), בערוץ הספורט 5HD השידור ברמה נמוכה.
אם אתה לא משלם אקסטרה על הממיר אז תשאיר אותו, למרות שהרבה התלוננו שערוצים רגילים רואים פחות טוב בממיר HD.
קודם כל תקבל את שידורי המונדיאל ב-HD חינם (כמובן אם יש לך טלוויזיה תומכת).
היתרון הנוסף הוא שאם יש לך טלוויזיה LCD/פלסמה, אז גם השידור הרגיל אמור להיות קצת יותר טוב (אצלי זה ככה).
לגבי הערוצי HD, אם החבילה ששידרגתם לא כוללת את ערוצי ה-HD הבסיסיים אז כל ערוץ/חבילת HD דורש תשלום נוסף.
היתרון הנוסף הוא שאם יש לך טלוויזיה LCD/פלסמה, אז גם השידור הרגיל אמור להיות קצת יותר טוב (אצלי זה ככה).
לגבי הערוצי HD, אם החבילה ששידרגתם לא כוללת את ערוצי ה-HD הבסיסיים אז כל ערוץ/חבילת HD דורש תשלום נוסף.
הממיר בחינם.
אני לא משלם על שום ערוץ Hג ובגדול הממיר יגיע בסוף החודש כך שנראה לי שהמונדיאל יסתיים לפני שאני אהנה ממנו.
מה ששיחק לי אם לקחת או לא זה הקטע שאולי השידורי טלוויזיה יראו יותר טוב. הרסיבר שלי גם ככה לא תומך בתקן HDMI כך שאת המיתוג אני עושה עם השלטים אז מקסימום יתווסף עוד יצאיה בטלוויזיה שאצטרך למתג.
בסוף הרסיבר שלי ישאר כמגבר סראונד ולא כממתג אודיו וידאו
אני לא משלם על שום ערוץ Hג ובגדול הממיר יגיע בסוף החודש כך שנראה לי שהמונדיאל יסתיים לפני שאני אהנה ממנו.
מה ששיחק לי אם לקחת או לא זה הקטע שאולי השידורי טלוויזיה יראו יותר טוב. הרסיבר שלי גם ככה לא תומך בתקן HDMI כך שאת המיתוג אני עושה עם השלטים אז מקסימום יתווסף עוד יצאיה בטלוויזיה שאצטרך למתג.
בסוף הרסיבר שלי ישאר כמגבר סראונד ולא כממתג אודיו וידאו
לממיר ה-HD יש 3 יתרונות בולטים:
1) חיבור HDMI למסך דק...(ברוב המסכים לא קיים סקארט ולכן זה עדיף)
2) אפיק 511 של המונדיאל.
3) VOD HD עם מגוון רחב מאוד של תכנים.
מלבד זאת, אני מסכים שכדי באמת להנות ממנו צריך לשלם אקסטרה כסף. אין מה לעשות...ככה זה במדינה שלנו.
במידה ואתה בכל זאת לא מעוניין, ערוצי ה-HD המשמעותיים בחינם הם 3HD שנראה מעולה עם המון סדרות איכותיות כולל ישראליות, וכן את HDMOVIES עם סרטים באיכות גבוהה ושידור של 16:9.
1) חיבור HDMI למסך דק...(ברוב המסכים לא קיים סקארט ולכן זה עדיף)
2) אפיק 511 של המונדיאל.
3) VOD HD עם מגוון רחב מאוד של תכנים.
מלבד זאת, אני מסכים שכדי באמת להנות ממנו צריך לשלם אקסטרה כסף. אין מה לעשות...ככה זה במדינה שלנו.
במידה ואתה בכל זאת לא מעוניין, ערוצי ה-HD המשמעותיים בחינם הם 3HD שנראה מעולה עם המון סדרות איכותיות כולל ישראליות, וכן את HDMOVIES עם סרטים באיכות גבוהה ושידור של 16:9.
הערוצים החינמים בהוט הם NG ו HDMOVIES......dodi88 כתב: ערוצי ה-HD המשמעותיים בחינם הם 3HD שנראה מעולה עם המון סדרות איכותיות כולל ישראליות, וכן את HDMOVIES עם סרטים באיכות גבוהה ושידור של 16:9....
הוט כבר ממזמן לא מביאים את 3HD בחינם (אני זוכר שפעם זה היה ככה...היום כבר לא).
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
וההתקנה ?iziko כתב: הממיר בחינם....
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
משום מה בשיחה עם הוט הם דורשים 100 שקל התקנה.iziko כתב:איזו התקנה?! בסה"כ ממיר....
מחזיר 1 לוקח את ה -HD במקום. לא מדובר על נקוד חדשה או מנוי חדש. רק עידכנתי מעט את החבילה ע"מ לעלות ל - 7MB באינטרנט.
אני מנוי על הטריפל....
ששאלתי למה הסבירולי (בצורה מפגרת לחלוטין) שזה ממיר ששונה ודורש התקנה של טכנאי שבודק התאמה שלו...
הדבר היחיד שעולה לי בראש שאולי הדבר מלווה באיזו החלפה של פליטר , אבל אני יודע שאנשים שהתעקשו לא לשלם לא שילמו....
משלמים 100 ש"ח בהוט עבור ההתקנה.
כל מה שהטכנאי צריך לעשות זה לחבר את הממיר החדש ולהודיע למוקד שיעדכנו במחשב, אצלי לקח לו 3 דקות לחבר את הממיר ו-40 דקות להשיג את הנציג במוקד שיפעיל את החבילה, אחרת אי אפשר לראות HD.
אין כאן שום דבר שדורש עבודה מיוחדת, זה פשוט עוד כסף שהולך לקופה שלהם.
כל מה שהטכנאי צריך לעשות זה לחבר את הממיר החדש ולהודיע למוקד שיעדכנו במחשב, אצלי לקח לו 3 דקות לחבר את הממיר ו-40 דקות להשיג את הנציג במוקד שיפעיל את החבילה, אחרת אי אפשר לראות HD.
אין כאן שום דבר שדורש עבודה מיוחדת, זה פשוט עוד כסף שהולך לקופה שלהם.
מ זה?@?@?@
אני במסלול פלטיניום ויש לי רק HD סרטים ונאשיונאל גאוגרפיק HD
בטוח שמגיע לי כל הערוצים האלה!??!
אני עברתי לHD לפני 5 חודשים בערך
בטוח שמגיע לי כל הערוצים האלה!??!
אני עברתי לHD לפני 5 חודשים בערך