רסיבר פיוניר לעומת אחרים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
zion1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #41 

EB1000 לא אהבתי שהכנסת את ימהה לחומר כימי *** :x
ימהה תמיד מנצחת בכול המבחנים שאני ראיתי לפחות ובטח ובטח שלא ניתן להשוואת את הרמן קורדן או אונקיו לימהה.
וחוץ מזה אתה שופט את כול הרסיבר לפי כניסה אחת של S VIDEO (ככה זה נראה) אז ככה שאין על מה לדבר.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #42 

לא ברור לי מה המטרה של השירשור הזה, נסיתי לקרוא את התגובות אבל עושה רושם שיש פה סלט אחד גדול. בכול אופן לדעתי הLX70 הוא רסיבר מצויין שלא יתאים לכל הרמקולים, עם הרמקולים הנכונים הוא ישמע טוב ועם רמקולים בהירים הוא ישמע קליני ובהיר מדי. זה באופן כללי נכון לכל הסידרה המוצלחת למדי של הLX, היחידה מכל שאר הסדרות (הזולות יותר) שעשתה עלי רושם. ה1007 של אונקיו (לא יצא לי לשמוע את ה1008) הוא רסיבר עם סאונד יותר חם, אגרסיבי ודינמי שעוטף את המאזין בסאונד וגורם לו להרגיש שהוא נמצא ברכבת הרים, יתכן שהוא קצת פחות מפורט מהLX70 אבל הטרייד אוף בסיכום הכללי לדעתי משתלם. ציון 1234, ימאהה נפלו חזק בתחום הרסיברים (לדעתי), במקום ללכת קדימה ולשפר טיפה את הקליניות הנסבלת שהיתה בסדרות הישנות הם חיזקו את החולשה הזו ואף הוסיפו בהירות ממש בלתי נסבלת. חבל שזה כך ואני מקווה שהם ישפרו את המצב בדגמים החדשים, אשמח לשמוע שיש לי עוד אופציות בשטח (לא שאני הולך להחליף את הרסיבר שלי בזמן הקרוב).

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #43 

לאן להוסיף אותך אדיקט?
EB1000
אתה מתעלם מאיכות הסאונד, שזו הסיבה היחידה שאני אישית קניתי את הרסיבר הזה. אחרי השוואות.
אולי אותך זה לא מעניין, אבל אצלי זו הפואנטה.
חיבור SVID לא עושה לי את זה, אין לי לייזר דיסק, ולא הסאונד של האונקיו, ימהה, ודנון משתווים לאיכות שהפיוניר הזה מפיק. לדעתי.
חבל שאתה מוסיף גינויים כגון מיצי *** כשאתה מתאר ציוד שמישהו אחר קנה, במיטב כספו.
באותה נשימה אתה ושאר חברים פה, גם נכנסים לי לכיס, ולמערכת השיקולים שלי בקנייה, שזה לא כיף לקרוא.
זו תכונה אופינית לתושבי מדינה זו, החוסר נימוס, גסות הדיבור, וחוסר כבוד לזולת.
אז חבל, כי כל מידע שיש לך להוסיף הוא רלוונטי, רק התוקפנות שלך בשרשור הזה לא קשורה לכלום, חוץ מכעסים אישיים שלך.
בעיות טכניות זה אכן מבאס, לא הייתי מודע לצד הזה של פיוניר, מקווה שלא אזדקק לאחריות של טר. (יש לי פלזמות שלהם כבר 6 שנים, ללא אף תקלה.)
בכל מקרה קניתי אצל רמי בסטראו סטאר, ככה שאני בידיים טובות אם יקרה משהו.
כל טוב.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10113
נתן תודות: 591 פעמים
קיבל תודות: 619 פעמים

שליחה #44 

zeev78, פיצלתי את התגובות האלה משרשור אחר לגמרי, לכן אין פה "פותח שרשור".
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #45 

Nba כתב:zeev78, פיצלתי את התגובות האלה משרשור אחר לגמרי, לכן אין פה "פותח שרשור".
...
עכשיו הבנתי למה זה נראה הזויי :)

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9617
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #46 

איתי_הגיתי כתב:לאן להוסיף אותך אדיקט?
EB1000
אתה מתעלם מאיכות הסאונד, שזו הסיבה היחידה שאני אישית קניתי את הרסיבר הזה. אחרי השוואות.
אולי אותך זה לא מעניין, אבל אצלי זו הפואנטה.
חיבור SVID לא עושה לי את זה, אין לי לייזר דיסק, ולא הסאונד של האונקיו, ימהה, ודנון משתווים לאיכות שהפיוניר הזה מפיק. לדעתי.
חבל שאתה מוסיף גינויים כגון מיצי *** כשאתה מתאר ציוד שמישהו אחר קנה, במיטב כספו.
באותה נשימה אתה ושאר חברים פה, גם נכנסים לי לכיס, ולמערכת השיקולים שלי בקנייה, שזה לא כיף לקרוא.
זו תכונה אופינית לתושבי מדינה זו, החוסר נימוס, גסות הדיבור, וחוסר כבוד לזולת.
אז חבל, כי כל מידע שיש לך להוסיף הוא רלוונטי, רק התוקפנות שלך בשרשור הזה לא קשורה לכלום, חוץ מכעסים אישיים שלך.
בעיות טכניות זה אכן מבאס, לא הייתי מודע לצד הזה של פיוניר, מקווה שלא אזדקק לאחריות של טר. (יש לי פלזמות שלהם כבר 6 שנים, ללא אף תקלה.)
בכל מקרה קניתי אצל רמי בסטראו סטאר, ככה שאני בידיים טובות אם יקרה משהו.
כל טוב.
...
איתי התכוונתי למה שאיתי ידידי דיבר לפניך על עניין הלייזר דיסק וקומץ החובבים והמעריצים של הפורמט שעוד נשארו
ושאין עוד טעם מצד החברה להשקיע בתמיכה בפורמט ובצדק!
אז כבעל מכשיר לייזר של פיוניר ועוד די הרבה כותרים
בקשתי ממנו שיוסיף אותי לרשימה....של בעלים של פורמט הולך ונעלם זה....
לגבי עניין הבטויים הלא מנומסים בלשון המעטה של חלק מהחברים
אז צר לי ואני באמת מתנצל שאתה נתקל בדברים כאלו מצד אנשים פחות רגישים
וקשובים לצד של האחר ואני יכול רק להצר על כך בשבילך (W)
ובאמת הייתי מציע לפני כל פתיחה כזו של שרשור עם רכישה של מוצר מסויים
ובפרט כאשר הוא במקרה גם תקול או כל דבר אחר
לעטות עליך את השכפץ (מהמלחמה הקודמת..)לשים קסדה להתחפר בשוחה עמוקה יותר מהכור של
אחמדניגאד ולהתחיל לפתוח את השרשור....
חבל רק שיש דרור מצד המנהלים לבטויים כאלו חסרי רגישות לחלוטין
וללא שום טעם וערך מוסף
חוץ מאולי התרסה ופרובוקציה זולה שאינה במקומה
או רצון לפגוע בדעתו וטעמו של הכותב ותו לא....
ועל זה באמת אני מצר..... (n)
קח בקלות וזכור שהציוד שאתה קונה אותו בכספך וזיעתך
זה ציוד שבחרת אותו בצורה הטובה ביותר שרק אתה יכול
ושמי שישאר איתו בסופו של דבר להינות ממנו
יום יום ולילה לילה והרבה
זה רק אתה
ולא כל מיני עלומי שם ומייבשי בארות
שאיפוא שלא דורכים לא צומח דשא.....

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”