רסיבר פיוניר לעומת אחרים
לא רוצה לאכזב אותך כי בטח שילמת מעל 10K על הדבר הזה.. אבל אצלי היה ה LX70 בבדיקה והחזרתי אותו לחנות כעבור חצי שעה של משחק.. פיוניר זו מילה נרדפת לזבל כימי. במחצית מהמחיר ששילמת על המכשיר הזה אתה יכול לקבל אונקיו TX-NR1008 החדש שאוכל כל פיוניר בלי מלח ברסיברים של פיוניר אין תמיכה לSVIDEO גם ביקרים ביותר. אין כלל מה להשוות בין פיוניר או ימהה לחברות איכותיות כמו אונקיו הרמן או דנון. הרכישה הבאה שלי ברסיבר תהיה רק אונקיו מסדרת ה NR. ה 708 ימכר בארץ דרך טופ אודיו ב 6000 שח שזה מחיר דיי הוגן יחסית. הצעה שלי, תחזיר את המכשיר ותתעקש לבטל את העסקה
אגב פיוניר הוציאו את סדרת ה LX-X3 זאת אומרת יש כבר 83.. אותו החרא.. *** בתחפושת של HIGH END...
בהצלחה
אגב פיוניר הוציאו את סדרת ה LX-X3 זאת אומרת יש כבר 83.. אותו החרא.. *** בתחפושת של HIGH END...
בהצלחה
The more I see People the more like Pigs
הרבה זמן לא צחקתי ככה...EB1000 כתב:לא רוצה לאכזב אותך כי בטח שילמת מעל 10K על הדבר הזה.. אבל אצלי היה ה LX70 בבדיקה והחזרתי אותו לחנות כעבור חצי שעה של משחק.. פיוניר זו מילה נרדפת לזבל כימי. במחצית מהמחיר ששילמת על המכשיר הזה אתה יכול לקבל אונקיו TX-NR1008 החדש שאוכל כל פיוניר בלי מלח ברסיברים של פיוניר אין תמיכה לSVIDEO גם ביקרים ביותר. אין כלל מה להשוות בין פיוניר או ימהה לחברות איכותיות כמו אונקיו הרמן או דנון. הרכישה הבאה שלי ברסיבר תהיה רק אונקיו מסדרת ה NR. ה 708 ימכר בארץ דרך טופ אודיו ב 6000 שח שזה מחיר דיי הוגן יחסית. הצעה שלי, תחזיר את המכשיר ותתעקש לבטל את העסקה
בהצלחה...
מי צריך כיום רסיבר שיתמוך ב SVIDEO ?
יש חיבור מגניב כזה שנקרא HDMI ונשח מה..? הוא מעביר גם סאונד..
יש חיבור מגניב כזה שנקרא HDMI ונשח מה..? הוא מעביר גם סאונד..
אדון EB1000 חי כניראה במאה הקודמת, שם אונקיו בהחלט נחשבו לחיות מוצלחות...Nba כתב:מי צריך SVIDEO שיתמוך ברסיבר כיום..
יש חיבור מגניב כזה שנקרא HDMI ונשח מה..? הוא מעביר גם סאונד.....
S-VIDEO כמו ש nba כבר רשם (רק במילים אחרות) ...what the f!!!!
ובלי שום קשר, תיסתכל בגב המכשיר של ה-82, תיראה שהוא עתיר ביציאות וכניסות S-VIDEO לכל מקור שרק תירצה...
וגם ה-70, למען הסר ספק...
היכן אתה אמור לתקוע מצלמת וידאו SD? מה לגבי קלטות ממכשיר וידאו ישן? יש לי כרטיס לכידה למחשב שמקליט מקומפוננט. אני מחבר מכשיר וידאו אנלוגי שמוציא SVIDEO לרסיבר שאואג לעשות UPSCALE לקומפוננט שאותו אני יכול להקליט.. אני מאד מעריך את העובדה שאונקיו והרמן ממשיכות לתמוך בפורמט SVIDEO. אם כולם עבור ל HDMI, אז למה שלא לבטל את הקומפוזיט? אם כבר אנלוגי, אז להשאיר SVIDEO, כי רק דרכו תוכל לקבל 576i ממקורות אנלוגיים. מאות HDMI אתה לא יכול להקליט, לפחות עד שלא יתכילו למכור כרטיסי לכידה כאלו שעוקפות HDCP.. הסיבה האמיתית להעלמות ה SVIDEO היא הפפעלת לחץ מחברות הסרטים שרוצות לחסום מאיתנו כל אפשרות הקלטה אנלוגית שאינה מצייטת ל DRM או HDCP מחורבן.. כל הכבוד לאונקיו והרמן ששמות פס וממשיכות לתמוך בפורמט ברסיבירם שלהם..
אני כבר נכביתי מימהה, וגם מפיוניר בעבר רחוק.. יש מבחר עצום של חברות מצויינות כמו אונקיו, הרמן, דנון, מראנטז, רוטל. דיי למסחריות!
אני כבר נכביתי מימהה, וגם מפיוניר בעבר רחוק.. יש מבחר עצום של חברות מצויינות כמו אונקיו, הרמן, דנון, מראנטז, רוטל. דיי למסחריות!
הנה הגב של ה 83:itay123 כתב:אדון EB1000 חי כניראה במאה הקודמת, שם אונקיו בהחלט נחשבו לחיות מוצלחות...Nba כתב:מי צריך SVIDEO שיתמוך ברסיבר כיום..
ובלי שום קשר, תיסתכל בגב המכשיר של ה-82, תיראה שהוא עתיר ביציאות וכניסות S-VIDEO לכל מקור שרק תירצה...
וגם ה-70, למען הסר ספק......
http://www.avland.co.uk/aasp/pioneer/10 ... earlrg.jpg
אתה מדבר על ה83 והוא מדבר על ה82.
ב82 יש תמיכה.
ב82 יש תמיכה.
מי אמר שפיוניר לא תומכים ב-S-VIDEO...EB1000 כתב:היכן אתה אמור לתקוע מצלמת וידאו SD? מה לגבי קלטות ממכשיר וידאו ישן? יש לי כרטיס לכידה למחשב שמקליט מקומפוננט. אני מחבר מכשיר וידאו אנלוגי שמוציא SVIDEO לרסיבר שאואג לעשות UPSCALE לקומפוננט שאותו אני יכול להקליט.. אני מאד מעריך את העובדה שאונקיו והרמן ממשיכות לתמוך בפורמט SVIDEO. אם כולם עבור ל HDMI, אז למה שלא לבטל את הקומפוזיט? אם כבר אנלוגי, אז להשאיר SVIDEO, כי רק דרכו תוכל לקבל 576i ממקורות אנלוגיים. מאות HDMI אתה לא יכול להקליט, לפחות עד שלא יתכילו למכור כרטיסי לכידה כאלו שעוקפות HDCP.. הסיבה האמיתית להעלמות ה SVIDEO היא הפפעלת לחץ מחברות הסרטים שרוצות לחסום מאיתנו כל אפשרות הקלטה אנלוגית שאינה מצייטת ל DRM או HDCP מחורבן.. כל הכבוד לאונקיו והרמן ששמות פס וממשיכות לתמוך בפורמט ברסיבירם שלהם..
אני כבר נכביתי מימהה, וגם מפיוניר בעבר רחוק.. יש מבחר עצום של חברות מצויינות כמו אונקיו, הרמן, דנון, מראנטז, רוטל. דיי למסחריות!...
יש גם בחזית המכשיר אפשרות התחברות עם S-VIDEO (במיוחד עבור מצלמות כשלך), ותמיכת monitor out בגב המכשיר...
אתה בטוח שהיה לך פיוניר LX70
ואם המדד שלך לאיכות מכשיר ע"פ אי חיבור S-VIDEO (שכאמור קיים-רק צריך לפתוח עיניים), אז צר לי...כניראה שעוד תכבה הרבה..
דווקא בזבל הכימי הזה יש S VIDEO ........EB1000 כתב:הנה הגב של ה 83:itay123 כתב:אדון EB1000 חי כניראה במאה הקודמת, שם אונקיו בהחלט נחשבו לחיות מוצלחות...Nba כתב:מי צריך SVIDEO שיתמוך ברסיבר כיום..
וגם ה-70, למען הסר ספק......
http://www.avland.co.uk/aasp/pioneer/10 ... earlrg.jpg...
http://www.avland.co.uk/pioneer/sclx90/rearlrg.jpg
מעניין אם אפשר לשתול שם צנוניות ....
נערך לאחרונה על ידי ADICT ב 20/06/2010 22:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
EB1000EB1000 כתב:לא רוצה לאכזב אותך כי בטח שילמת מעל 10K על הדבר הזה.. אבל אצלי היה ה LX70 בבדיקה והחזרתי אותו לחנות כעבור חצי שעה של משחק.. פיוניר זו מילה נרדפת לזבל כימי. במחצית מהמחיר ששילמת על המכשיר הזה אתה יכול לקבל אונקיו TX-NR1008 החדש שאוכל כל פיוניר בלי מלח ברסיברים של פיוניר אין תמיכה לSVIDEO גם ביקרים ביותר. אין כלל מה להשוות בין פיוניר או ימהה לחברות איכותיות כמו אונקיו הרמן או דנון. הרכישה הבאה שלי ברסיבר תהיה רק אונקיו מסדרת ה NR. ה 708 ימכר בארץ דרך טופ אודיו ב 6000 שח שזה מחיר דיי הוגן יחסית. הצעה שלי, תחזיר את המכשיר ותתעקש לבטל את העסקה
בהצלחה...
אתה בטוח שהיה לך פיוניר LX-70 ולא היה לו כניסות אס וידאו .
נשמע הזוי .
גם ל 70 ל 81 ול 82 יש כניסות אס וידאו .
על כל מקרה הרסיברים של פיוניר הם הטובים ביותר והאיכותיים ביותר .
עדיין אין לשום חברה רסיבר שעומד מול "הזבל" פיוניר -LX-90 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נראה לי שיש לכמה מכם ביעיה בהבנת הנקרא. לא אמרתי שב LX70 אין SVIDEO, אמרתי שבכל הסדרה החדשה של פיוניר מדגמי 2010 אין יותר SVIDEO וגם לא יהיה. לגבי ה LX70, לא אהבתי את הסאונד שלו. בהשוואה לאונקיו 607 פשוט האונקיו נשמע לי חם יותר עם צליל יותר עשיר ופחות מעייף. לדעתי זה פשוט לא אחראי או חכם לזרוק 16K על רסיבר מחברה מסחרית והמונית שכזאת. במחיר כזה אפשר לקבל ACRAM AVR500 או עוד המון חברות HIGH END שבאמת שוות את המחיר. לא משנה כמה הפיוניר יתומחר, הוא לעוחם לא יחשב כ HIGH END
איפה כתוב שזה על דגמי 2010?ברסיברים של פיוניר אין תמיכה לSVIDEO גם ביקרים ביותר...
וביקר ביותר שזה הLX-90, יש תמיכה.
היו לי שני רסיברים של LX70 (שלצערי היו תקולים)...
וכיום LX81, וכובן בהכל היה מיתוג S-VIDEO.
ול-3 מכרים טובים שלי יש LX70 וגם שם יש הפתעה מיתוג S-VIDEO
כניראה שאדון EB1000 רכש את שלו...באוקינוס השקט...שם לא צריך מיתוג בכלל
אני מאוד מעריך את חברת אונקיו, אונקיו אינטגרה וחברת אינטגרה.
אבל של שנות ה-90 אמצע ה-2000.
אופי הצליל, איכות הבנייה, מאוד השתנה אצל אונקיו (אולי בגלל שחברת אינטגרה כבר לא עובדת איתם)..
מספיק לראות אך הציוד של אונקיו בשילוב הארכיטקטורה והצ'יפים של אינטגרה, כדי להבין כמה היום אונקיו זה כבר ממש לא אונקיו של פעם (לצערי)...
ימאהה לצערי גם מאכזבים אותי כל פעם מחדש, אמנם הנדסת האנוש שלהם מעולה, רשימות הפיטשרים מרשימה, הבנייה מעולה, אבל הסאונד הכללי, ממש השתנה, והפך לאנמי, קר, ולא מרגש.
וכאמור, אני תפסתי מאוד מיאמהה עד 2005 בערך...
ירדתי מהם סופית כאשר ה-Z9 ביקר אצלי...לשבוע בדיוק...
וכמו שקבלתי אותו כך החזרתי אותו....מאוד אכזב (אותי לפחות).
דנון, נשארה נאמנה לציוד שמלווה אותם כבר הרבה שנים, החברה עושה ציוד מעולה, במיוחד הדגמים הגבוהים, החל מדגמי 48XX...וספינות הדגל AVC, אני לצערי לא מתחבר לאופי הצליל הניטרלי (מידי)...שלהם, אבל עדיין אני מאוד מעריך את החברה הזו ובמיוחד הנאמנות שלה.
דווקה פיוניר, עלו בכמה רמות מעל האחרים, במיוחד באופי הצליל, שכבר מזכיר ציוד סטיראו ופרוטססורים הייאנד...
והעדפתי את איכות הפרוססור שקיים למשל ב-70 מאשר פרוססור הייאנד של SUNFIRE או CLASSE שהיה לי לפני...הכיול שלהם מרשים מאוד, וניתן ליצור ו"לפסל ולעצב" כל גוון צליל וכל אוקסטיקה שרק נחלום...(במיוחד שעושים זאת כראוי)...המשחק אצל פיוניר קיים ברמת הכיול שלהם, איכות הפרוססור מצויינת, איכות הקדם, ללא כיול, נשמעת בסדר (מינוס), אך לאחר כיול...ניתן להגיע לרמות מדהימות שיכולות להתחרות אף בקדמי הייאנד שעולים למעלה מ-5000$. וכנ"ל פרוססורי היינאנד..
לגבי הרמן קרדן, NAD, מארנטז, לצערי לא יצא לי לשמוע את הדגמים הבכירים יותר...
מה שכן יצא לי לשמוע את ה-255 של הרמן, המוזיקליות שלו הייתה בסדר, אך רמת הפרוססור שלו והביצועים שלו בקולנוע, פשוט לא טובים.
אבל יש כמובן שזה יספיק להם...
המשך שבוע מקסים
וכיום LX81, וכובן בהכל היה מיתוג S-VIDEO.
ול-3 מכרים טובים שלי יש LX70 וגם שם יש הפתעה מיתוג S-VIDEO
כניראה שאדון EB1000 רכש את שלו...באוקינוס השקט...שם לא צריך מיתוג בכלל
אני מאוד מעריך את חברת אונקיו, אונקיו אינטגרה וחברת אינטגרה.
אבל של שנות ה-90 אמצע ה-2000.
אופי הצליל, איכות הבנייה, מאוד השתנה אצל אונקיו (אולי בגלל שחברת אינטגרה כבר לא עובדת איתם)..
מספיק לראות אך הציוד של אונקיו בשילוב הארכיטקטורה והצ'יפים של אינטגרה, כדי להבין כמה היום אונקיו זה כבר ממש לא אונקיו של פעם (לצערי)...
ימאהה לצערי גם מאכזבים אותי כל פעם מחדש, אמנם הנדסת האנוש שלהם מעולה, רשימות הפיטשרים מרשימה, הבנייה מעולה, אבל הסאונד הכללי, ממש השתנה, והפך לאנמי, קר, ולא מרגש.
וכאמור, אני תפסתי מאוד מיאמהה עד 2005 בערך...
ירדתי מהם סופית כאשר ה-Z9 ביקר אצלי...לשבוע בדיוק...
וכמו שקבלתי אותו כך החזרתי אותו....מאוד אכזב (אותי לפחות).
דנון, נשארה נאמנה לציוד שמלווה אותם כבר הרבה שנים, החברה עושה ציוד מעולה, במיוחד הדגמים הגבוהים, החל מדגמי 48XX...וספינות הדגל AVC, אני לצערי לא מתחבר לאופי הצליל הניטרלי (מידי)...שלהם, אבל עדיין אני מאוד מעריך את החברה הזו ובמיוחד הנאמנות שלה.
דווקה פיוניר, עלו בכמה רמות מעל האחרים, במיוחד באופי הצליל, שכבר מזכיר ציוד סטיראו ופרוטססורים הייאנד...
והעדפתי את איכות הפרוססור שקיים למשל ב-70 מאשר פרוססור הייאנד של SUNFIRE או CLASSE שהיה לי לפני...הכיול שלהם מרשים מאוד, וניתן ליצור ו"לפסל ולעצב" כל גוון צליל וכל אוקסטיקה שרק נחלום...(במיוחד שעושים זאת כראוי)...המשחק אצל פיוניר קיים ברמת הכיול שלהם, איכות הפרוססור מצויינת, איכות הקדם, ללא כיול, נשמעת בסדר (מינוס), אך לאחר כיול...ניתן להגיע לרמות מדהימות שיכולות להתחרות אף בקדמי הייאנד שעולים למעלה מ-5000$. וכנ"ל פרוססורי היינאנד..
לגבי הרמן קרדן, NAD, מארנטז, לצערי לא יצא לי לשמוע את הדגמים הבכירים יותר...
מה שכן יצא לי לשמוע את ה-255 של הרמן, המוזיקליות שלו הייתה בסדר, אך רמת הפרוססור שלו והביצועים שלו בקולנוע, פשוט לא טובים.
אבל יש כמובן שזה יספיק להם...
המשך שבוע מקסים
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
EB1000EB1000 כתב:נראה לי שיש לכמה מכם ביעיה בהבנת הנקרא. לא אמרתי שב LX70 אין SVIDEO, אמרתי שבכל הסדרה החדשה של פיוניר מדגמי 2010 אין יותר SVIDEO וגם לא יהיה. לגבי ה LX70, לא אהבתי את הסאונד שלו. בהשוואה לאונקיו 607 פשוט האונקיו נשמע לי חם יותר עם צליל יותר עשיר ופחות מעייף. לדעתי זה פשוט לא אחראי או חכם לזרוק 16K על רסיבר מחברה מסחרית והמונית שכזאת. במחיר כזה אפשר לקבל ACRAM AVR500 או עוד המון חברות HIGH END שבאמת שוות את המחיר. לא משנה כמה הפיוניר יתומחר, הוא לעוחם לא יחשב כ HIGH END...
לאף אחד אין בעיה בהבנת הנקרא ................
יש לנו בעיה עם סגנון הכתיבה שלך . והניסוח שלך .
אס וידאו חלף מזמן מהעולם . גם קומפוננט חלף מהעולם . רק לידיעה שום מותג בעולם לא מיצר נגנים בעלי יציאת קומפוננט .
ןעדיין אין לשום מותג שהזכרת ..... רסיבר שעומד מול הפיוניר LX-90 שאתה מכנה אותו "*** כימי"
כנראה שרמת ההבנה שלך ברסיברים היא די דלה .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 21/06/2010 17:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
חברים,
שמחתי לקרוא את השירשור הזה ולו מכיוון שהיה לי LX82 למשך שבוע. מהתרשמותי זיהיתי כי המכשיר לא עונה על הדרישה שלי לתצוגה על המסך.
קניתי עינית, ע"מ לשים את המכשיר בתוך מזנון סגור, והתברר לי כי המכשיר אינו מציג כמעט כלום על המסך, פרט למיתוג של סגירת הטלויזיה עם סגירת הרסיבר.
כנראה כי רק טלויזיה של פיוניר מסוגלת לדבר עם הרסיבר הזה. חבל.
בכל הנוגע לצליל, קשה היה לי להשוותו למכשיר מקביל, מכיוון שלא היה כזה בחנות, וכי שמתי לב כי מוכרים לא אוהבים לעשות מבחנים ראש בראש בין 2 רסיברים, מה גם שנידרש לודא כי הכיול נכון, בטרם ההשוואה.
לכן עשיתי מעשה, החזרתי ה- LX82 לחנות, וקניתי Z7. מעשה חכם, במבט לאחור:
1. זהו DSP ולא רסיבר. יש לו שליטה מלאה על פונקציות המכשיר, כולל הכל.
2. יש תצוגה על המסך, כפי שרציתי.
3. לדעתי הוא דומה ביותר לפיוניר בסאונד אותו הוא מפיק.
4. בחיים לא הגעתי ליותר משליש מעוצמתו, כיוון שהיא פשוט חזקה מידי.
5. אני ממליץ למי שקונה מכשיר ברמות כאלו לקרוא עד תום את המדריך למשתמש בטרם הקניה. לומדים מזה המון.
6. הפיוניר לעיתים מאבד את קליטת אות ה- HDMI מה- HTPC, ןאילו הימאה לעולם לא איבד אותו.
7. התמונה בפיוניר לאחר ה- UPSCALE היתה מעט טובה יותר כללה צבעים חיים יותר, בהשוואה ל- Z7, אולם הנ"ל בר תיקון, מכיוון שניתן, כפי שציינתי, לשלוט בכל הפרמטרים שרק ניתן להעלות על הדעת ב- Z7, בהשוואה ל82, ולכן הנ"ל תוקן.
8. התצוגה של ה-Z7 פחות מרהיבה, עם מסך לפני שנתיים, אבל כפי שטענתי, לדעתי זה לא העיקר.
לקונה לרכש את ה- LX82 ב- 16000 ש"ח, צר לי לומר לך, אולם לדעתי לא לחצת מספיק על המחיר. לא מתכוון לזרות לך מלח על הפצעים, אבל לדעתי חשוב שתדע כי יכולת להשיגו ב 10% פחות, באחריות ט.ר.
מקווה ששפכתי אור מעט על הנושא.
שמחתי לקרוא את השירשור הזה ולו מכיוון שהיה לי LX82 למשך שבוע. מהתרשמותי זיהיתי כי המכשיר לא עונה על הדרישה שלי לתצוגה על המסך.
קניתי עינית, ע"מ לשים את המכשיר בתוך מזנון סגור, והתברר לי כי המכשיר אינו מציג כמעט כלום על המסך, פרט למיתוג של סגירת הטלויזיה עם סגירת הרסיבר.
כנראה כי רק טלויזיה של פיוניר מסוגלת לדבר עם הרסיבר הזה. חבל.
בכל הנוגע לצליל, קשה היה לי להשוותו למכשיר מקביל, מכיוון שלא היה כזה בחנות, וכי שמתי לב כי מוכרים לא אוהבים לעשות מבחנים ראש בראש בין 2 רסיברים, מה גם שנידרש לודא כי הכיול נכון, בטרם ההשוואה.
לכן עשיתי מעשה, החזרתי ה- LX82 לחנות, וקניתי Z7. מעשה חכם, במבט לאחור:
1. זהו DSP ולא רסיבר. יש לו שליטה מלאה על פונקציות המכשיר, כולל הכל.
2. יש תצוגה על המסך, כפי שרציתי.
3. לדעתי הוא דומה ביותר לפיוניר בסאונד אותו הוא מפיק.
4. בחיים לא הגעתי ליותר משליש מעוצמתו, כיוון שהיא פשוט חזקה מידי.
5. אני ממליץ למי שקונה מכשיר ברמות כאלו לקרוא עד תום את המדריך למשתמש בטרם הקניה. לומדים מזה המון.
6. הפיוניר לעיתים מאבד את קליטת אות ה- HDMI מה- HTPC, ןאילו הימאה לעולם לא איבד אותו.
7. התמונה בפיוניר לאחר ה- UPSCALE היתה מעט טובה יותר כללה צבעים חיים יותר, בהשוואה ל- Z7, אולם הנ"ל בר תיקון, מכיוון שניתן, כפי שציינתי, לשלוט בכל הפרמטרים שרק ניתן להעלות על הדעת ב- Z7, בהשוואה ל82, ולכן הנ"ל תוקן.
8. התצוגה של ה-Z7 פחות מרהיבה, עם מסך לפני שנתיים, אבל כפי שטענתי, לדעתי זה לא העיקר.
לקונה לרכש את ה- LX82 ב- 16000 ש"ח, צר לי לומר לך, אולם לדעתי לא לחצת מספיק על המחיר. לא מתכוון לזרות לך מלח על הפצעים, אבל לדעתי חשוב שתדע כי יכולת להשיגו ב 10% פחות, באחריות ט.ר.
מקווה ששפכתי אור מעט על הנושא.
משום מה יש לי הרגשה שמהו כאן מסריח.. עושה רושם של 50% מהמשיבים כאן יש מניות ב טר או שהם עובדים שם, או פשוט משוחדים.. לא מבין אין פיוניר הפכה למילת קודש.. מאז שנות ה 90 הייתה ונשארה חברת קיטש יפאנית.. בשנת 1992 כשהייתי עדיין בצבא, רכשתי את ספינת הדגל של פיוניר דאז - ה VSX-D1S.. תחילה דיי נהניתי מכל הFEATURES ומהשדרוג המשמעותי מרסיבר ה שרווד המסכן שהיה לי קודם.. ואז התחילו בעיות. קליקים מוזרים מערוצי הסראונד. הפרדת ערוצים נחותה ב PRO LOGIC הפורמט המוביל דאז (הייתי מכור לסרט TERMINATOR 2 שניגן אצלי ללא הפסקה מהליזרדיסק -השם ינקום דמו של פיוניר). אני זוכר כמה תסכול היה לי כאשר גיליתי שעם הרסיבר של פיוניר בעל מעבד דיגיטאלי, כאשר אני צוםה בסרט עם פרו לוג'יק אני מפסיד הפרדות של אפקטים לערוצים הקידמיים. כאשר הייתי עובר למצב סטראו או PHANTOM, פתאם אני מבחין בהפרדות האפקטים לכל ערוץ באופן מדהים. לאחר תחנוים ומריבות ועזרתו של אבי ז"ל, המוכר בחנות בב"ש דאז, הסכים לקבל את הרסיבר האיום הזה חזרה ולזכות אותי בכל 9000 השקלים ששילמתי. חודש לאחר מכן קיבלתי את ספינת הדגל של של הבחרה המתחרה - YAMAHA זהו מגבר הסראונד פרו לוג'יק הידוע לשמצה DSP-A1000. ההבדל באיכות השמעה, ההגברה, הפרדת הערוצים בפרו לוג'יק היו של שמיים וארץ יחסית סושי הרקוב של פיוניר... אבל עברו השנים, וה DSP-A1000 החייתי הלך והתפורר לו תתרתי משמע.. בורר הכניסות בצורת כפתור מסתובב החל להרעיש עד אשר שווק חיים. מחברי הרמקולים התפקו להם, והמגבר עד מהרה עבר השבה למגבר כוח עבור קדמם מגבר זטריאו שקניתי. מאותו יום, נשבעתי שאני לא רוכש יותר ימהה או פיוניר.. אבל בשנת 2004 שוב עשיתי טעות ורכשתיי את ב RX-V2400 של ימהה שבדיוק לפני חודש התקלקל והוחזר לחיים.. כפי שאמרתי, בחיםוש אחר רסיבר חלופי, יצא לי לשמוע את ה LX70 שהוצא לי תמורת 5K מתצוגה. אבל למזלי התעשתתי וירדתי מהמחלה הזו שנקראת פיוניר.. היום אני עדיין משתמש בימהה 2400 בסלון, ונהנה מאונקיו 606 בחדר השינה. לא מזמן חשבתי לשדרג לרסיבר תומך HDMI 1.4, הטלבתי בין הרמן 360 או 260 לבין אונקיו 608.. בסופו של דבר החלטתי להמתין לאונקיו NR708, שעדיין כולל תמיכה ב SVIDEO לצד כל השכלולים העכשויים. סדרת ה NR החדשה אמורה להגיע לארץ בסוף החודש. אגב ידוע לך שה LX82 לא תומך ב HDMI1.4? שזה אומר שבעוד 5 שנים תאלץ לשדרג רסיבר כדי להינות מפורמטי אודיו מתקדמים מתכני 3D... אני אומר, חבל על כל יום של עצבים.. תפעל כדי להחזיר את הרסיבר במהרה (אגב מיום חמישי הזה נכנס לתוקף חוק המחייב את החנויות לתת החזר כספי מלא)
בהצלחה
בהצלחה