בעיה: מכונת סילביה חדשה אך רועשת
בוקר טוב לכולכם!
התחדשתי לפני מספר ימים במכונת סילביה חדשה
לא הכנתי יותר מדי קפה עם המכונה מאז, אבל בפעמיים האחרונות שאני מקציף את החלב - נשמע רעש נוראי (כמו שריקה חזקה מאד). כשאני פותח את הברז בהתחלה להוצאת המים - אין את הרעש. רק כשאני מכניס את זה לכד ההקצפה אז נוצר הרעש...
יש לציין שבפעמיים הראשונות כשהכנתי את הקפה - לא הייתה בעיה כזאת והחלב הוקצף מעולה
יש לכם מושג מה הבעיה? האם הבעיה היא במכונה לדעתכם?
אשמח לחוות דעת
תודה,
ארי
התחדשתי לפני מספר ימים במכונת סילביה חדשה
לא הכנתי יותר מדי קפה עם המכונה מאז, אבל בפעמיים האחרונות שאני מקציף את החלב - נשמע רעש נוראי (כמו שריקה חזקה מאד). כשאני פותח את הברז בהתחלה להוצאת המים - אין את הרעש. רק כשאני מכניס את זה לכד ההקצפה אז נוצר הרעש...
יש לציין שבפעמיים הראשונות כשהכנתי את הקפה - לא הייתה בעיה כזאת והחלב הוקצף מעולה
יש לכם מושג מה הבעיה? האם הבעיה היא במכונה לדעתכם?
אשמח לחוות דעת
תודה,
ארי
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
רק לבדיקה - תשקיע את הסטימר עמוק בחלב ואז תפתח את הברז בכמה סיבובים - גם אז זה יקרה?
תוודא שאין מים בסטימר לפני שאתה משקיע בחלב (ורק אחרי זה לפתוח את הברז כן?)
תוודא שאין מים בסטימר לפני שאתה משקיע בחלב (ורק אחרי זה לפתוח את הברז כן?)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- avicali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
הרעש הזה נוצר, אצלי לפחות, ממש בהתחלת ההקצפה כאשר הסטימר נמצא כחצי סנטימטר בתוך החלב והוא נמשך כמה שניות בודדות ואז הוא נעלם (עוד לפני שאני מכניס את הסטימר עמוק יותר).
אין עם זה בעיה. אצלי הכל תקין.
לדעתי, זה נוצר בגלל שמשתחרר הרבה לחץ מיד כשפותחים את הברז וכנראה זה הרעש שמופק כשהוא בא במגע עם החלב. אחרי כמה שניות כאשר הלחץ יורד אז הרעש נעלם (ככה זה אצלי).
אין עם זה בעיה. אצלי הכל תקין.
לדעתי, זה נוצר בגלל שמשתחרר הרבה לחץ מיד כשפותחים את הברז וכנראה זה הרעש שמופק כשהוא בא במגע עם החלב. אחרי כמה שניות כאשר הלחץ יורד אז הרעש נעלם (ככה זה אצלי).
לעניות דעתי ומנסיוני, הרעש נוצר כשאתה מקציף והדוד לא התחמם מספיק. תדאג שנורית ההקצפה תכבה ואז תתחיל להקציף. השריקה לא תהיה ככל הנראה
דני
דני
דני ברק = barakdan
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
תודה למגיבים
לא הספקתי להודות לכם אתמול,
האמת שרציתי רק להרגע שאין בעיה עם המכונה ושזה אני הבעייתי בין שננו
היום בבוקר ניסיתי באמת להשקיע את הסטימר עמוק יותר ולחמם יותר את המכונה לפני כן וכל עוד המנורה האדומה לא נדלקה - באמת לא היה רעש אבל זה הקציף קצת פחות טוב באופן הזה...
בקיצור - יש לי עוד הרבה מה ללמוד - ואני מניח שיהיו לי עוד הרבה שאלות בדרך
תודה לבנתיים
האמת שרציתי רק להרגע שאין בעיה עם המכונה ושזה אני הבעייתי בין שננו
היום בבוקר ניסיתי באמת להשקיע את הסטימר עמוק יותר ולחמם יותר את המכונה לפני כן וכל עוד המנורה האדומה לא נדלקה - באמת לא היה רעש אבל זה הקציף קצת פחות טוב באופן הזה...
בקיצור - יש לי עוד הרבה מה ללמוד - ואני מניח שיהיו לי עוד הרבה שאלות בדרך
תודה לבנתיים
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
א. אשמח לעזור לך, אני לא יודע אם אני עושה נכון אבל יוצא לי הקצפה חלומית.
ב. גם אצלי, יש רעשים (לא בעיית טמפ', הדוד ב128 מעלות). אבלכשאני מעלה את הפיה שתצוף על החלב לשם הקצפה אין רעשים אלא רק רעש הקצפה מפתה
ג. תתחדש !!!
ב. גם אצלי, יש רעשים (לא בעיית טמפ', הדוד ב128 מעלות). אבלכשאני מעלה את הפיה שתצוף על החלב לשם הקצפה אין רעשים אלא רק רעש הקצפה מפתה
ג. תתחדש !!!
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload