הסבר על צורות איכסון במצלמות וידאו?

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3729
שם מלא: חיים
נתן תודות: 860 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #1 

ברצוני לרכוש מצלמת וידאו FHD העניין הוא שלא ברור לי מה כדאי מבחינת צורת האיכסון ההקלטה על איזה פורמט ללכת??
איזה סוגים יש ומה ההבדל בינהם האם כדאי לרכוש מצלמה שמקליטה על BLURAY או על זיכרון,וכמה זמן אפשר להקליט בכל פורמט?
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

singera
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 834
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

אני צלם במכללת HIT ורכשנו לאחרונה מצלמת FHD הסיבה לרכישה - הייתה לנו מצלמת קלטות DV שמבחינת איכות סיפקה אותנו אבל לא יכלנו כל הזמן להיות תלויים בלפטופ שידגום בזמן אמת ולדגום קלטות לכן בחרנו לרכוש מצלמה 3CCD עם FLASH.
חיסרון במצלמה המצלמת ע"ג מדיה אופטית - אמינות נמוכה יחסית של הכונן האופטי, אינני יודע איך ההקלטה בויזרציות (אני מזכיר לך שב דיסקמן היתה מערכת ESP אבל פה זה הקלטה), שרידות מדיה נמוכה.
חיסרון במצלמה עם HDD כל זעזוע קטן מכבה את הHDD.
לFLASH לא ראינו שום חיסרון פרט ממחיר, המצלמה הגיעה עם 32GB מובנה ואנחנו מצלמים ע"ג כרטיס SD32GB שעולה 500 ש"ח, אנו נמנעים מלצלם על הזיכרון הפנימי מפחד שתהיה תקלה בלוח האם ולא נוכל להוריד את ההקלטה - הזיכרון הזה נועד למקרה חירום

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”