קפיאת תמונה ב- HVR 1700
יש לי HVR 1700 על WIN7 32BIT עם מדיה פורטל גרסא אחרונה.
אחת למס' דקות, קופאת התמונה של תצוגה TV ONLINE, לא משנה באיזה ערוץ אני, והזסאונד ממשיך כרגיל.
על מנת לחזור לתמונה וסאונד רגילים, אני צריך להריץ את הבאפר טיפה אחורה, ואז קדימה, והתמונה חוזרת עם הסאונד.
רציתי לשאול אם אחריפ נתקלו בזה. איכות התמונה טובה, והתוכנה מורה כי הקליטה נעה בסביבות 30-70 אחוז, תלוי בערוץ.
תודה על התשובות.
אחת למס' דקות, קופאת התמונה של תצוגה TV ONLINE, לא משנה באיזה ערוץ אני, והזסאונד ממשיך כרגיל.
על מנת לחזור לתמונה וסאונד רגילים, אני צריך להריץ את הבאפר טיפה אחורה, ואז קדימה, והתמונה חוזרת עם הסאונד.
רציתי לשאול אם אחריפ נתקלו בזה. איכות התמונה טובה, והתוכנה מורה כי הקליטה נעה בסביבות 30-70 אחוז, תלוי בערוץ.
תודה על התשובות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הבעייה היא ככל הנראה לא בכרטיס אלא במחשב חלש מדי או מקודד לא טוב עבור MPEG2 במדיה פורטל.
מהו מפרט המחשב? איזה סוג חיבור אתה משתמש? חיבור לממיר הוט/יס או קליטת DTT?
איזה מקודד מוגדר עבור MPEG2 (או עבור H.264 בשביל קליטת DTT) בלשונית של ה-TV Codecs של תפריט ה-Codecs and Renderers בהגדרות המדיה פורטל?
מהו מפרט המחשב? איזה סוג חיבור אתה משתמש? חיבור לממיר הוט/יס או קליטת DTT?
איזה מקודד מוגדר עבור MPEG2 (או עבור H.264 בשביל קליטת DTT) בלשונית של ה-TV Codecs של תפריט ה-Codecs and Renderers בהגדרות המדיה פורטל?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מחשב חזק E7500.
הקודק ל MPEG 2 TV הוא MPC.
מצאתי כי אם אני משתמש במגבר בכניסה במשותפת לאנטנה של הבנין, במקס' עוצמה, כמעט ואין קפיאת תמונה.
כ"כ מצאתי, כי אם אני מתחבר ישירות לאנטנה ללא מגבר כלל, הקפיאה כל 3 שניות בממוצע.
מכאן אני מסיק כי הבעיה בעוצמת הקליטה.
יתכן כי יש משמעות גם לקודק, אשר יכול לפצות על עוצמה נמוכה, או הפסקות קליטה ריגעיות.
האם קיים קודק מומלץ יותר מ- MPC ל MPEG 2 TV?
תודה!
הקודק ל MPEG 2 TV הוא MPC.
מצאתי כי אם אני משתמש במגבר בכניסה במשותפת לאנטנה של הבנין, במקס' עוצמה, כמעט ואין קפיאת תמונה.
כ"כ מצאתי, כי אם אני מתחבר ישירות לאנטנה ללא מגבר כלל, הקפיאה כל 3 שניות בממוצע.
מכאן אני מסיק כי הבעיה בעוצמת הקליטה.
יתכן כי יש משמעות גם לקודק, אשר יכול לפצות על עוצמה נמוכה, או הפסקות קליטה ריגעיות.
האם קיים קודק מומלץ יותר מ- MPC ל MPEG 2 TV?
תודה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בהחלט - נסה את הקודק של PDVD שהוא מעולה. אם אתה עם Shark007, כנס בתוכנת ההגדרות שלה ללשונית MP4~MPG, סמן שם Use PDVD10 Codec, ואז במדיה פורטל תופיע לך האפשרות של המקודד Cyberlink PDVD או משהו כזה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אפשר להוריד ולהתקין את גירסת הנסיון של Power DVD, ואז גם כשתקופת הנסיון מסתיימת, המקודד עדיין ניתן לשימוש.
יש כאן הסברים נוספים:
http://www.hack7mc.com/2009/04/disable- ... coder.html
יש כאן הסברים נוספים:
http://www.hack7mc.com/2009/04/disable- ... coder.html
זה לא פותר את הבעיה להתקין הדרייבר של PDVD. ניסיתי.
אולי הבעיה עם הדרייבר של הכרטיס?
תוכל לומר לי איזה דרייבר של hauppague מותקן לך?
אני הורדתי את האחרון מהאתר שלהם באנגליה.
ועכשיו אני גם לא מוצא את הדיסק...
תודה על התשובות.
אולי הבעיה עם הדרייבר של הכרטיס?
תוכל לומר לי איזה דרייבר של hauppague מותקן לך?
אני הורדתי את האחרון מהאתר שלהם באנגליה.
ועכשיו אני גם לא מוצא את הדיסק...
תודה על התשובות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם אתה עושה הקלטה מתוזמנת ואז צופה בהקלטה, גם אז יש קפיאת תמונה, או רק ב-Live TV?
בדקתי,
ההקלטה גם נתקעת, בדומה לצפיה:
אם אני רואה ההקלטה, בשלב מסויים התמונה מפסיקה לזוז (נתקעת) והקול ממשיך.
אם אזוז עם השלט כמה שניות קדימה, התמונה תסתדר, ותמשיך עם הקול.
אולם אם אחזור אחורה, קצת לפני הנקודה בה נתקעה התמונה, היא תגיע לנקודה המקורית של התקיעה, התמונה תעצר, ולא תצליח להתגבר על כך, ולדלג לפריימים הבאים.
מישהו נתקל בכך?
מה גירסת הדרייבר שהתקנת?
תודה
ההקלטה גם נתקעת, בדומה לצפיה:
אם אני רואה ההקלטה, בשלב מסויים התמונה מפסיקה לזוז (נתקעת) והקול ממשיך.
אם אזוז עם השלט כמה שניות קדימה, התמונה תסתדר, ותמשיך עם הקול.
אולם אם אחזור אחורה, קצת לפני הנקודה בה נתקעה התמונה, היא תגיע לנקודה המקורית של התקיעה, התמונה תעצר, ולא תצליח להתגבר על כך, ולדלג לפריימים הבאים.
מישהו נתקל בכך?
מה גירסת הדרייבר שהתקנת?
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תנסה לנגן את קובץ ההקלטה עם נגן חיצוני או תוכנה שיש להם מקודדים פנימיים, כמו XBMC, בוקסי, MPC HC או VLC.
לדעתי, לפי מה שאתה מתאר, כרטיס הטלוויזיה תקין והבעייה היא בניגון הקבצים.
לדעתי, לפי מה שאתה מתאר, כרטיס הטלוויזיה תקין והבעייה היא בניגון הקבצים.
מצאתי את קיבצי ההקלטה,
ניגנתי קובץ כזה ב- MPC HC, ואמנם הוא השתלט על הקטע בו נעצרה ההקרנה של התמונה במדיה פורטל, אך בנקודה זו הסרט הפך להיות עם פיקסליזציה חדה, כאילו מתפרק. לדעתי זה סימן כי הקובץ המקורי לא נבנה באופן תקין. מכיוון שהקליה טובה אצלי, מוזר לי כי הקובץ מתפרק לפיקסלים בנקודות מסויימות. לדעתי זה קשור בכרטיס. ניסיתי עם מגוון קודקים, אפילו של HAUPPAUGE, אולם בכולם אותה הבעיה.
אשמח להקשיב לדעתך.
ניגנתי קובץ כזה ב- MPC HC, ואמנם הוא השתלט על הקטע בו נעצרה ההקרנה של התמונה במדיה פורטל, אך בנקודה זו הסרט הפך להיות עם פיקסליזציה חדה, כאילו מתפרק. לדעתי זה סימן כי הקובץ המקורי לא נבנה באופן תקין. מכיוון שהקליה טובה אצלי, מוזר לי כי הקובץ מתפרק לפיקסלים בנקודות מסויימות. לדעתי זה קשור בכרטיס. ניסיתי עם מגוון קודקים, אפילו של HAUPPAUGE, אולם בכולם אותה הבעיה.
אשמח להקשיב לדעתך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

קליטה טובה?
לא הבנתי, איזה סוג חיבור אתה משתמש? קליטת DTT דרך אנטנה או חיבור לממיר הוט/יס בכבל Composite/S-Video?
לא הבנתי, איזה סוג חיבור אתה משתמש? קליטת DTT דרך אנטנה או חיבור לממיר הוט/יס בכבל Composite/S-Video?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

איכשהו פספסתי את הקטע שאתה בכלל קולט DTT.
המקודד הרלוונטי במקרה הזה הוא עבור H.264 ולא MPEG2, וכל הסיפור של PDVD היה מיותר.
תנסה לשים את המקודד של H.264 בלשונית ה-TV Codecs על המקודד של מיקרוסופט (Microsoft DTV-DVD).
כמו כן, בהחלט ייתכן שיש לך בעיות קליטה.
המקודד הרלוונטי במקרה הזה הוא עבור H.264 ולא MPEG2, וכל הסיפור של PDVD היה מיותר.
תנסה לשים את המקודד של H.264 בלשונית ה-TV Codecs על המקודד של מיקרוסופט (Microsoft DTV-DVD).
כמו כן, בהחלט ייתכן שיש לך בעיות קליטה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יופי, תעדכן. 
אין יותר קפיאה של התמונה.
נושא חדש:
עידכנתי את הדרייבר של CATALYST 10.6. פתר את הבעיה לפיה בשימוש בקודק הוידאו של FFDSHOW, הופיעו ניתוקים של הסאונד, דבר שהצריך שימוש בלעדי בקודקים של MPCHC לקידוד וידאו. העידכון פותר זאת.
עם זאת, גיליתי
1. כי בשימוש ב- TMT3, בהצגת BLUE RAY RIPS כאשר המצלמה זזה באופן אנכי, נוצרים קוים אופקיים על התמונה, באופן אחיד, ובמרווחים אחידים ביניהם. בהגדרות TMT לא היתה השפעה על DEINTERLACE.
2. יש לי WIN7 32 BIT ו- TMT 3 לא מפעיל לי SIMHD בקבצים של DVD שאינם HD. לא מצאתי כי 5450 נתמך בו. למישהו יש תמיכה?
אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בכך, וכיצד התמודד עם זאת.
תודה.
נושא חדש:
עידכנתי את הדרייבר של CATALYST 10.6. פתר את הבעיה לפיה בשימוש בקודק הוידאו של FFDSHOW, הופיעו ניתוקים של הסאונד, דבר שהצריך שימוש בלעדי בקודקים של MPCHC לקידוד וידאו. העידכון פותר זאת.
עם זאת, גיליתי
1. כי בשימוש ב- TMT3, בהצגת BLUE RAY RIPS כאשר המצלמה זזה באופן אנכי, נוצרים קוים אופקיים על התמונה, באופן אחיד, ובמרווחים אחידים ביניהם. בהגדרות TMT לא היתה השפעה על DEINTERLACE.
2. יש לי WIN7 32 BIT ו- TMT 3 לא מפעיל לי SIMHD בקבצים של DVD שאינם HD. לא מצאתי כי 5450 נתמך בו. למישהו יש תמיכה?
אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בכך, וכיצד התמודד עם זאת.
תודה.