בעיה בהיפרבנד בטלוויזיית CRT ישנה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
PhobiA פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אוקיי יש לנו טלוויזיה CRT ישנה גדולה גודל 40", עד עכשיו היא הייתה בסלון שלנו עם ממיר הוט והכל היה בסדר, קנינו LCD חדשה ועכשיו היא עברה לסבתא שלי, ששם יש לה כבלים רגילים, בלי ממיר.
הבעיה התחילה כשעשיתי סריקה של ערוצים, סריקה אוטומטית וגם ידנים, ומה שזה מוצא זה רק 13 ערוצים בלבד, אפילו ערוץ 10 אין לה.
הבנתי שזה בעיה של היפרבנד של הטלוויזיה שבגלל שהיא ישנה זה מה שהיא קולטת.
ועוד הבנתי שיש אפשרות להחליף את ההיפרבנד, יש למישהו מושג לחלופה אחרת? מה אפשר לעשות? כמה אמור לעלות לי להחליף להיפרבנד חדש לטלוויזיה ? ואם יש לי טלוויזיה שאני לא צריך ואני מביא את ההיפרבנד מהטלוויזיה הזאת מה יהיה המחיר אז?
אני אשמח לדעת אם יש עוד דרך לסדר משהו, לגביי ממיר זה כמעט בלתי אפשרי למה סבתא שלי בחיים לא תסתדר עם ממיר ושלט של הוט.
תודה =\

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

איזה ערוצים זה כן קולט? ערוץ הילדים, ערוץ 2, כמה ערוצים זרים? אם כן מותקן בבית (או בכניסה לבית) פילטר שחוסם חלק גדול מהתדרים.
היה לסבתא שלך קו טלפון של הוט? או היתה מותקנת צלחת פרטית?

המלצה היא לעקוב אחרי הקו מהשקע שבבית עד לארון של הוט ולראות מה יש בדרך. אם איני טועה הוט עדיין מחויבים לספק ערוצים אנלוגיים כך שכדי לפנות אליהם בקשר לזה.

עוד נקודה, אולי אתה סורק רק על תדר מסוים (UHF) ואתה צריך גם VHF, תבדוק בהגדרות הטלויזיה האם יש סריקה ידנית בכל התדרים.
לכיוון ידני אתה יכול להעזר בזה: http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=1654&lang=he
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

PhobiA פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

JEXY כתב:איזה ערוצים זה כן קולט? ערוץ הילדים, ערוץ 2, כמה ערוצים זרים? אם כן מותקן בבית (או בכניסה לבית) פילטר שחוסם חלק גדול מהתדרים.
היה לסבתא שלך קו טלפון של הוט? או היתה מותקנת צלחת פרטית?

המלצה היא לעקוב אחרי הקו מהשקע שבבית עד לארון של הוט ולראות מה יש בדרך. אם איני טועה הוט עדיין מחויבים לספק ערוצים אנלוגיים כך שכדי לפנות אליהם בקשר לזה.

עוד נקודה, אולי אתה סורק רק על תדר מסוים (UHF) ואתה צריך גם VHF, תבדוק בהגדרות הטלויזיה האם יש סריקה ידנית בכל התדרים.
לכיוון ידני אתה יכול להעזר בזה: http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=1654&lang=he
...
אחי הבעיה שעם טלוויזיה אחרת יותר חדישה זה כן קולט את כל הערוצים...פשוט הטלוויזיה החדישה יותר היא רק 21 אינצ', כשהחדשה ישנה היא 34 שיותר מתאימה לסבתא שלי... =\

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”