Xtreamer מול A200 מול C200

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
liorkan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום

אני חדש בנושא כל הסטרימים והייתי רוצה לדעת מספר דברים:

1. האם כל הסטרימים הנ"ל הם בעד 800 ש"ח?

2. איפה ניתן לקנות מכשירים אלו בארץ ( האקסטרימר אני יודע שבבאג) ?

3. האם המכשירים הללו תומכים בקבצי בלו ריי ואודיו של בלו ריי?

4. לסיום, מה עדיף בכללי?

תודה למי שעוזר

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

liorkan כתב:שלום לחברי הפורום

4. לסיום, מה עדיף בכללי?

תודה למי שעוזר
...
האקסטרימר עולה בבאג כ 750 ש"ח
ה A200 עולה ברשת(תעשה חיפוש) כ 950 ש"ח וה C200 עולה 1600 ש"ח.

כולם תומכים בקבצי בלו ריי מבחינת וידאו, מבחינת אודיו HD רק( כרגע) ה C200 וה A200 תומכים.

ה C200 בנוסף מאפשר הצגת תפריטי BD מלאים ובנוסף מאפשר הכנסת כונן BD מה שהופך אותו גם לנגן מדיות דיגיטליות לכל דבר וגם לסטרימר.

liorkan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

istarmini כתב:

4. לסיום, מה עדיף בכללי?

תודה למי שעוזר
...

כולם תומכים בקבצי בלו ריי מבחינת וידאו, מבחינת אודיו HD רק( כרגע) ה C200 וה A200 תומכים.

ה C200 בנוסף מאפשר הצגת תפריטי BD מלאים ובנוסף מאפשר הכנסת כונן BD מה שהופך אותו גם לנגן מדיות דיגיטליות לכל דבר וגם לסטרימר.
...
תודה רבה על התשובה.

אני חושב שעדיף לי לבחור או ב a200 או ב c200.

רק שאלה נוספת: אני מתכוון להוריד סרטים בעיקר של עד 8 ג'יגה. האם יש טעם לקנות את ה c200 רק בגלל הכונן BD למרות שלא נראה לי שאני הולך להשתמש בו......או שעדיף לחסוך את הכסף ולקנות את ה a200?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #4 

liorkan כתב:
istarmini כתב:

4. לסיום, מה עדיף בכללי?

תודה למי שעוזר
...

...
תודה רבה על התשובה.

אני חושב שעדיף לי לבחור או ב a200 או ב c200.

רק שאלה נוספת: אני מתכוון להוריד סרטים בעיקר של עד 8 ג'יגה. האם יש טעם לקנות את ה c200 רק בגלל הכונן BD למרות שלא נראה לי שאני הולך להשתמש בו......או שעדיף לחסוך את הכסף ולקנות את ה a200?
...
קנה A200 .

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #5 

liorkan כתב: אני חושב שעדיף לי לבחור או ב a200 או ב c200.
...
כדאי לך לקרוא דיעה קצת שונה ממישהו שמשתמש גם בפופקורן וגם באקסטרימר:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 23#1129723

כמו כן תוסיף נקודה נוספת שהוא לא הזכיר שם - הפופקורן מציג שמות קבצים בעברית הפוכה. האקסטרימר מציג אותם נכון.

liorkan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

boren כתב:
liorkan כתב: אני חושב שעדיף לי לבחור או ב a200 או ב c200.
...
כדאי לך לקרוא דיעה קצת שונה ממישהו שמשתמש גם בפופקורן וגם באקסטרימר:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 23#1129723

כמו כן תוסיף נקודה נוספת שהוא לא הזכיר שם - הפופקורן מציג שמות קבצים בעברית הפוכה. האקסטרימר מציג אותם נכון.
...
תודה לך על ההפנייה......שני המכשירים נראים לי פחות או יותר אותו דבר:

מבחינת מחיר אקסטרימר -700 ש"ח פופקורן 795 ש"ח. כלומר לא הבדל משמעותי.

מבחינת ניגון בלו ריי הם אותו דבר ( בלו ריי מלא לא מעניין אותי)

מבחינת אודיו - עד כמה משמעותי האודיו HD ? אם אני מוריד סרטים של בלו ריי של 4-8 ג'יגה הסאונד יופיע או לא?

מבחינת שמות קבצים בעברית הפוכה - האם את הכתוביות עצמם הוא מקריא בסדר ( זה מה שחשוב לי) ?

movie juke box - מה זה והאם זה מהווה יתרון משמעותי?

מה אתה חושב?

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

liorkan כתב: מבחינת מחיר אקסטרימר -700 ש"ח פופקורן 795 ש"ח. כלומר לא הבדל משמעותי.
...
איפה ראית A200 במחיר הזה?
מבחינת אודיו - עד כמה משמעותי האודיו HD ? אם אני מוריד סרטים של בלו ריי של 4-8 ג'יגה הסאונד יופיע או לא?
...
לא משמעותי בעיני. לא נתקלתי בריפים של בלו-ריי שבהם לא היה סאונד.
מבחינת שמות קבצים בעברית הפוכה - האם את הכתוביות עצמם הוא מקריא בסדר ( זה מה שחשוב לי) ?
...
הפופקורן מציג כתוביות "נכון" מהסיבה שכל המתרגמים הופכים את הפסקאות. זה דומה קצת למצב שהיה בתקופה של אתרי אינטרנט שהשתמשו בעברית הוויזואלית (הפוכה, משמאל לימין). בתקופה ההיא דפדפנים לא תמכו בעברית לוגית (נכונה, מימין לשמאל) ולכן כל האתרים השתמשו בעברית וויזואלית, ולא הייתה בעיה לקרוא אותם. ובכל זאת, לבוני האתרים נמאס (ובצדק) מהמאמץ הנוסף של היפוך של העברית ומבעיות נוספות שהיו קשורות בו, ולאט לאט כולם עברו לעברית לוגית. האם זה ייקרה גם בתחום התרגומים? אני מנחש שכן. כשזה ייקרה האקסטרימר כבר יהיה מוכן, כי הוא תומך גם בעברית LTR (עם כיוון פסקה הפוך) וגם בעברית RTL (עם כיוון פסקה נכון).
...
ממשק מיופיף לדפדוף בסרטים שמאפשר לקבל עליהם מידע נוסף (למשל ציון ב-IMDB או תקציר) ולבצע חיפושים. יש בטות של ממשק כזה לאקסטרימר. בעיני זה לא קריטי.

liorkan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

boren כתב:
liorkan כתב: מבחינת מחיר אקסטרימר -700 ש"ח פופקורן 795 ש"ח. כלומר לא הבדל משמעותי.
...
איפה ראית A200 במחיר הזה?
...
לא משמעותי בעיני. לא נתקלתי בריפים של בלו-ריי שבהם לא היה סאונד.
...
הפופקורן מציג כתוביות "נכון" מהסיבה שכל המתרגמים הופכים את הפסקאות. זה דומה קצת למצב שהיה בתקופה של אתרי אינטרנט שהשתמשו בעברית הוויזואלית (הפוכה, משמאל לימין). בתקופה ההיא דפדפנים לא תמכו בעברית לוגית (נכונה, מימין לשמאל) ולכן כל האתרים השתמשו בעברית וויזואלית, ולא הייתה בעיה לקרוא אותם. ובכל זאת, לבוני האתרים נמאס (ובצדק) מהמאמץ הנוסף של היפוך של העברית ומבעיות נוספות שהיו קשורות בו, ולאט לאט כולם עברו לעברית לוגית. האם זה ייקרה גם בתחום התרגומים? אני מנחש שכן. כשזה ייקרה האקסטרימר כבר יהיה מוכן, כי הוא תומך גם בעברית LTR (עם כיוון פסקה הפוך) וגם בעברית RTL (עם כיוון פסקה נכון).
...
ממשק מיופיף לדפדוף בסרטים שמאפשר לקבל עליהם מידע נוסף (למשל ציון ב-IMDB או תקציר) ולבצע חיפושים. יש בטות של ממשק כזה לאקסטרימר. בעיני זה לא קריטי.
...
את המחיר ראיתי באתר של קיי אס פי :

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10059

אני רוצה להבין משהו, סליחה אם אני חופר, כרגע רק בפופקורן התרגום מוצג בצורה טובה או שגם באקסטרימר....ולגבי העתיד....האם השינוי שאתה אומר יעבוד רק באקסטרימר או גם בפופקורן?

liorkan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

ניסיתי לרשום למעלה וזה לא עבד לי.........בכל מקרה - התכוונתי לחנות של קיי אס פי

kobid84
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 833
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #10 

אם אתה רוצה אני מוכר את ה A200 שלי
קניתי אותו לפני 3 שבועות ב 4.6.2010 מהחנות ההיא... כמובן עם האריזה וכל הקבלות
אם אתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי
Kobi D

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

liorkan כתב:אני רוצה להבין משהו, סליחה אם אני חופר, כרגע רק בפופקורן התרגום מוצג בצורה טובה או שגם באקסטרימר....ולגבי העתיד....האם השינוי שאתה אומר יעבוד רק באקסטרימר או גם בפופקורן?
...
כרגע גם הפופקורן וגם האקסטרימר תומכים בתרגומים שנפוצים בשוק, כלומר כאלה שעברו היפוך כדי להיות מוצגים נכון ללא תמיכה בכיווניות פסקה ימין-לשמאל. מה ששונה באקסטרימר זה שיש לו גם אפשרות להציג נכון תרגומים עם כיווניות פסקה ימין-לשמאל, דבר שמבטיח לו תמיכה טובה יותר בתרגומים שלא עברו היפוך. כרגע תרגומים כאלה לא נפוצים, כי המתרגמים לוקחים בחשבון שרוב המכשירים בשוק לא מסוגלים להציג אותם כמו שצריך.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #12 

boren

תפסיק להפנות לקישורים לא רלוונטיים ולהציג עמדות מגמתיות...

liorkan

במחיר שניתן להשיג את הפופקורן A200 היום, שווה לקנות אותו. לפופקורנים יש מספר יתרונות לעומת האקסטרימר.

לי, דרך אגב יש את שני המכשירים.

השלט של הפופקורנים טוב בהרבה, יש מקום לכונן 3.5" (זול יותר ובעל נפח גדול יותר), הוא מזרים טוב יותר, יש לו מספר פתרונות JB (כולל אחד פנימי), הוא גמיש יותר מבחינת התקנת תוכנות ותוספים מצד שלישי, הוא תומך בפורמטי האודיו החדשים, והוא עומד לקבל ממשק חדש וייחודי.

אני לא מתכוון להיכנס פה לכל מיני וויכוחים מיותרים, אני רק אגיד לך שמספר אתרים מובילים בעולם בחרו את הפופקורנים החדשים לסטרימרים הטובים ביותר. באחד הפורומים הגדולים, ה-A200 נבחר לסטרימר הטוב ביותר מבחינת שילוב של מותג, פיצ'רים, ומחיר. האקסטרימר לא נכנס אפילו לרשימה... (אחרים כמו DUNE ו-DVICO, כן נכנסו).

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

ואם כבר מצטטים בעלים של אקסטרימר...
אני בעלים של X מהסדרה הראשונה, הסטרימר מצויין והכל, אבל לאור ההבטחות שלהם שיהיו בו את הפורמטים החדשים, ולאור ההבטחות שיהיו בPRO את הפורמטים החדשים מיד אחרי השחרור, ועדיין לא קיימו את ההבטחה הזאת, אני הייתי חושב פעמיים לפני קניה של עוד מוצר מבית XTREAMER.
במיוחד שהXTREAMER SIDEWINDER עולה 750ש"ח, ובעוד 140 ש"ח אפשר לקנות את הPOPCORN A200
שתומך כבר בכל הפורמטים, רשת ג'יגה, וחברה גדולה שעומדת בהבטחות שלה.(שלי זה מאוד חשוב, כי אני לא אוהב כאלה שאומרים משהו ולא עושים, אז אני בפרנציפ לא קונה מהם עוד פעם)
...

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

Irus, הקישור שהבאתי הוא כל דבר חוץ מ"מגמתי". המידע הכי רלוונטי מגיע ממשתמשים שמחזיקים את שני הסטרימרים, וכאן אתה לא לבד. יש עוד משתמשים כאלה בפורום. הנה כמה ציטוטים מהם:
osherov כתב: ה Xtreamer, הפשטני משהו, מנגן ביציבות די מרשימה כמעט כל דבר בלי בעיות, בלי תקלות, בלי איחולים. לעומת ה C-200, שגם הוא מנגן באופן יציב את רוב הדברים אבל ברגע שמשחקים ומאמצים אותו בכל מיני תכני בלוריי, ריפים של DVD וכל מיני קידודי אודיו MPEG1 (שנמצאים אצלי בכל מיני סרטי avi/divX/MKV לילדים) המכשיר לעיתים:
1. מאתחל את עצמו
2. נתקע ודורש איתחול ידני
3. אני מאבד את הסאונד בסרט המנוגן, דבר שדורש ממני לאתחל את המכשיר
...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 81#1116281
nir11 כתב:יש לי את שני המוצרים (XT ו C200).
לא ביצעתי מדידה מדעית כמו שזיו מציע, אני פשוט משתשמש בשניהם באופן יומיומי. ה XT ה-ר-ב-ה יותר יציב, וזה חד משמעי.
הנסוי המעבדתי של זיו נורא נחמד, בפועל משנה הנסיון האמיתי. נכון ב XT יש כיבוי אמיתי, וב C200 בדרך כלל לא מכבים באמת.
בפועל - צורת ההפעלה של ה XT מביאה לכך שהוא יותר יציב. יש לזה מחיר - זמן עליה, שהוא מיידי (בי C200 לא מכבים אותו), אבל התועלת ברורה.

למה הדבר דומה? בפועל, בתנאי מעבדה, ניתן להוציא 57mbps מנתב G. בחיים האמיתיים - לא תצליחו.
מה חשוב- המעבדה או החיים האמיתיים? כל אחד יחליט לעצמו.
...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 56#1116756
nir11 כתב:כבר בדקתי. דוגמה: יש קבצי ISO של DVD שגורמים ת-מ-י-יד לתקיע ב NMT. בXT הם רצו בלי בעיה.
מעבר לכך, אני מבין שאתה הרצת טסטים שהוכיחו ההפך, בתור המומחה של האתר לנושא המזרימדיה, הייתי שמח אם היית מפרסם את התוצאות שלך, כדי שכולנו נוכל ללמוד ולהבין.
...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 49#1116949

בקיצור, לא הייתי רץ לשלם יותר על מכשיר שנותן חווית שימוש כמו זו שמתוארת למעלה, על אחת כמה אם יש לו מגבלות בתמיכה בעברית.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

boren

אתה מביא כל מיני קישורים לא מובנים...מה בדיוק המטרה?

מנהל הפורום והאחראי על כל הסקירות (ושכמובן כל המכשירים ברשותו) קבע כי היציבות זהה ואין יתרון מובהק למכשיר זה או אחר...וכן לפופקורן יש יתרון בתמיכה בפורמטים שהאקסטרימר לא תומך בהם...

חוץ מזה, מנהל הפורום גם קבע כי לפונקציה שהזכרת בנושא הכתוביות אין שום משמעות בנוגע לכתוביות SRT שמשתמשים בהם כיום, אני מציע לך להפסיק לחפש בעיות שלא קיימות (יש לי אלפי סרטים וסדרות ואין שום בעיה עם תרגומים לפופקורנים!).

הפופקורן תומך בממשק בעברית בצורה תקינה, ובכתוביות בעברית בצורה תקינה. נושא שמות הקבצים והתיקיות ידוע והוא יטופל בהמשך.

אתה, כמובן, לא מתייחס לכל היתרונות הברורים של מכשיר הפופקורן ולעובדה שהוא הוכתר מספר פעמים לסטרימר הטוב ביותר, בכל מיני מקומות קצת יותר אובייקטיביים ומקצועיים ממך...
ziv_r כתב:מידי פעם עולים רשמים בפורום כי מזרימדיה מסויים יותר יציב ממזרימדיה אחר.
חשוב מאוד לבדוק את הנושא הזה כאשר המכשירים המדוברים מנגנים אותם תכנים. בנוסף, אם מזרימדיה מסויים מבצע אתחול בכל פעם שהוא עולה, ראוי כי גם המזרימדיה השני יעבור אתחול דומה טרם הבחינה.

השרשור הזה נפתח מכיוון שראיתי הרבה איזכורים כי דגמי ה Xtreamer יציבים יותר מאלו של ה A-200/C-200. בדקתי את נושא היציבות בעצמי לפי 2 הכללים שהזכרתי בתחילת ההודעה, היציבות זהה לחלוטין.
...
ziv_r כתב:התוצאה רשומה ב 3 המילים האחרונות של ההודעה שלי אשר פתחה את השרשור.
ברשותי אינספור קבצי MPEG-4 L2/3/5 שלא עובדים על ה Xtreamer (חזרה למסך הראשי או אתחול) וכן עובדים על ה C-200. האם קיום של קובץ אחד כזה קובעת כי ה C-200 יותר יציב? כמובן שלא. יש צורך לבדוק מספר רב של קבצים דומים מכיוון שייתכן כי הבודד שלא עבד תקול במידה מסויימת. תקול ברמה כזאת שה-C-200 כן מצליח להתמודד איתם אך ה Xtreamer לא. בדיוק כמו שיש DVD ISO תקולים שכן עובדים על ה Xtreamer ולא על ה C-200. יש לי גם כמה ריפים של Blu-ray שגורמים לאתחול של ה Xtreamer, אך זה לא אמור להוריד מהניקוד של היציבות של ה Xtreamer מכיוון שלא ראיתי ב Spec שלו שהוא מתהדר ביכולת לנגן תכנים כאלו. בדיוק כפי שהיצרן PH לא מציין יכולת ניגון HD DVD למרות שהוא כן מסוגל לנגן תכנים כאלו.

מי שנשאר ספקן, מוזמן אלי עם HDD ולקבל לרשותו את הקבצים שלא עובדים על ה Xtreamer וכן על ה C-200. משום מה אני מקבל את ההרגשה כי אנשים לא מאמינים שקובץ מסויים לא עובד על ה Xtreamer.
...
[left]Most recommended by MPC on brand/features/price:
01 - PCH A-200
02 - Mede8er MedX500
03 - HDI BD Prime 3.0 (Hybrid)
04 - PCH C-200 (Hybrid)
05 - TviX N1 (No internal HDD)[/left]
...

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

Irus כתב:אתה מביא כל מיני קישורים לא מובנים...מה בדיוק המטרה?
...
המטרה היא להראות לפותח הדיון את כל התמונה, ולא רק את זו שמצטיירת דרך המשקפיים הוורודים שלך. למזלו יש עוד משתמשים שמחזיקים גם אקסטרימר וגם פופקורן ומסוגלים לתת תמונת מצב פחות מגמתית. מכאן והלאה זו כבר החלטה שלו.
מנהל הפורום והאחראי על כל הסקירות (ושכמובן כל המכשירים ברשותו) קבע כי היציבות זהה ואין יתרון מובהק למכשיר זה או אחר...וכן לפופקורן יש יתרון בתמיכה בפורמטים שהאקסטרימר לא תומך בהם...
...
אז הוא קבע. זה עדיין רק הניסיון שלו מול הניסיון ההפוך של משתמשים אחרים.
חוץ מזה, מנהל הפורום גם קבע כי לפונקציה שהזכרת בנושא הכתוביות אין שום משמעות בנוגע לכתוביות SRT שמשתמשים בהם כיום, אני מציע לך להפסיק לחפש בעיות שלא קיימות (יש לי אלפי סרטים וסדרות ואין שום בעיה עם תרגומים לפופקורנים!).
...
באותה מידה לא היה צריך בעבר דפדפן עם תמיכה בעברית לוגית כדי לקרוא אתרים בעברית, מהסיבה הפשוטה שכל האתרים השתמשו בעברית וויזואלית. ובכל זאת, היום המצב הפוך ואין מה לעשות עם דפדפן שתומך רק בעברית וויזואלית כי כמעט כל האתרים עברו לעברית לוגית. אם למתרגמים יש שכל הם ייעשו את אותו דבר שעשו בוני האתרים - ייעברו משימוש בהאק מסורבל לשימוש בעברית אמיתית, כזו שנכתבת מימין לשמאל.
הפופקורן תומך בממשק בעברית בצורה תקינה, ובכתוביות בעברית בצורה תקינה. נושא שמות הקבצים והתיקיות ידוע והוא יטופל בהמשך.
...
נושא העברית עשוי להתפתח לבעיה. בדיוק כמו שהתמיכה בפורמטים איזוטריים של סאונד עשוי להתפתח לבעיה. כרגע אף אחד מהם אינו מהווה בעיה.

לגבי השמות ההפוכים, מתי בדיוק זה "יטופל"? כי אתה כותב את זה כבר חודשים, ובינתיים שום דבר לא השתנה.
אתה, כמובן, לא מתייחס לכל היתרונות הברורים של מכשיר הפופקורן ולעובדה שהוא הוכתר מספר פעמים לסטרימר הטוב ביותר, בכל מיני מקומות קצת יותר אובייקטיביים ומקצועיים ממך...
...
מה שהיה חסר בדיון הזה כדי לקבל את התמונה המלאה זה לא לחזור שוב על היתרונות של הפופקורן (יתרונות שבאופן אישי לא הייתי מוסיף הרבה כסף עבורם), אלא להציג גם את החסרונות שלו. ביקורות באתרים יכולות להיות מועילות, אבל הן בוודאי לא מייצגות אמת אבסולוטית וזה יהיה מאוד לא חכם לבחור מוצר רק לפיהן, במיוחד כשהן לא לוקחות בחשבון חסרונות ספציפיים שקשורים לשוק הישראלי.

כל הציטוטים של זיו נחמדים, אבל כשממול יש משתמשים אחרים שמחזיקים את שני הסטרימרים ומעידים על הבדל משמעותי ביציבות אני חושב שכדאי לא להתייחס לכך בביטול.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #17 

Irus כתב:boren

אתה מביא כל מיני קישורים לא מובנים...מה בדיוק המטרה?

ziv_r כתב:מידי פעם עולים רשמים בפורום כי מזרימדיה מסויים יותר יציב ממזרימדיה אחר.
חשוב מאוד לבדוק את הנושא הזה כאשר המכשירים המדוברים מנגנים אותם תכנים. בנוסף, אם מזרימדיה מסויים מבצע אתחול בכל פעם שהוא עולה, ראוי כי גם המזרימדיה השני יעבור אתחול דומה טרם הבחינה.

השרשור הזה נפתח מכיוון שראיתי הרבה איזכורים כי דגמי ה Xtreamer יציבים יותר מאלו של ה A-200/C-200. בדקתי את נושא היציבות בעצמי לפי 2 הכללים שהזכרתי בתחילת ההודעה, היציבות זהה לחלוטין.
...
ziv_r כתב:התוצאה רשומה ב 3 המילים האחרונות של ההודעה שלי אשר פתחה את השרשור.
ברשותי אינספור קבצי MPEG-4 L2/3/5 שלא עובדים על ה Xtreamer (חזרה למסך הראשי או אתחול) וכן עובדים על ה C-200. האם קיום של קובץ אחד כזה קובעת כי ה C-200 יותר יציב? כמובן שלא. יש צורך לבדוק מספר רב של קבצים דומים מכיוון שייתכן כי הבודד שלא עבד תקול במידה מסויימת. תקול ברמה כזאת שה-C-200 כן מצליח להתמודד איתם אך ה Xtreamer לא. בדיוק כמו שיש DVD ISO תקולים שכן עובדים על ה Xtreamer ולא על ה C-200. יש לי גם כמה ריפים של Blu-ray שגורמים לאתחול של ה Xtreamer, אך זה לא אמור להוריד מהניקוד של היציבות של ה Xtreamer מכיוון שלא ראיתי ב Spec שלו שהוא מתהדר ביכולת לנגן תכנים כאלו. בדיוק כפי שהיצרן PH לא מציין יכולת ניגון HD DVD למרות שהוא כן מסוגל לנגן תכנים כאלו.

מי שנשאר ספקן, מוזמן אלי עם HDD ולקבל לרשותו את הקבצים שלא עובדים על ה Xtreamer וכן על ה C-200. משום מה אני מקבל את ההרגשה כי אנשים לא מאמינים שקובץ מסויים לא עובד על ה Xtreamer.
...
[left]Most recommended by MPC on brand/features/price:
01 - PCH A-200
02 - Mede8er MedX500
03 - HDI BD Prime 3.0 (Hybrid)
04 - PCH C-200 (Hybrid)
05 - TviX N1 (No internal HDD)[/left]
...
...

אני הייתי מדייק ואומר שמנהל הפורום אמר את דעתו. אף אחד לא "קובע".

ב XT לא קיימו הבטחות, אבל גם לא בפופקורן. ה C200 לא נותן גיגה, וגם לא מנגן ריפים מלאים של BD עם תפריטים והכל. זה פשוט לא עובד כמו שצריך. אני לא "קובע" כלום, אבל מנסיוני הבלתי קובע, הXT פשוט לא נתקע - והפופקרן - כן.

גם אתרים שמפרסמים דרוג, כמו זה שהבאת, יכולים להיות מגמתיים, ואני גם הייתי לוקח בערבון מוגבל ביקורות של מי שמציב מכשיר מסוים אצלו בסלון. כולנו נתונים להטיות.

לגבי היתרון שמישהו כתב פה - על היכולת של ה A200 לאכלס דיסק 3.5, אני לא יודע מה היתרון פה. מצד שני ה XT יותר קטן, וממילא אפשר לחבר דיסק חצוני מכל סוג - לשניהם.

ל XT יש את החסרונות שלו, מבחינתי בעיקר שלט גרוע, ובעיני זה חסרון גדול מאוד, כי זו הדרך שלך להתממשק למכשיר, אבל לי חשובה יותר יציבות, ודה פקטו - ה XT לוקח בה בגדול.

לי יש שני חברים שרצו לקנות סטרימר, המלצתי להם להתלבט בין ה XT לA-200, הם קראו ביקורות, התייעצו גם איתי, ובסוף שניהם קנו XT. האמת, השיקול העקרי שלהם? מחיר.

אם אני הייתי צריך מחר לקנות סטרימר, והייתי צריך להתלבט בין שתי האופציות האלה, ההתלבטות לא הייתה קלה. אני מאלה שמוכנים לשים עוד 200 שקל על מכשיר יותר איכותי, אבל אני לא יודע אם זה המצב במקרה הזה.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

nir11

לפי מה שאני מבין לך אין A200...

גם לא לאדון boren שמביא ציטוטים שמתייחסים ל-C200.

בכל מקרה המצב דומה, אבל צריך לדייק...

זה שאתה רושם "דה-פקטו" לא עושה שום רושם, מלבד העובדה שאתה רוצה לקדם את הרעיון שלך...

בפועל, האקסטרימר מאתחל את עצמו כל פעם מחדש, ובמידה ועושים שימוש זהה בפופקורן עם אותם תכנים אין שום הבדל משמעותי, מלבד הפעולה הנעימה יותר עם הפופקורן, שכוללת שימוש בשלט איכותי, תמיכה בפורמטים החדשים (שקיימים גם בקבצי MKV) והשימוש ב-JB אשר מעניק חווית צפייה אחרת. כל אלה לא קיימים באקסטרימר...
Corwin כתב:הי,
ה- C200 ברשותי זמן רב (מהמשלוח הראשון של המכשיר). התכנים שלי הם 95% mkv (לרוב הכי גדולים שאני מוצא) וכל השאר ts ובלוריי. כמו כן, אין לי דיסק פנימי ואני לא מריץ אפליקציות אני משתמש בו כנגן מדיה בלבד בחיבור רשת קווית.
המכשיר יציב כמו סלע מהיום שקיבלתי אותו. אינני זוכר מתי אתחלתי אותו בפעם האחרונה, מעולם לא נתקלתי בקובץ שהוא לא ניגן והוא מעולם לא נתקע לי באמצע סרט. מובן שהיו לו באגים לאורך הדרך (שהמציקי שבהם הם lipsync וכתוביות מכוערות), אך בשלב זה רובם ככולם נפתרו, למעט תמיכה בקבצי m2ts - את מי שזה מעניין. כמו כן, בדרך קיבלנו תמיכה הוספת כתוביות לבלוריי - פיצ'ר מעולה (Y) , שמעולם לא חשבתי שיגיע.
זוהי ההתרשמות שלי, עבור התכנים שלי.
...
ושוב, אף אחד מכם לא נתן התייחסות לסקירות בעוד אתרים מקצועיים, אשר קבעו שהפופקורנים טובים יותר...
[left]CNET UK judgement:

We've awarded the Popcorn Hour C-200 the same score as the older Popcorn Hour A-110. Although the C-200 offers much more functionality, there are currently some issues that need to be fixed before it can reach its full potential. We're pretty sure, though, that the C-200 will be a superb piece of kit in a few months. Even considering the few problems it currently has, it's still the best media streamer on the market by a country mile[/left]
...
גם הם לא מספיק מקצוענים???

אם מישהו מכם היה אובייקטיבי, הייתם שמים את היתרונות של הפופקורן על השולחן (יש הרבה כאלה...) ומתייחסים גם אליהם.

אני ממליץ כאן בפורום גם על האקסטרימר במקרים לא מועטים, את אדון boren למשל, מעולם לא ראיתי עושה השוואה אמיתית או ממליץ על הפופקורן כשיש התאמה למישהו מהמשתמשים, רק דחיפה של האקסטרימר...

ודרך אגב, אל תדברו על הבטחות של פופקורן, אקסטרימר שיקרו למשתמשים (גם לי) והבטיחו משהו שלא קיים וגם לא יהיה קיים אף פעם בדגם הנוכחי...
נערך לאחרונה על ידי Irus ב 24/06/2010 21:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #19 

אקסטרימר שיקרו. אין ספק. אבל גם פופקורן. כאמור הם מצהירים על גיגה (אין בכלל), ועל ניגון BD RIP מלא שכמעט לא עובד.

לגבי האוביקטביות, למה אתה חושב שאני לא? אני מחזיק בשני המכשירים, אין לי אג'נדה לקדם.
אין לי גם A200, אבל אני חושב שהוא דומה מאוד (גם חומרתית) ל C200. אולי אני טועה.
אני חושב שכל אחד יכול לקרוא כתבות בכל רחבי הרשת, ולהחליט בעצמו. אני לא חושב שמי שקונה A200 הוא כופר, אבל גם לא מי שקונה XT. אין כאן מקום לדתיות, לפחות לא אצלי.

גם באתר יש את הסקירות המאוד מפורטות של זיו, הן מכילות את כל המידע ויכולות מאוד לעזור.
אני חושב שקורא אינטלגנטי יכול גם למצוא את הדברים שחסרים, וגם זה יעזור לו להבין את התמונה.

liorkan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #20 

חברים יקרים

אני מודה לכם על התגובות הרבות.........הדיון גורם לי להתלבטות קשה........

בכל מקרה אני לא מתכוון לקנות את ה C200 כי זה פי 2 במחיר וחבל על הכסף.

אם מישהו יוכל לסכם לי את היתרונות והחסרונות של כל מכשיר ( אקסטרימר מול a200 ) זה יכול לעזור לי להחליט סופית לגבי המכשיר הרצוי.

דרך אגב....מבחינת מחיר אין הבדל משמעותי ( 100 ש"ח יותר בפופקורן) אז זה לא שיקול.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”