יש לי בעיה עם הזהויי של כבל usb של האיפון
שלום
שאני מחבר את האייפון שלי למחשב הוא רושם שהוא לא מזהה את הכבל..תמיד עבד לי טוב כמו שצריך עד לפני כמה ימים שאני שם לב שהוא לא מזהה פתאום ..ניסתי בעוד חיבורים USB שיש לי במחשב אך ללא הצלחה לא מזהה כלום
אפשר עזרה בבקשה? משהו מבין בעניין הזה ויכול לעזור..ניסתי גם למחוק את iTunes וגם לא עזר..
אולי הכבל USB לא תקין כבר? שאני מחבר אותו זה רושם לי כיאלו שגיאה 43 שהוא מחפש את ההתקן..מה זה אומר ?
אני לא מצליח לפתירון תבעיה כבר שבוע בערך..
תודה לכולם
שאני מחבר את האייפון שלי למחשב הוא רושם שהוא לא מזהה את הכבל..תמיד עבד לי טוב כמו שצריך עד לפני כמה ימים שאני שם לב שהוא לא מזהה פתאום ..ניסתי בעוד חיבורים USB שיש לי במחשב אך ללא הצלחה לא מזהה כלום
אפשר עזרה בבקשה? משהו מבין בעניין הזה ויכול לעזור..ניסתי גם למחוק את iTunes וגם לא עזר..
אולי הכבל USB לא תקין כבר? שאני מחבר אותו זה רושם לי כיאלו שגיאה 43 שהוא מחפש את ההתקן..מה זה אומר ?
אני לא מצליח לפתירון תבעיה כבר שבוע בערך..
תודה לכולם
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כמה התקני USB מחוברים למחשב?
האם מחוברים צרכנים יחסית "כבדים" (דיסק קשיח, מצלמת רשת פעילה וכו')?
אם יש הרבה התקנים / כבדים - נסה לנתק אותם ולבדוק שוב את כבל האייפון.
אם זה לא עובד, נסה את פתרון ה"וודו" (הזכויות שמורות למשתמש az ma מפורום תמיכה טכנית בקהילה הכתומה).
זה פתרון שעבד לי בהרבה מקרים דומים למרות שהוא נשמע קצת מגוחך (ההסבר הטכני התיאורטי - בסופו):
1. כבה את המחשב.
2. נתק את כל הכבלים מחלקו האחורי של המארז (כולל חשמל, מסך, USB, רמקולים וכו').
3. לחץ על כפתור ההדלקה של המחשב והחזק אותו לחוץ כ 30 שניות.
4. שתה כוס קפה ותרגע (שלב לא קריטי - פשוט מוסיף לאלמנט ה"וודו". אתה יכול גם לרקוד מסביב למחשב אם אתה מעדיף
).
5. חבר כבל חשמל, מסך, מקלדת, עכבר ואת הכבל הבעייתי.
6. הדלק את המחשב.
7. חבר את האייפון ובדוק אם עובד.
8. אם כן - חבר את שאר ההתקנים.
ההיגיון הטכני מדבר על פריקה של קבלים כלשהם, לא זוכר בדיוק - אבל זה עוזר בסוגיות USB לא מוסברות.
האם מחוברים צרכנים יחסית "כבדים" (דיסק קשיח, מצלמת רשת פעילה וכו')?
אם יש הרבה התקנים / כבדים - נסה לנתק אותם ולבדוק שוב את כבל האייפון.
אם זה לא עובד, נסה את פתרון ה"וודו" (הזכויות שמורות למשתמש az ma מפורום תמיכה טכנית בקהילה הכתומה).
זה פתרון שעבד לי בהרבה מקרים דומים למרות שהוא נשמע קצת מגוחך (ההסבר הטכני התיאורטי - בסופו):
1. כבה את המחשב.
2. נתק את כל הכבלים מחלקו האחורי של המארז (כולל חשמל, מסך, USB, רמקולים וכו').
3. לחץ על כפתור ההדלקה של המחשב והחזק אותו לחוץ כ 30 שניות.
4. שתה כוס קפה ותרגע (שלב לא קריטי - פשוט מוסיף לאלמנט ה"וודו". אתה יכול גם לרקוד מסביב למחשב אם אתה מעדיף
5. חבר כבל חשמל, מסך, מקלדת, עכבר ואת הכבל הבעייתי.
6. הדלק את המחשב.
7. חבר את האייפון ובדוק אם עובד.
8. אם כן - חבר את שאר ההתקנים.
ההיגיון הטכני מדבר על פריקה של קבלים כלשהם, לא זוכר בדיוק - אבל זה עוזר בסוגיות USB לא מוסברות.
עשיתי את כול הפעולות שרשמת לי כאן ושוב לצערי זה רושם לי :
Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43)
אולי הכבל כבר לא תקין זה הגיוני?!? או שיש בעיה עם האייפון שאני ממש ממש מקווה שאין.. כי זה עבר עד לפני שבוע כמו שצריך ....משהו מוזר
Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43)
אולי הכבל כבר לא תקין זה הגיוני?!? או שיש בעיה עם האייפון שאני ממש ממש מקווה שאין.. כי זה עבר עד לפני שבוע כמו שצריך ....משהו מוזר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: