לאחר עיון קטן בפורומים החלטתי ללכת לכיוון ה Popcoren C-200 נכון לעכשיו. או שתציעו אחרת
יש לי מספר התלבטויות לגבי הנושא כי בעבר קניתי מכשיר LG BD-370 והאמת שהוא לא התאים לי למגבר.
הוא שידר ב- DTS (ויש משהו כזה שהוא DTS DownMix אם אני לא טועה ואין לי את זה במגבר)
ברשותי מגבר של חברת YAMAHA מדגם 3090 שעבר שדרוג ל- Dolby Digital (השידרוג בוצע לפני הרבה שנים).
מערכת הרמקולים:
רמקולים קידמיים + סנטר של AR
אפקטים קידמיים של YAMAHA
סאב אקטיבי קידמי של YAMAHA
אחורים אפקטים של YAMAHA מחוברים לסאב פסיבי של Worfidell
בקיצור יש לי מספר שאלות אם תוכלו לעזור לי בבקשה
1. כמו שהסברתי המגבר שלי לא יודע לעבוד עם DTS אם אני אקנה את ה Popcoren C-200 הוא ידע לעבוד עם המגבר שלי?
האם קיים דבר כזה DTS DownMix האם זה במכשיר הסטרימר או במגבר? איך זה עובד כל הסיפור הזה?
2. איזה חיבור יותר איכותי? סיב או קואקסיאל? או שניהם ביחד? (אם אפשרי בכלל)
3. לאומת זאת הרי ב C-200 יש יציאת HDMI ולפלזמה שלי יש רק DVI האם אפשרי לחבר את זה ללא בעיות?
ז"א שאם אני אחבר את המכשיר HDMI עם מתאם ל DVI ואני אפעיל את המגבר שאני עובד איתו על סיב האם אני אשמע?
4. מה הכוונה ל Strimer? האם זה פשוט כל כך לחבר את המכשיר לרשת לשתף תקיות במחשב ו"הופ" הכל עובד כמו שצריך? או שצריך איזה ממשק על איזה מחשב שיודע לדבר עם ה- C-200 ?
יש לי איזה תכנון לקנות מין ShareSpase של Western Digital וכל הסרטים ישבו שם (כמובן עם עוד קבצים) השאלה אם זה יעבוד כמו שצריך הרי זה שיתוף לכל דבר...
5. חשבתי לעשות דבר אחר ואולי לא להסתבך עם הסטרימר ופשוט לחבר את המחשב שלי בחדר ישירות לטלויזיה ע"י מפצל DVI ל 2*DVI כבל למסך הרגיל שלי בחדר וכבל DVI (שיתן לי וידיאו) לפלזמה שבסלון
את הכרטיס קול נחבר ע"י סיב אופטי S\PDIF (שיתן לי אודיו) (חוזר לשאלה 2, יש צורך בחיבור קואקסיאלי?) האם כל הסיפור כדאי?
רזולוציה במסך במחשב שלי היא 1920*1080 ז"א שאני אקבל רזולוצית HD בסלון ואשדר דרך המחשב בחדר סרטים ופותר את בעיית הסטרימר
וקודאקים למיניהם ופשוט קונה DVD פשוט שיעשה לי את עבודת ה "USB/CDs/DVDs" בסלון.... בלי הרבה בלבולי מוח.. השאלה אם כדאי?!?!
6. אם כבר דיברנו על מכשירי DVD, מה דעתכם לגבי המכשיר של Pioneer מדגם DV 610 AV?
האם תיהיה לי את אותה בעיה לגבי DTS וכל הבלאגן שדיברתי עליו בהתחלה?? DownMix וכ'..
7. בכל מקרה, האם אתם מכירים אנשים או פורומים או בכלל מאיפה אני יכול להשיג את ה- C-200 חדש/יד שניה במחיר סביר?
האם אתם ממליצים על מכשיר אחר? (סתם פשוט ראיתי תגובות עליו והמליצו עליו כאן..)
האמת שאני מחפש ממשק קל ונוח בלי יותר מידי בלבולי מוח שיהיה תיקיות משותפות ברשת ואני אוכל פשוט לנגן אותן ללא בעיות מיותרות...
כמובן שאני לא אשקיע על עוד מכשירים ולכן אני צריך מכשיר שיודע לשלב גם קריאה של DVD מקוריים ודיסקים רגילים... המלצות??