בעיה בחיבור האינטרנט. (PS3)
יש ברשותי PS3 כבר שנה בערך, אני גר בבית בעל שלוש קומות, הPS נמצא בסלון למטה (קומה ראשונה),
והראוטר האלחוטי נמצא למעלה (קומה שלישית), לכן מגיעים רק כ 15% קליטה לסלון וקשה להתחבר לאינטרנט,
וגם אם מתחברים אין סיכוי לשחק אונליין. אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי בפתרון הבעיה. תודה מראש.
נ.ב. הראוטר הוא של בזק אם זה משנה.
והראוטר האלחוטי נמצא למעלה (קומה שלישית), לכן מגיעים רק כ 15% קליטה לסלון וקשה להתחבר לאינטרנט,
וגם אם מתחברים אין סיכוי לשחק אונליין. אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי בפתרון הבעיה. תודה מראש.
נ.ב. הראוטר הוא של בזק אם זה משנה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
תמתח כבל מהפלייסטיישן לראוטר או להיפך.
- nivminkov1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
במידה ויש תקציב וממש חשוב לך שיהיה אינטרנט לPS3, אני חושב שפתרון הרשת על גבי חשמל יכול להיות מאוד יעיל
אחד מאלה http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c- ... 7%f9%ee%ec
ממיר אחד מתחבר לראוטר לאחת היציאות הקוויות הפנויות
ממיר שני מתחבר לך לPS3
מקווה שעזרתי
אחד מאלה http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c- ... 7%f9%ee%ec
ממיר אחד מתחבר לראוטר לאחת היציאות הקוויות הפנויות
ממיר שני מתחבר לך לPS3
מקווה שעזרתי
לא אפשרי להעביר כבל ארוך, אני יודע על מה אני מדבר, תודה על ההצעה.
ובקשר לפתרון היקר-חשוב לי והרבה אפילו אבל אני לא חושב שאני צריך לקנות משהו בכדי שהאינטרנט יפעל
נורמלי, בייחוד כשבעבר היה לי קליטה של 100% בסלון, זה קרה שהיה ראוטר אלחוטי TP-LINK בקומה העליונה,
ועוד מכשיר בקומה האמצעית ברח לי השם שלו אבל מכשיר שמאריך את הטווח של הראוטר-אז עבד האינטרנט טוב,
מאז החלפת הראוטר לראוטר של בזק ה"מאריך טווח" לא עובד כנראה מכיוון שהממיר בזק לא TP-LINK (מן הסתם).
ובקשר לפתרון היקר-חשוב לי והרבה אפילו אבל אני לא חושב שאני צריך לקנות משהו בכדי שהאינטרנט יפעל
נורמלי, בייחוד כשבעבר היה לי קליטה של 100% בסלון, זה קרה שהיה ראוטר אלחוטי TP-LINK בקומה העליונה,
ועוד מכשיר בקומה האמצעית ברח לי השם שלו אבל מכשיר שמאריך את הטווח של הראוטר-אז עבד האינטרנט טוב,
מאז החלפת הראוטר לראוטר של בזק ה"מאריך טווח" לא עובד כנראה מכיוון שהממיר בזק לא TP-LINK (מן הסתם).
- nivminkov1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אני חושב שאין לך כלכך אפשרויות חדשות, לפי דעתי מה שאפשר לעשות עם הבעיה זה או להעביר כבל ארוך כמו שהציעו פה, או להשתמש במאריך טווח שיכול לעבוד עם הראוטר שלך (או לחילופין לקנות ראוטר חדש של TPLINK שתואם את המאריך טווח) או להשתמש בשיטת הרשת על גבי חשמל.
ההנחה שלך שנוכל למצוא "פתרון קסם" שלא יעלה כסף פשוט לא נכונה. הראוטר של בזק עובד ברמה מסויימת כרגע כל שמה שאפשר להוציא ממנו הוא 15% קליטה לPS3 בסלון.
אולי אפשר לנסות לשנות את מיקום הרוטר בחדר ולבדוק קליטה (במקרים מסויימים יכול לשפר קצת) אבל לא באופן דרסטי.
ברור שאם תוכל למצוא דרך למקם מחדש את הראוטר בבית בקומה אחרת למשל בצורה כזו שתהיה קליטה יותר מספקת בסלון בעלות יחסית נמוכה, פתרנו את הבעיה.
עד כמה שאני יודע, לא ניתן לגרום לראוטר לספק יותר קליטה (אלא אם כן יש מאריך טווח כמו שאמרנו) אשמח אם חכמים ממני יוכלו לשפוך אור על הנושא.
דרך אגב, מדוע המאריך טווח שלך לא פועל עם הראוטר של בזק? זה מאריך כזה שיוכל לעבוד עם ראוטרים של TPLINK בלבד?
ההנחה שלך שנוכל למצוא "פתרון קסם" שלא יעלה כסף פשוט לא נכונה. הראוטר של בזק עובד ברמה מסויימת כרגע כל שמה שאפשר להוציא ממנו הוא 15% קליטה לPS3 בסלון.
אולי אפשר לנסות לשנות את מיקום הרוטר בחדר ולבדוק קליטה (במקרים מסויימים יכול לשפר קצת) אבל לא באופן דרסטי.
ברור שאם תוכל למצוא דרך למקם מחדש את הראוטר בבית בקומה אחרת למשל בצורה כזו שתהיה קליטה יותר מספקת בסלון בעלות יחסית נמוכה, פתרנו את הבעיה.
עד כמה שאני יודע, לא ניתן לגרום לראוטר לספק יותר קליטה (אלא אם כן יש מאריך טווח כמו שאמרנו) אשמח אם חכמים ממני יוכלו לשפוך אור על הנושא.
דרך אגב, מדוע המאריך טווח שלך לא פועל עם הראוטר של בזק? זה מאריך כזה שיוכל לעבוד עם ראוטרים של TPLINK בלבד?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לצערי ה PS3 מכשיר מאד גרוע בכל מה שקשור לקליטת רשת אלחוטית.
הוא מראה לי עוצמת אות יחסית נמוכה גם כשהוא יושב באותו חדר של הראוטר שלי (ראוטר מבזק של ASUS)
וכשחברתי אותו אלחוטית לרשת הביתית כדי להזרים סרטים מהסלון גיליתי שזה פשוט סיוט ושהוא כל הזמן מאבד את הרשת.
הייתי בטוח בהתחלה שזה קשור פשוט לראוטר עצמו או למרחק מהראוטר למכשיר אך גיליתי די מהר שלא כך הדבר..
עם מחשבים ניידים אין לי שום בעיה דומה בבית וגם אייפונים וסלולרים אחרים של חברים מצליחים להתחבר ולמצוא
אות באיכות גבוהה, לעיתים ממרחקים גדולים יותר.
הוא מראה לי עוצמת אות יחסית נמוכה גם כשהוא יושב באותו חדר של הראוטר שלי (ראוטר מבזק של ASUS)
וכשחברתי אותו אלחוטית לרשת הביתית כדי להזרים סרטים מהסלון גיליתי שזה פשוט סיוט ושהוא כל הזמן מאבד את הרשת.
הייתי בטוח בהתחלה שזה קשור פשוט לראוטר עצמו או למרחק מהראוטר למכשיר אך גיליתי די מהר שלא כך הדבר..
עם מחשבים ניידים אין לי שום בעיה דומה בבית וגם אייפונים וסלולרים אחרים של חברים מצליחים להתחבר ולמצוא
אות באיכות גבוהה, לעיתים ממרחקים גדולים יותר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
א. אצלי דווקא הפלייסטיישן קטלט רשתות שאפילו המחשב לא קולט ועם קליטה יציבה של האות. לא חושב שזה משהוא שנפוץ בכל המכשירים.
ב. לגבי הבחור שפתח את השרשור - אתה יכול להשתמש באוטר של tp link בתור repeater לראוטר של בזק. הסתכל בתיעוד החומרה שלך וחפש מדריכים ברשת, זה לא כל כך קשה.
ב. לגבי הבחור שפתח את השרשור - אתה יכול להשתמש באוטר של tp link בתור repeater לראוטר של בזק. הסתכל בתיעוד החומרה שלך וחפש מדריכים ברשת, זה לא כל כך קשה.
את האמת, אין לי מושג. אבל אני יודע שבעבר כאשר היה מחובר למעלה הTPLINK והמאריך טווח בקומה המרכזית (שנייה) הקליטה הייתה 97%-100% וכעת כשאני מחבר אותו, אין שום שינוי באחוזי הקליטה. לבחור שמעליי, לא הבנתי מה זה אומר תיעוד חומרה?nivminkov1234 כתב:אני חושב שאין לך כלכך אפשרויות חדשות, לפי דעתי מה שאפשר לעשות עם הבעיה זה או להעביר כבל ארוך כמו שהציעו פה, או להשתמש במאריך טווח שיכול לעבוד עם הראוטר שלך (או לחילופין לקנות ראוטר חדש של TPLINK שתואם את המאריך טווח) או להשתמש בשיטת הרשת על גבי חשמל.
דרך אגב, מדוע המאריך טווח שלך לא פועל עם הראוטר של בזק? זה מאריך כזה שיוכל לעבוד עם ראוטרים של TPLINK בלבד?...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אילו עוד מכשירים יש לך בבית - האם יש לך לחבר הפוך?
כלומר הPS3 יחובר ישירות לראוטר (שיעבור למטה מן הסתם) ואת מה שיש לך בקומות האחרות תחבר באלחוט
בד"כ - מחשבים הרבה יותר גמישים - ואפשר לחבר להם גם פשוט אנטנות ארוכות וחזקות יותר.
כלומר הPS3 יחובר ישירות לראוטר (שיעבור למטה מן הסתם) ואת מה שיש לך בקומות האחרות תחבר באלחוט
בד"כ - מחשבים הרבה יותר גמישים - ואפשר לחבר להם גם פשוט אנטנות ארוכות וחזקות יותר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ד"א - 7 מ' זה קשקוש להעביר כבל - אם זה לא בממד שיש בעייה לקדוח.
שווה לשקול להעביר כבל מבחוץ אם זה בית פרטי.
שווה לשקול להעביר כבל מבחוץ אם זה בית פרטי.
הכוונה לחוברות ההפעלה שבאו עם הראוטרים שלך (אם באו). אופציה אחרת היא לחפש מדריכים ברשת. אני עשיתי כך פעם עם ראוטרים של אדימקס וסימנס וזה עבד נפלא.TomerG כתב:את האמת, אין לי מושג. אבל אני יודע שבעבר כאשר היה מחובר למעלה הTPLINK והמאריך טווח בקומה המרכזית (שנייה) הקליטה הייתה 97%-100% וכעת כשאני מחבר אותו, אין שום שינוי באחוזי הקליטה. לבחור שמעליי, לא הבנתי מה זה אומר תיעוד חומרה?nivminkov1234 כתב:אני חושב שאין לך כלכך אפשרויות חדשות, לפי דעתי מה שאפשר לעשות עם הבעיה זה או להעביר כבל ארוך כמו שהציעו פה, או להשתמש במאריך טווח שיכול לעבוד עם הראוטר שלך (או לחילופין לקנות ראוטר חדש של TPLINK שתואם את המאריך טווח) או להשתמש בשיטת הרשת על גבי חשמל.
דרך אגב, מדוע המאריך טווח שלך לא פועל עם הראוטר של בזק? זה מאריך כזה שיוכל לעבוד עם ראוטרים של TPLINK בלבד?......