בקשה לעזרה, צרות עם סראונד.
יש לי כרגע Z5500, אקסטרימר, XBOX ומחשב נייד על תקן נגן בלו-ריי.
למחשב הנייד אין יציאה אופטית, הסאונד עובר בHDMI, ובשביל לפתור את הבעיה, קניתי ממתג HDMI עם יציאה אופטית.
אבל, זה לא עובד. הסאונד יוצא בסטראו לא משנה איך אני מסובב את זה.
פתחתי על זה דיון כאן
אז אני כרגע בבעיה, יש לי 2 אופציות, או למצוא מכשיר דומה שעובד (בספק שקיים במחיר שלא מתקרב לרסיבר חדש).
למכור את המערכת ולקנות חדשה "אמיתית" עם רסיבר ורמקולים.
אז יש לי 2 בקשות, אם אתם מכירים מכשיר שממתג HDMI ויש לו יציאה אופטית (או קואקסלית) שבטוח שהוא עובד ומעביר 5.1 אודיו.
או, בהנחה שאין (ואני מאמין שאין לפחות שעולה פחות מ500 ש"ח) רמקולים ורסיבר באיזור ה3.5K
חייב שיהיה מיתוג HDMI, ואם אפשר אז פורמטים מתקדמים (אבל נדמה לי שזה מעבר לתקציב שלי).
למחשב הנייד אין יציאה אופטית, הסאונד עובר בHDMI, ובשביל לפתור את הבעיה, קניתי ממתג HDMI עם יציאה אופטית.
אבל, זה לא עובד. הסאונד יוצא בסטראו לא משנה איך אני מסובב את זה.
פתחתי על זה דיון כאן
אז אני כרגע בבעיה, יש לי 2 אופציות, או למצוא מכשיר דומה שעובד (בספק שקיים במחיר שלא מתקרב לרסיבר חדש).
למכור את המערכת ולקנות חדשה "אמיתית" עם רסיבר ורמקולים.
אז יש לי 2 בקשות, אם אתם מכירים מכשיר שממתג HDMI ויש לו יציאה אופטית (או קואקסלית) שבטוח שהוא עובד ומעביר 5.1 אודיו.
או, בהנחה שאין (ואני מאמין שאין לפחות שעולה פחות מ500 ש"ח) רמקולים ורסיבר באיזור ה3.5K
חייב שיהיה מיתוג HDMI, ואם אפשר אז פורמטים מתקדמים (אבל נדמה לי שזה מעבר לתקציב שלי).
למה לא עשיתה שיעורי בית לפני שקניתה את הZ5500, מדובר במערכת מצויינת אבל היא לא תומכת בפורמטים החדשים והפיתרון היחידי הוא להחליף אותה. האונקיו 507 בשילוב עם סט רמקולים של גא"מו או מורל יכול להיות דיל טוב בשביל התקציב שלך (אולי תצטרך להוסיף עוד קצת), גש לחנויות, תראה מה מציעים לך ותחזור לכאן בשביל חוות דעת.
הפורמטים החדשים לא כ"כ מדאיגים אותי כי אני לא מתכוון לראות הרבה BLU-RAY (ראיתי את הBLU-RAY על הטלויזיה ולא ראיתי הבדל משמעותי בינם ל1080P), ואם המתג שקניתי היה עובד הייתי מאושר.
אבל, עכשיו כשנראה שהדרך היחידה שאוכל למתג את האודיו מ3 המקורות בלי פיזית להחליף כבלים היא רסיבר, אני אומר שאולי עדיף כבר לקנות מוצר יותר טוב.
איזה חנויות מומלצות לשמוע בהם מערכות (אני מרמת גן)? מהביקורים בפורום כאן אני מבין שהCANTON 60 נחשבים טובים (לתקציב..) או שהם לא מספיקים לפורמטים חדשים?
את מורל אני מכיר, מה זה גא"מו?
אבל, עכשיו כשנראה שהדרך היחידה שאוכל למתג את האודיו מ3 המקורות בלי פיזית להחליף כבלים היא רסיבר, אני אומר שאולי עדיף כבר לקנות מוצר יותר טוב.
איזה חנויות מומלצות לשמוע בהם מערכות (אני מרמת גן)? מהביקורים בפורום כאן אני מבין שהCANTON 60 נחשבים טובים (לתקציב..) או שהם לא מספיקים לפורמטים חדשים?
את מורל אני מכיר, מה זה גא"מו?
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
הרמקולים לא משפיעים על הפורמטים, אלא הרסיבר והמקור. הרמקולים ישמיעו את התוכן שתעביר להם. מדובר פה בעניין של חתימת צליל.
אני לא יודע בדיוק מה זה חתימת צליל, אבל לפי הקריאה כאן לא כל רמקול מסוגל להתמודד עם פורמטים מתקדמים, או ליתר דיוק אם סט לא איכותי מספיק, אי אפשר יהיה לשמוע הבדל בי DTS HD לDTS רגיל. תקן אותי אם אני טועה.
אבל כל זה טוב ויפה, אני עדיין מחפש המלצה לחנות לשמוע בה את הרמקולים\רסיבר.
אבל כל זה טוב ויפה, אני עדיין מחפש המלצה לחנות לשמוע בה את הרמקולים\רסיבר.