תגובות לביקורת: נגן נייד - HiFiMAN HM-801
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
נגן נייד - HiFiMAN HM-801
נגן נייד - HiFiMAN HM-801
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מעניין להשוות את האיכות מול האייפון או משהו אחר מבית אפל
מזל טוב על הכתבה הראשונה!
מזל טוב על הכתבה הראשונה!
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
יש MPים פשוטים יותר שאם משחקים באקולייזר שלהם אז גם רוק כבד ישמע יפה . אין לי מושג איך זה עובד אבל איך יכול להיות שנגן כזה לא יתן מענה ???
אם היו נותנים לי ליסקור אותו - הייתי בורחת איתו - פשוט נעלמת .
אם היו נותנים לי ליסקור אותו - הייתי בורחת איתו - פשוט נעלמת .
מעיניין אם הסוקר חושב שיש מקום להשוואה ..Itay_Pollak כתב:מעניין להשוות את האיכות מול האייפון או משהו אחר מבית אפל...
GO VEGAN
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
יש ברשותי אייפון. לדעתי לא ניתן להשוות ביניהם, מדובר בנגנים בסקאלה שונה לגמרי. אייפון לדעתי אפילו לא תומך בפורמטים של lossless
*תיקון* - *נאמר לי שיש אפשרות להפעיל קבצי lossless באייפון באמצעות המרה כלשהי. לא התנסיתי ולכן אני לא יכול להביע את דעתי על העניין. *
*תיקון* - *נאמר לי שיש אפשרות להפעיל קבצי lossless באייפון באמצעות המרה כלשהי. לא התנסיתי ולכן אני לא יכול להביע את דעתי על העניין. *
נערך לאחרונה על ידי sagyle ב 22/06/2010 17:31, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אם כבר זה מזכיר טרנזיסטור ישן.
אני לא מבין מה היתרון שלו על נגן MP3 איכותי כמו האייפון או הטובים של IAUDIO למשל. לפי מה שנכתב, מדובר באיכות מאוד דומה.
אם מגבר האוזניות של הנגן לא הצליח להתמודד כשורה עם אוזניות איכותיות של 50 אום אז עם כל הכבוד הוא לא שווה הרבה. מאוד יכול להיות שהחסרונות שנמצאו בנגן לא היו מורגשים עם אוזניות של 32 אום.
ודרך אגב, כתבה פיצוץ. מאוד נהנתי לקרוא
אני לא מבין מה היתרון שלו על נגן MP3 איכותי כמו האייפון או הטובים של IAUDIO למשל. לפי מה שנכתב, מדובר באיכות מאוד דומה.
אם מגבר האוזניות של הנגן לא הצליח להתמודד כשורה עם אוזניות איכותיות של 50 אום אז עם כל הכבוד הוא לא שווה הרבה. מאוד יכול להיות שהחסרונות שנמצאו בנגן לא היו מורגשים עם אוזניות של 32 אום.
ודרך אגב, כתבה פיצוץ. מאוד נהנתי לקרוא
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
אחלה מאמר
. לדעתי הם פספסו את המטרה עם המוצר הזה. עיצוב גרוע, איכות בנייה תת רמה למחיר הזה, ומגבר
אוזניות מובנה שמתקשה עם אוזניות "במשקל כבד"... עדיף כבר לרכוש נגן נייד טוב + מגבר/DAC נייד נפרד.
אוזניות מובנה שמתקשה עם אוזניות "במשקל כבד"... עדיף כבר לרכוש נגן נייד טוב + מגבר/DAC נייד נפרד.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כתבה יפה מאוד , אהבתי לקרוא אותהsagyle כתב:יש ברשותי אייפון. לדעתי לא ניתן להשוות ביניהם, מדובר בנגנים בסקאלה שונה לגמרי. אייפון אפילו לא תומך בפורמטים של lossless...
יש לי שתי הערות :
1 - לאייפוד יש לוסלסס , זה הלוסללס הקניני של אפל , כשאתה מכניס אלבום לאיטיונס כדי לטעון אותו (עדיף שאת הריפ תעשה בEAC ואז תעביר את התוצר לאיטיונס ), אתה יכול לסמן אותו ואז בלחצן עכבר ימני אתה יכול לעשות CONVERT ל MA4 אאל"ט
כך שעכשיו אתה יודע איך להשוות אותו לאייפון
2 - חשבתי לקנות אותו , וקראתי כמה סקירות עליו (כמעט כולן עם אותם ממצאים כמו שלך אאל"ט ), אבל לענ"ד אפשר לקבל את הסוני במחיר פחות יותר . כמובן ששם אין שום פורמאט לוסלסס , אלא צריך להשתמש בLPCM , מאידך הוא זול בהרבה
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
נגן נייד משמש אותנו בד"כ בנסיעות, באוטובוס, ברכבת, במטוס, מחוץ לבית, בהליכה, בריצה, למעשה במקומות שההפרעות והרעשים מבחוץ גדולים מאוד.
אני לא מבין בשביל מה צריך נגן איכותי נייד, כאשר ברוב המקרים הניידים לא תוכלו לשמוע כמו שצריך.
אני לא מבין בשביל מה צריך נגן איכותי נייד, כאשר ברוב המקרים הניידים לא תוכלו לשמוע כמו שצריך.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
קודם כל תודה על המחמאה!truejoker כתב:כתבה יפה מאוד , אהבתי לקרוא אותהsagyle כתב:יש ברשותי אייפון. לדעתי לא ניתן להשוות ביניהם, מדובר בנגנים בסקאלה שונה לגמרי. אייפון אפילו לא תומך בפורמטים של lossless...
יש לי שתי הערות :
1 - לאייפוד יש לוסלסס , זה הלוסללס הקניני של אפל , כשאתה מכניס אלבום לאיטיונס כדי לטעון אותו (עדיף שאת הריפ תעשה בEAC ואז תעביר את התוצר לאיטיונס ), אתה יכול לסמן אותו ואז בלחצן עכבר ימני אתה יכול לעשות CONVERT ל MA4 אאל"ט
כך שעכשיו אתה יודע איך להשוות אותו לאייפוןמיהיה מעניין אם תעשה את ההשוואה ותספר על התוצאות
...
אני מצטער לקלקל את השמחה אבל רוב הדיסקים שלי הומרו ל FLAC (ועכשיו הם במחסן...)
להתחיל לעשות המרות למיניהם רק כדי שלאחר מסכת היסורים אצליח להכניס אלבום לתוך אייפון שישקול שמינית מהנפח שלו - לא נראה לי ....
אני יכול להגיד שבקבצים עם bitrate גבוה בפורמט MP3 אייפון לא נשמע כמשהו שאפשר להשוות אותו לhifiman.
אייפון זה נחמד לשמוע בדרך, בדיוק כמו שיש לי נגן sansa clip קטן לריצה. הוא עושה את מה שמצפים ממנו לעשות ולא יותר מזה.
תסתכל על הרכיבים של hifiman ואולי תצליח להבין שיש הרבה הבדל ברמת החומרה בין 2 המכשירים.
אני לא טוען שהנגן הוא פנטסטי, ממש לא ואפילו רחוק מזה. אבל הוא בסקאלה שונה מאייפון.
iriver של פעם, מילה נרדפת לאיכות
מסכים.skyhawlk כתב:מזכיר לי את האייריבר H300 עם הדיסק הקשיח. ניתן להריץ עליו רוקבוקס שמאפשר לנגן לוסלס ואפילו לעקוף את האקולייזר הפנימי של המכשיר (לעבוד בדיירקט). אני חושב שהוא עוקף מכשירים אודיופילים יקרים יותר עם היכולות האלה.
...
אני משתמש ב iRiver H120+RockBox
שילוב מצנח של איכות וניידות וגם יש יציאת SPDIF
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
מאמר מצוין. הכל כבר נאמר, אבל אני רוצה להעיר משהו לכותב המאמר. אני חושב שאתה מצפה ליותר מדי מהSA6 שלך בנוגע לסאונד וליכולת שלהן עם הקלטות מסוימות. עם הJH13 שלי מחוברות לD2 הכל נשמע טוב. כמו כן, היה מקום להשוואה עם נגן פופולרי.