http://www.amazon.com/gp/product/B000RY ... t=101&pf_r
הזמנתי הרגע את המסך מאמזון (משלוח דרך מסטופ) העלות הכוללת בארץ כ-200$
עכשיו ההתלבטות שלי היא האם לקנות מקרן עכשיו או לחכות למקרנים שיתמכו ב-3D. הכיוון כרגע הוא האפסון tw5500.
אשמח להשאיל את המסך לבדיקת האתר לכשיגיע
Sony 80-Inch DynaClear Home Theater Screen
עד כמה חשוב לך הנושא של 3D? אל תשכח שצריך יחד עם המקרן משקפיים + נגן תומך 3D (או נגן בלו ריי או
מזרימדיה) + סרט שמשודר ב 3D (אל תבנה כרגע על השטות של המרת סרטים מ 2D ל 3D). עד אז מי יודע...
מזרימדיה) + סרט שמשודר ב 3D (אל תבנה כרגע על השטות של המרת סרטים מ 2D ל 3D). עד אז מי יודע...
לפני כחודש הייתי בדילמה שלך והגעתי למסקנה שעד שייצא מקרן עם תמיכה ב 3D בצורה יציבה ובלי כל החבלי לידה ובמחיר סביר (לצורך העניין המחיר של ה 5500) יקח לפחות שנה שנה וחצי (מינימום) מעבר לכך תמיכה ברזולוציות יותר גבוהות (בעיקר בשביל משחקים) מתחיל לקבל גם רוח גבית וגם עניין ה ULTRA HIGH DEFINTION כך שיש עוד דברים בדרך חוץ מתמיכה ב 120 HZ , מעבר לכך זה לא שיש מלא תכנים .
אז הזמנתי את ה UB8500 ב מחיר כולל הכל של 13,500 ואני מאוד מבסוט מההחלטה.
אז הזמנתי את ה UB8500 ב מחיר כולל הכל של 13,500 ואני מאוד מבסוט מההחלטה.
תודה על התגובות.
sbtgn1, ההודעה שלך הכריעה את ההחלטה סופית לכיוון של קניית המקרן, למרות שלא חידשת לי שום דבר חדש, כאשר הצגת את כל הדברים ביחד פתאום לחכות לא נראה מעשה הגיוני.
לגבי המסך,
אני מתכוון למסגר אותו מתחת לזכוכית מט 4 מ"מ בגלל שקראתי שהוא מאוד עדין, עם נטייה לגלים בקצוותיו ומאוד רגיש לנגיעות.
האם הזכוכית עלולה ליצור לי בעיות עם המסך/מקרן?
sbtgn1, ההודעה שלך הכריעה את ההחלטה סופית לכיוון של קניית המקרן, למרות שלא חידשת לי שום דבר חדש, כאשר הצגת את כל הדברים ביחד פתאום לחכות לא נראה מעשה הגיוני.
לגבי המסך,
אני מתכוון למסגר אותו מתחת לזכוכית מט 4 מ"מ בגלל שקראתי שהוא מאוד עדין, עם נטייה לגלים בקצוותיו ומאוד רגיש לנגיעות.
האם הזכוכית עלולה ליצור לי בעיות עם המסך/מקרן?