מחפש המלצה לתקציב ..
שלום לכולם
אני מתכוון לרכוש מערכת שתשמש אותי 40% סרטים 60% מוזיקה
קודם כל ארכוש רסיבר + 2רמקולים רצפתיים. 1.בגלל שאני אוהב תהודה 2.רוצה קודם להנות ממוזיקה ואח"כ סרטים ולכן בעתיד אוסיף סנטר ואחוריים בשביל הסראונד לסרטים. הסיבה לכך היא שאין לי תקציב לתת במכה מערכת מלאה ואני מחפש משהוא איכותי לכן אני מעדיף לחלק את הוצאותיי. לא מתכוון לקנות סאב.
-תקציב כולל לזוג רצפתיים ורסיבר :6000-6500
-גודל החדר הוא 3.20 על3.00 .
-יתחברו למערכת: מחשב וlcd של sharp '37 ומכשיר סוניפלייסטיישן
- מתכוון להשקיע גם בכרטיס קול איכותי עקב כך שהשימוש העיקרי לסרטים והמוזיקה יהיו מן הסתם מהמחשב.
* מחלק את הכסף ל: 70% לרמקולים והשאר לרסיבר .
-סוג המוזיקה :שחורה (לכן אצטרך רמקולים עם באסים סבירים ),שירים בסגנון Dire Straits ועוד סוגים ,בגדול רוב סוגי המוזיקה. לא קלאסית .
שמעתי את הPOLKAUDIO RTI5 כרגע ודיי אהבתי , מחפש משהו בסגנון .
לגבי רסיבר הלכתי קצת לאיבוד .
חשוב שהרסיבר יהיה מתאים לעוצמת הרמקולים ופחות חשוב הרבה חיבורים כי גם ככה אין לי הרבה מה לחבר .
-לא נוגע ביד שניה.!
בקיצור אשמח להצעה מהמנוסים שבניינו לגבי רסיבר וזוג רצפתיים.
אני מתכוון לרכוש מערכת שתשמש אותי 40% סרטים 60% מוזיקה
קודם כל ארכוש רסיבר + 2רמקולים רצפתיים. 1.בגלל שאני אוהב תהודה 2.רוצה קודם להנות ממוזיקה ואח"כ סרטים ולכן בעתיד אוסיף סנטר ואחוריים בשביל הסראונד לסרטים. הסיבה לכך היא שאין לי תקציב לתת במכה מערכת מלאה ואני מחפש משהוא איכותי לכן אני מעדיף לחלק את הוצאותיי. לא מתכוון לקנות סאב.
-תקציב כולל לזוג רצפתיים ורסיבר :6000-6500
-גודל החדר הוא 3.20 על3.00 .
-יתחברו למערכת: מחשב וlcd של sharp '37 ומכשיר סוניפלייסטיישן
- מתכוון להשקיע גם בכרטיס קול איכותי עקב כך שהשימוש העיקרי לסרטים והמוזיקה יהיו מן הסתם מהמחשב.
* מחלק את הכסף ל: 70% לרמקולים והשאר לרסיבר .
-סוג המוזיקה :שחורה (לכן אצטרך רמקולים עם באסים סבירים ),שירים בסגנון Dire Straits ועוד סוגים ,בגדול רוב סוגי המוזיקה. לא קלאסית .
שמעתי את הPOLKAUDIO RTI5 כרגע ודיי אהבתי , מחפש משהו בסגנון .
לגבי רסיבר הלכתי קצת לאיבוד .
חשוב שהרסיבר יהיה מתאים לעוצמת הרמקולים ופחות חשוב הרבה חיבורים כי גם ככה אין לי הרבה מה לחבר .
-לא נוגע ביד שניה.!
בקיצור אשמח להצעה מהמנוסים שבניינו לגבי רסיבר וזוג רצפתיים.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
את ההמלצות על הרכיבים אשאיר לתותחי הפורום, אבל לגבי עניין היד שניה..הייתי ממליץ לך לשקול שנית. גם אני, במקור, העדפתי לקנות רק חדש. מעשית נחשפתי לציוד שניתן לקנות ביד 2, שמור טיפ-טופ אם תחפש קצת ויקפיץ אותך כמה רמות מעבר. קניתי סאב שעלה חדש 5000 ש"ח ב-2000; זוג קדמיים שעלו חדשים 7500 ב-1500. והנה, בשלוף, איך מתפנים לך 9000 ש"ח לא מתוכננים. לא נחמד?
ran_carney כתב:את ההמלצות על הרכיבים אשאיר לתותחי הפורום, אבל לגבי עניין היד שניה..הייתי ממליץ לך לשקול שנית. גם אני, במקור, העדפתי לקנות רק חדש. מעשית נחשפתי לציוד שניתן לקנות ביד 2, שמור טיפ-טופ אם תחפש קצת ויקפיץ אותך כמה רמות מעבר. קניתי סאב שעלה חדש 5000 ש"ח ב-2000; זוג קדמיים שעלו חדשים 7500 ב-1500. והנה, בשלוף, איך מתפנים לך 9000 ש"ח לא מתוכננים. לא נחמד?...
תודה ran אבל את אמת שקלתי ונפלתי בפח כבר בעבר אני מדבר פה על מערכת שתחזיק לי לעתיד הרחוק ,לפחות הרמקולים. ואני מעדיף שאני יהיה היחיד שהשתמש בהם מרגע קנייתם ולא יאכל את הלב אם יקרה משהו.
שלום,
התרשמתי שהמוזיקה חשובה לך יותר מק"ב.
אם כך, אני הייתי שוקל רכישת מגבר אינטגרייטד (סטראו) ולא רסיבר ק"ב כי הגברה של אינטגרייטד ב 2-3 K ש"ח תתן לך הרבה יותר מאשר רסיבר ק"ב שעולה פי 3-4 ....
זה גם ישאיר לך תקציב גדול יותר לקדמיים, שהם הרכיב הדומיננטי ביותר בקביעת אופי הסאונד (לעיתים בשילוב עם הגברה).
לגבי ק"ב בעתיד , אם אתה לא בעניין של פורמטי הסאונד החדשים, תוכל לרכוש רסיבר ק"ב יד 2 שאין לו את הפורמטים החדשים והם נמכרים במחירי חיסול בעקבות נהירה המונית לכיוון הזה.
קראתי את דעתך בנושא יד 2 אולם תוכל למצוא רסיברים לא ישנים, שנקנו לפי שנה או פחות, עם אחריות לעוד מספר שנים (תלוי ביבואן) במחירים ממש טובים.
יד 2 זה לא בהכרח ענתיקות.
תחשוב על זה.
ארז
התרשמתי שהמוזיקה חשובה לך יותר מק"ב.
אם כך, אני הייתי שוקל רכישת מגבר אינטגרייטד (סטראו) ולא רסיבר ק"ב כי הגברה של אינטגרייטד ב 2-3 K ש"ח תתן לך הרבה יותר מאשר רסיבר ק"ב שעולה פי 3-4 ....
זה גם ישאיר לך תקציב גדול יותר לקדמיים, שהם הרכיב הדומיננטי ביותר בקביעת אופי הסאונד (לעיתים בשילוב עם הגברה).
לגבי ק"ב בעתיד , אם אתה לא בעניין של פורמטי הסאונד החדשים, תוכל לרכוש רסיבר ק"ב יד 2 שאין לו את הפורמטים החדשים והם נמכרים במחירי חיסול בעקבות נהירה המונית לכיוון הזה.
קראתי את דעתך בנושא יד 2 אולם תוכל למצוא רסיברים לא ישנים, שנקנו לפי שנה או פחות, עם אחריות לעוד מספר שנים (תלוי ביבואן) במחירים ממש טובים.
יד 2 זה לא בהכרח ענתיקות.
תחשוב על זה.
ארז
תודה אך כמו שאמרתי יש לי תוכנית מסויימת ואני לא מעוניין בסירבול של שתי רסיברים .ועדיין,כשאמרתי שבעתיד אני מתכוון לרכוש אחוריים זה עניין של כמה חודשים לא יותר .
אני יודע שיש רסיברים של ק"ב שיודעים לעבוד יפה בסטריאו אני רק לא סגור על מה שיהיה מתאים לי יותר
חשבתי בכיוון של ימהה ,אונקיו או אולי דנון
אולי ימהה בגלל שהם יודעים לנצל יותר הספק לסטריאו???
צריך עזרה.
אני יודע שיש רסיברים של ק"ב שיודעים לעבוד יפה בסטריאו אני רק לא סגור על מה שיהיה מתאים לי יותר
חשבתי בכיוון של ימהה ,אונקיו או אולי דנון
אולי ימהה בגלל שהם יודעים לנצל יותר הספק לסטריאו???
צריך עזרה.
אין פה תשובה אחת נכונה. זה תלוי לאיזו רמת איכות אתה רוצה להגיע.zazik כתב: אני יודע שיש רסיברים של ק"ב שיודעים לעבוד יפה בסטריאו אני רק לא סגור על מה שיהיה מתאים לי יותר...
אני יכול רק לספר שלפני כשנתיים הזדמן לי לשמוע את ההבדל בין אינטגרייטד של NAD שעלה כ 2500 ש"ח לעומת מגבר ק"ב של ימהה שעלה כ 12,000 ש"ח.
אני הופתעתי עד כמה מגבר אינטגרייטד זול יכול להשמע טוב יותר מרסיבר ק"ב מדגם בכיר (דגם 1800 אם אני לא טועה).
יש רסיברים של ק"ב שמוכוונים לתת "פייט" להגברה ייעודית (עד גבול מסוים, כמובן) אבל מדובר בדרך כלל בדגמים יקרים של החברות המקובלות או בדגמים של חברות יקרות ופחות מקובלות (וגם הם יקרים יחסית...).
אני לא יודע איך לעזור לך כיוון שלא ברור לי איזו רמת איכות תספק אותך.
לזרוק שמות ודגמים של רסיברים זה קל אבל עד שלא תשמע בעצמך ותכתוב כאן את ההתרשמות שלך (מה מצא חן בעיניך ומה לא ומדוע) , זה לדעתי יהיה חסר טעם ולא יקדם אותך.
אגב,
האם אתה רוצה/צריך רסיבר שיתמוך בפורמטי הסאונד של בלו-ריי? ומה לגבי תמיכה בתלת מימד?
אם התשובה לשתי השאלות הנ"ל היא שלילית אז אתה מבזבז את כספך ברכישת רסיבר חדש.
ארז