עוד חודש אני עובר דירה וצריך לקנות טלוויזיה אבל יש בעיה במלאי בחנויות
שלום
עוד חודש אני עובר דירה והחלטתי לקנות LCD 46-47. אני עדיין מתלבט בין :
PHILIPS 47" 8404
SAMSUNG LA46B610
הבעיה היא שלפי מה שאני קורא פה כבר מעכשיו הדגמים האלו לא קיימים במלא וקשים להשגה.
מה אתם אומרים יהיה עוד חודש מבחינת מלאי ? מה אתם ממליצים לי לעשות ?
עוד חודש אני עובר דירה והחלטתי לקנות LCD 46-47. אני עדיין מתלבט בין :
PHILIPS 47" 8404
SAMSUNG LA46B610
הבעיה היא שלפי מה שאני קורא פה כבר מעכשיו הדגמים האלו לא קיימים במלא וקשים להשגה.
מה אתם אומרים יהיה עוד חודש מבחינת מלאי ? מה אתם ממליצים לי לעשות ?
לדעתי שווה לך להמתין ורק כשבוע-שבועיים לפני המעבר תחליט מה לקנות - בזמן הקרוב הרבה דגמים חדשים נכנסים במקום הישנים וישנו גם את לחץ המונדיאל שבשבילך הוא כבר לא יהיה רלוונטי ולכן לדעתי כדאי לך להמתין וללמוד את הדגמים החדשים וגם לקנות במצב שהשוק נרגע קצת...
אמנם יש עכשיו הרבה רעש תקשורתי והתעניינות גדולה במסכים הגדולים (בד"כ 40 ומעלה) בעקבות המונדיאלtzahi כתב:כשהשוק ירגע מהמונדיאל ועם כניסת הדגמים החדשים תהיה עליית מחירים די משמעותית והתקציב די קבוע ולא ישתנה...
היבואנים (והרשתות) מצדם יוצאים ו"מבצעי מכירה מיוחדים" וכ' וכו' - בקיצור כמו כל מוכר טוב שרוצה למכור את הסחורה שלו וכמה שיותר מהר אך בפועל זה ב99% סתם רעש תקשורתי יותר מאשר הנחות אמיתיות ומשמעותיות.
חוקי הכלכלה הבסיסיים של היצע וביקוש יכתיבו ירידת מחיר אחרי המונדיאל (אם כי הרוב חושבים שהירידה תהיה מתונה של כ 10 %) ראה לינק למשאל :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 25#1098725
*וכמו שכולנו כבר מכירים תמיד נכנסים דגמים חדשים והדגמים הישנים יורדים במחיר...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מרחק מקיר לקיר 3.2 מטר (הטלוויזיה תתותקן על הקיר) כך שמרחק הצפייה יהיה בסביבות 3 מטרItay_Pollak כתב:יש לך תקציב ושאר נותנים כדי שנוכל לעזור?...
תכנים שאני צופה : 60% HD מהמזרים מדיה,
30% SD ו HD ממיר HD (כנראה זה יהיה YES MAX TOTAL)
10% XBOX 360
הסלון די מואר אז רצוי מסך שמסתדר טוב עם השתקפות (למרות שלא ממש חובה, רוב הצפייה תהיה בערב).
יש לי הכנה לרשת לטלוייזיה, אז יהיה נחמד עם גם יהיה לטלויזיה חיבור רשת.
התקציב שלי 7000-8000 ש"ח לטלוויזיה 47"-46" אני יוכל לחרוג אולי עוד 500 ש"ח.
בגלל התקציב המוגבל העדפתי אחד משני הדגמים שרשמתי למעלה שהם טובים ונכנסים לי לתקציב.
אשמח לעוד המלצות.
תודה
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
האמת שגם אני חשבתי כמוך לפני שנחשפתי לאתר זה. אני ממליץ לך להיות פתוח ולהשוות בין מסכים מומלצים ללא התייחסות לסוג הטכנולוגיה - תאמין לי שאין לך מושג מה אתה עלול לפספס....tzahi כתב:אני פשוט רוצה LCD ולא פלאזמה...
האם אתה מודע ליתרונות (ולחסרונות) שיש לפלאזמה על LCD ו"אפילו" LED?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
פיזור האור שקיים לחלק ממסכי ה-LCD לא קשור בכלל לכהות הפאנל - מדובר על ציפוי מפזר אור אשר למעשה פוגם באיכות התמונה ביחס למסכים מבריקים המופיעים יותר ויותר גם במסכי LED ו-LCD רגילים מהסדרות המובילות. לדוגמא מסכי ה-LED וה-LCD בכל הסדרות האיכותיות ביותר של סמסונג וחלק מסוני משתמשים בציפוי מבריק הדומה לציפוי פלאזמות.tzahi כתב:כן אבל הבנתי שמסכי LCD מתמודדים טוב יותר עם השתקפות מאשר פלאזמה בגלל פאנל כהה יותר....