תלת מימד בטלביזיה + DTS HD ברסיבר שאינו תומך ב HDMI1.4. מסתמנת בעיה רצינית

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
EB1000 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום

אם יש לי רסיבר מצויין שתומך רק ב HDMI1.3a וכמובן בכל פורמטי האודיו הדיגיטליים. ונניח ואני יום אחד רוכש נגן בלו ריי או סטרימר תומכי 3D יחד עם מסך LCD התומך ב 3D. אם אני משתמש ברסיבר כדי לךמתג את ה HDMI אז אני מקבל פענוח לפורמטי האודיו החדשים, אך אני לא יוכל להנות מתלת מימד בטלביזיה. ואם אני מחבר את הנגן ישירות לטלביזיה, אני אהנה מתלת מימד אך לא אוכל להינות מאודיו רב ערוצי HD מהרסיבר. נראה שכדי להתגבר על הבעיה הנ"ל, צריך לדאוג שהנגן שתומך ב 3D יכלול שתי יציאות מקבילות של HDMI.. ממה שהבנתי, אין חיה כזו. זה אומר שרסיבר ללא תמיכה ב HDMI1.4 פשוט לא שווה כלום. תקנו אותי אם אני טועה
The more I see People the more like Pigs

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78875
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #2 

מרבית הנגנים עם HDMI 1.4 מגיעים עם שתי יציאות HDMI נפרדות (אחת HDMI 1.4 ואחת HDMI 1.3 ) מהסיבה הזו בדיוק.

אני מעריך שדור הבא או זה שאחריו, יניחו כבר שאתה עם רסיבר מעודכן ויפיסקו עם המנהג הזה.

EB1000 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה עופר

אני מניח שגם אם זה המצב, זה עדיין לא אומר שאפשר לזרוק את דגמי 2009 של הרסיברים לפח. כל מה שצריך זה מפצל HDMI עם תמיכה ב גרסה 1.4. זאת אומרת, כניסה אחת ושתי יציאות אחת גרסה 1.4 למסך והשנייה 1.3 לרסיבר. הבעיה היא מה יקרה שתצא גרסה 1.5..? מסיבה זו אני נגד HDMI.. לדעתי יצרני הרסיברים חייבים להתחייב לשדרוג חינם של גרסת ה HDMI לפחות למשך שנה אחת מתאריך הרכישה. אני ממתין למזרימדיה עם תמיכה ב 3D.. מקווה שהתשובה תגיע מ POPCORN HOUR בצורת C210 או משהו דומה...

אגב הרמן הודיע שתאפשר שדרוג דגמי 2009 של הרסיברים לHDMI1.4 אבל ההתחייבות היא רק לדגמים האמריקאיים כמו ה AVR3600 שאלתי אותם מה לגבי המקביל האירופי AVR360 ולא קיבלתי תשובה עד היום.. כנראה שהתשובה היא לא, או שהם עדיין לא יודעים לומר בשלב זה... מעניין אם אפשר לבצע איזה MODDING לרסיברים כדי להפוך אותם ל 1.4..

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #4 

יש את הנגן 3D של פנסוניק. הוא בעל שתי יציאות HDMI ויכול להיות פתרון מצוין עבורך.

EB1000 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

מתברר שיש פתרון הרבה יותר זול:

http://www.homeav.co.il/Pages/24/%D7%9E ... 7%99_HDMI_

בקישור אלו מפצלים התומכים רק ב 1.3, אבל בעל החנות הבטיח שבחודש הבא יגיעו גרסאות עם מתיכה מלאה ב 1.4. מפצל ל 2 עולה בסביבות ה 250 שח.. במקומות אחרים, כמו חברת קרמר דורשים 800 שח על מפצל שכזה... אגב זו אותה החנות שמיבאת את הסטרימר החדש של IAMM..

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”