מחפש המלצה לאוזניות סגורות לקולנוע ביתי עם דגש לבאס מעולה עד 1000 שח.
-
superman274
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 528
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
מחפש המלצה לאוזניות סגורות עד 1000 שח .90 אחוז צפייה בסרטים והיתר במוזיקה שהיא כל הסגנונות.
יש לי רסיבר פיוניר lx70 ,חשוב לי שהיא תהיה מפורטת וחזקה ותתן לי באס חזק,לא איכפת לי יד שנייה או לקנות מחול.
יש לי רסיבר פיוניר lx70 ,חשוב לי שהיא תהיה מפורטת וחזקה ותתן לי באס חזק,לא איכפת לי יד שנייה או לקנות מחול.
-
superman274
- חבר פעיל במיוחד

ועדיף לקנות אוזניות סטריאו מאשר אוזניות 5.1?
לסרטים???
יש עוד הצעות או שהדנון הוא הכי טוב בקטגוריה הזאת?
לסרטים???
יש עוד הצעות או שהדנון הוא הכי טוב בקטגוריה הזאת?
-
superman274
- חבר פעיל במיוחד

יש לי רמקולים,אבל מכיוון שיש לי תינוק בן 3 חודשים אני לא יכול להשתמש בהם,לכן אני חושב על האופציה של אוזניות,כמה שיותר טובות בכמה שפחות כסף
-
superman274
- חבר פעיל במיוחד

לאחר הרבה קריאה באתרים בחול הגעתי לשלושה שמאוד ממליצים:
Beyerdynamic DT 770 pro\80 ohm כ250$
denon d2000 $260
Audio Technica ATH-M50 Pro הכי זול 170$
הרבה אומרים שהדנון חזק רק בבאס ואין לו מיד טוב ושאר דברים
m50 אומרים שהוא מעולה בהכל ובתמורה למחיר
beyer אומרים שהוא עם באסים חזקים גם אבל נוטה לדברים יותר חלשים
הייתי רוצה לדעת מה יהיה מתאים לסרטים עם דגש לבאסים אבל לא רק גם שיהיה פירוט מעולה ובמה ודיאלוג טוב,אם יש הצעות יותר טובות אני אשמח,אני כמעט ולא אשמע מוסיקה,ואם כן אז אלקטרוני,ישראלי.יותר דגש לסרטים ודיאלוגים שונים.התקציב עד 2000 שח.
Beyerdynamic DT 770 pro\80 ohm כ250$
denon d2000 $260
Audio Technica ATH-M50 Pro הכי זול 170$
הרבה אומרים שהדנון חזק רק בבאס ואין לו מיד טוב ושאר דברים
m50 אומרים שהוא מעולה בהכל ובתמורה למחיר
beyer אומרים שהוא עם באסים חזקים גם אבל נוטה לדברים יותר חלשים
הייתי רוצה לדעת מה יהיה מתאים לסרטים עם דגש לבאסים אבל לא רק גם שיהיה פירוט מעולה ובמה ודיאלוג טוב,אם יש הצעות יותר טובות אני אשמח,אני כמעט ולא אשמע מוסיקה,ואם כן אז אלקטרוני,ישראלי.יותר דגש לסרטים ודיאלוגים שונים.התקציב עד 2000 שח.
M50 אלה האוזניות הכי מאוזנות משלושתן והייתי בוחר בהן למוזיקה, למרות שלא שמעתי אותן (עדיין). אבל מכיוון שאתה אומר בעיקר לסרטים אז הדנון 2000 יספקו לך חוויה יותר "בומבסטית":) ההבדל בין הD5000 שהיו לי לבין הDT770/250ohm,שניהם אגב דגמים יור איכותיים, היה דרמטי לטובת הדנון, *הרבה* יותר. פשוט עשו את כל מה שהבייר ידעו ברמה מעל לפחות.
אגב, את שלושתן אתה יכול לקנות זול יותר משמעותית מהמחירים שציינת, בלי בעיות. אפילו צירפתי לך לינק מקודם FFS.
אגב, את שלושתן אתה יכול לקנות זול יותר משמעותית מהמחירים שציינת, בלי בעיות. אפילו צירפתי לך לינק מקודם FFS.
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
לשאלתך מה עדיף, אז אני חושב שכל אחת מן האוזניות שצינתה מצוינת. בעיקרון הטעם שלי שונה מזה של איליה ולכן אני אישית מעדיף 770. יש לי זוג בבית מהדגם 770 (250) 2003 והן משמשות את אבא שלי לצפיה בטלויזה (חדשות סרטים...) מה שמיוחד ב770 לדעתי זה שאפשר להגיע איתן ל 70% יכולת ללא הגברה יעודית שזה לדעתי פלוס רציני.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
נכון טעות שלי, חוסר תשומת לב נפשע מצידי.HazooM כתב:לפחות תציין שמדובר באוזניות שבורות.Ilyan כתב:אפילו צירפתי לך לינק מקודם FFS.......
עוד אפצייה טובה זה הAT-A900, אחת האוזניות הכי זכורות אצלי לטובה בלי הגברה.
-
superman274
- חבר פעיל במיוחד

אני מאוד מתלבט אם לעלות את הרף ולקנות denon d7000 ב600 דולר,כי הבנתי שהוא פשוט רמה עולמית
או לקנות את הדנון 2000 ב300 דולר?
האם זה שווה את ההפרש כאשר הם יחוברו לרסיבר של פיוניר lx70?
או לקנות את הדנון 2000 ב300 דולר?
האם זה שווה את ההפרש כאשר הם יחוברו לרסיבר של פיוניר lx70?
ודאי שלא לקנות את ה- D7000, אם כבר את ה-D5000 שהבסים שלהן מודגשים הרבה יותר.
לדעתי אתה נסחף, הייתי במקומך מסתפק בשור 750 שהמחיר שלהן בארץ מצויין, ההספק שלהן גבוה, הרבה בסים כמו שאת אוהב, ונשמעות טוב באופן כללי. הן לא הכי נוחות בעולם, אבל אתה יכול לנסות אותן לפני שאתה קונה.
דרך אגב, איפה מוכרים את ה-D7000 ב600 דולר?
לדעתי אתה נסחף, הייתי במקומך מסתפק בשור 750 שהמחיר שלהן בארץ מצויין, ההספק שלהן גבוה, הרבה בסים כמו שאת אוהב, ונשמעות טוב באופן כללי. הן לא הכי נוחות בעולם, אבל אתה יכול לנסות אותן לפני שאתה קונה.
דרך אגב, איפה מוכרים את ה-D7000 ב600 דולר?
-
superman274
- חבר פעיל במיוחד

ב-head fi.יד 2
superman274 - עדיף לרכוש את ה 2000 + מגבר אוזניות מאשר את ה 7000 ולחבר לרסיבר.
חברים, superman274 מציין במפורש שהאוזניות יהיו מיועדות לסרטים ב-90 אחוז מהזמן..
להזכירכם, הסאונד בסרטים מורכב בעיקר מדיבורים, פיצוצים, יריות ורעשי רחוב כלליים כשלפעמים שומעים מוזיקת רקע. בלילה ששומעים מידי פעם קולות של צרצרים.
עכשיו תגידו לי, סופרמן צריך D2000,5000,7000 בשביל לשמוע קולות של צרצרים? מה שחשוב שהאוזניות יהיו בעלות הספק גבוה בגלל השינויים הדרמתיים בעוצמה, וכמובן שגם ישמעו טוב. הבן שלי הרס DT880 כשצפה באחד מסרטי הארי פוטר, זו הסיבה שקניתי את השור 750 שגם דאראטה של פיל אפריקאי לא תזיז להם, ובנוסף נשמעות טוב.
סופרמן - אם אתה מתעקש לבזבז כסף, הייתי פוסל לחלוטין את ה- D7000 כפי שציינתי קודם, והולך על ה- D5000.
את 2 האוזניות האלה יש לי, את ה- D2000 אין לי, כך שאין לי דיעה לגביהן.
להזכירכם, הסאונד בסרטים מורכב בעיקר מדיבורים, פיצוצים, יריות ורעשי רחוב כלליים כשלפעמים שומעים מוזיקת רקע. בלילה ששומעים מידי פעם קולות של צרצרים.
עכשיו תגידו לי, סופרמן צריך D2000,5000,7000 בשביל לשמוע קולות של צרצרים? מה שחשוב שהאוזניות יהיו בעלות הספק גבוה בגלל השינויים הדרמתיים בעוצמה, וכמובן שגם ישמעו טוב. הבן שלי הרס DT880 כשצפה באחד מסרטי הארי פוטר, זו הסיבה שקניתי את השור 750 שגם דאראטה של פיל אפריקאי לא תזיז להם, ובנוסף נשמעות טוב.
סופרמן - אם אתה מתעקש לבזבז כסף, הייתי פוסל לחלוטין את ה- D7000 כפי שציינתי קודם, והולך על ה- D5000.
את 2 האוזניות האלה יש לי, את ה- D2000 אין לי, כך שאין לי דיעה לגביהן.
-
superman274
- חבר פעיל במיוחד

למה לפסול את הd7000 אם אני משיג אותו ב600 דולר,הפרש של 150 דולר בין הd5000 שאומרים שחוץ מהכבל והמכסים מעץ הם זהים.
וה-d7000 שונה בדרייבר שונה ומגנט גדול יותר,ויש עליו הרבה יותר המלצות,אני עוד שעה אני מתקשר לj&r לקבל הצעת מחיר עליו(d7000)
אם לא אני אקנה את הd2000 ב228 דולר בone call.
וה-d7000 שונה בדרייבר שונה ומגנט גדול יותר,ויש עליו הרבה יותר המלצות,אני עוד שעה אני מתקשר לj&r לקבל הצעת מחיר עליו(d7000)
אם לא אני אקנה את הd2000 ב228 דולר בone call.