מבקש המלצה ל-LCD 40-42, מחיר כ-5,000 ש"ח
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני מחפש בשביל חבר מסך LCD 40-42 FHD, לחדר השינה.
מרחק צפיה כ-3 מטרים, ניתן להחשיך את החדר (חדר שינה, בכל מקרה עיקר הצפיה תהיה בלילה).
תכנים, לרוב HD, אבל יהיה גם SD, מחובר ל-yesMaxHD.
מחיר, כאמור בסביבות 5,000 ש"ח.
אני אישית חשבתי על פיליפס 42, 8404 שקצת חורגת מהתקציב אבל לא הרבה (בין היתר גם בגלל הטיפול ב-SD וגם בגלל האמבילייט).
או סמסונג, סדרה C (רק שעדיין לא ממש ניתן להשיג אותם).
יש לכם עוד המלצה אחרת או חיזוק להמלצות שלי?
תודה מראש.
מרחק צפיה כ-3 מטרים, ניתן להחשיך את החדר (חדר שינה, בכל מקרה עיקר הצפיה תהיה בלילה).
אני אישית חשבתי על פיליפס 42, 8404 שקצת חורגת מהתקציב אבל לא הרבה (בין היתר גם בגלל הטיפול ב-SD וגם בגלל האמבילייט).
תודה מראש.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
theAmantheAman כתב:אני מחפש בשביל חבר מסך LCD 40-42 FHD, לחדר השינה.
תודה מראש....
המלצתי היא סמסונג דגם B-550 . מסך מעולה ואיכותי לכל סוגי התכנים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
AviBiton
- גורו HTmobile

אני גורו של HTmobilemaor404 כתב:גורו כמוך מחפש טיפים?![]()
אני לא יודע מה לומר אפילו......
http://www.htmobile.co.il/
ובכל מקרה, אני תמיד מוכן לשמוע מה יש לאחרים להציע לי...
אני לא יכול להמליץ על דגמים אבל אני אוכל להמליץ לך דבר כזה -
הכי חשוב שתראה את הדגמים בתצוגה לפני שאתה קונה. בנוסף, בכל חנות שמכבדת את עצמה יש המון מתגים לכיוון התאורה בקיר התצוגה. תבקש פשוט מהמוכר לשחק עם התאורה שלדעתך תהיה בזמן הצפייה(לפעמים לא צופים רק בחושך
) כך תוכל לדעת מה בעצם מכל הדגמים כן יתאים לך.
הכי חשוב שתראה את הדגמים בתצוגה לפני שאתה קונה. בנוסף, בכל חנות שמכבדת את עצמה יש המון מתגים לכיוון התאורה בקיר התצוגה. תבקש פשוט מהמוכר לשחק עם התאורה שלדעתך תהיה בזמן הצפייה(לפעמים לא צופים רק בחושך
-
AviBiton
- גורו HTmobile

maor404 כתב:אני לא יכול להמליץ על דגמים אבל אני אוכל להמליץ לך דבר כזה -
הכי חשוב שתראה את הדגמים בתצוגה לפני שאתה קונה. בנוסף, בכל חנות שמכבדת את עצמה יש המון מתגים לכיוון התאורה בקיר התצוגה. תבקש פשוט מהמוכר לשחק עם התאורה שלדעתך תהיה בזמן הצפייה(לפעמים לא צופים רק בחושך) כך תוכל לדעת מה בעצם מכל הדגמים כן יתאים לך.
...
תודה, את ההמלצות הללו אני כמובן מכיר, וממליץ גם לאחרים.
כיוון שהמסך הוא לא בשבילי, אלא בשביל חבר, אני מעדיף פשוט לצמצם לו את המבחר ואז לתת לו שיילך ויסתכל (כמובן, בהתחשב במה שכתבת).
LG וטושיבה קצת בעיתיים, ולא באים בחשבון.
ההתלבטות היא כמו שרשמתי, בין דגמי סמסונג (B550 הוא מצויין, תודה 9000es).
לפיליפס, עם עדיפות ל-8404.
את שניהם אני מכיר טוב ומודע לאיכויות שלהם.
ונשאר רק לשאול אתכם, האם מישהו מכיר את הסדרות החדשות של סוני (לצערי, לא יצא לי להתעמק בהם יותר מדי).
תודה מראש.
המלצה חיובית הבעיה עם התצוגה בחנויות שלרוב המסכים תלויים על קיר התצוגה בגבהים שונים (ומשונים..) וזוייות הצפיה הלא נכונות משפיעות על איך שנראה המסך ובנוסף מעט מקומות (בד"כ רק במתמחות..) נותנים לך את השלט ומאפשרים לך לכוון את המסך לכייל אותו בצורה טובה (דבר שיכול לכחת זמן ומצריך קצת ידע והיכרות עם המסך ותפריטיו..),ברוב המקומות שהיתי המסכים באים במצב תצוגה של חנות (או איך שהיצרן שלח אותם) וללא כיוון אופטימלי ...maor404 כתב:אני לא יכול להמליץ על דגמים אבל אני אוכל להמליץ לך דבר כזה -
הכי חשוב שתראה את הדגמים בתצוגה לפני שאתה קונה. בנוסף, בכל חנות שמכבדת את עצמה יש המון מתגים לכיוון התאורה בקיר התצוגה. תבקש פשוט מהמוכר לשחק עם התאורה שלדעתך תהיה בזמן הצפייה(לפעמים לא צופים רק בחושך) כך תוכל לדעת מה בעצם מכל הדגמים כן יתאים לך.
...
בקיצור ההמלצה הנדושה של לך תראה בחנות ברוב המקרים היא בעייתית (בעיני..) בעיני תמיד עדף למצוא חבר /מכר שיש לו את המסך ו"להתיישב" אצלו בסלון לבדיקה מקיפה - למרות שאז אין לך את האפשרות לראות אחד ליד השני "ראש בראש" את המסכים שאתה מתלבט לגביהם...
הלוואי שאמצא חנות שבה אפשר לשבת מול מסך בגובה נכון (ובמרחק) ולשחק עם כל הפרמטרים/כיולים, תאורה ,תכנים שונים , להאזין לסאונד.. וכו וכו..
ההא ד"א ה 8404 היא הימור בטוח....