סוני 46 NX700 מול טושיבה 46SL733
התלבטתי בין שתיהן בחנות...
שתיהן יפיפיות אבל הסוני ברמה יותר גבוהה , עם אחריות יותר טובה , וגם איכות יותר טובה... אבל גם יקרה ב-2800שח
בסוף קניתי את הסוני ב-13250 עם משלוח והתקנה...
לפי הביקורות בחול הסוני ברמה גבוהה מאוד אבל לגבי הטושיבה לא ראיתי ביקורת , מה אתם הייתם בוחרים?
שתיהן יפיפיות אבל הסוני ברמה יותר גבוהה , עם אחריות יותר טובה , וגם איכות יותר טובה... אבל גם יקרה ב-2800שח
בסוף קניתי את הסוני ב-13250 עם משלוח והתקנה...
לפי הביקורות בחול הסוני ברמה גבוהה מאוד אבל לגבי הטושיבה לא ראיתי ביקורת , מה אתם הייתם בוחרים?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
לפי הביקורות המקצועיות ברשת עשית את המעשה הנכון - מספיק שאומרים שמדובר בשדרוג מסויים של ה-W5500 שהוא מסך מצויין. ה-NX700 הוא מסך איכותי ביותר.
תתחדש ומצפים לתמונות לכשיגיע אליך... 
המשך....
אם משהו מבין אז בבקשה.........
אחרי קנית הטלויזיה הגיע טכנאי (קבלן) של ישפאר והציע לשדרג את מערכת הקולמוע...
עכשיו השאלה... מה אתם הייתם קונים? די וי די או סטרימר? הרי אם אין בעיה לצרוב (5דקות) ...אז מה כל הבלאגן
של הסטרימר? הרי הדי וי די קורא את כל הקבצים אז מה העניין? מה אתם הייתם בוחרים?
אחרי קנית הטלויזיה הגיע טכנאי (קבלן) של ישפאר והציע לשדרג את מערכת הקולמוע...
עכשיו השאלה... מה אתם הייתם קונים? די וי די או סטרימר? הרי אם אין בעיה לצרוב (5דקות) ...אז מה כל הבלאגן
של הסטרימר? הרי הדי וי די קורא את כל הקבצים אז מה העניין? מה אתם הייתם בוחרים?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אז זהו שהוא כן צריך סטרימר. ניתן להזרים ישירות למסך מהמחשב מספר מצומצם מאוד של סוגי תכנים ובוודאי שלא MKV ודומיו.itai8 כתב:למסך הזה ניתן לשלוח תכנים מהמחשב-דרך הרשת האלחוטית,
אני מנסה למצוא מישהו בפורום שיסביר איך עושים את זה.
אין צורך לרכוש סטרימר....
תודה לכולם...
תמונות יעלו השבוע...
ואכן צריך סטרימר על מנת לראות קבצי hd מהמחשב... עם הרשת האלחוטית ניתן להשתמש עם קבצים קטנים , ולא סרטים עם נפחים עצומים...
תודה לכל מי שהגיב
ואכן צריך סטרימר על מנת לראות קבצי hd מהמחשב... עם הרשת האלחוטית ניתן להשתמש עם קבצים קטנים , ולא סרטים עם נפחים עצומים...
תודה לכל מי שהגיב
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני לא סגור על ההנחה שלך אני הייתי מציע לבדוק בחוברת ההפעלה אם יש מגבלה כלשהי מבחינת פורמטים\מקודדים אני אישית הזרמתי ל SL בתקשורת DLNA קבצי DIVX HD מקודדים ב H.264 במערך רשת ביתית כך שאני בספק אם מה שנאמר לך כאן נכון ,MKV לא הצלחתי להזרים מהסיבה שהיישום של תקשורת DLNA דרך WIN7 לא תומך ב MKV אבל אני מניח שעם תוכנה עצמאית מגוון האפשרויות גדול יותר כשהפיענוח נעשה במחשב ולא במסך . מבחינת היכולת להזרים אין בעיה של נפח השאלה מה האפשרויות מצד המסך.
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
לא ידעתי שקיים בישפאר מערך תמיכה טכנית ....... אם אלו התשובות או יותר נכון אי תשובותAnalizer ,
ספר את זה לאנשי התמיכה של ישפאר......
מה יהיה בעוד כשנתיים מעכשיו כשמסכי LCD הולכים ומתמשקים עם הכל בתקשורת אלחוטית המסכים הופכים למעין מוניטור מדיה ראשי והטכנולוגיה רק דוהרת קדימה מבחינה פונקציונאלית , יבואנים שמכבדים את עצמם לדעתי יצטרכו להקים מערך תמיכה שמורכב מאנשים רציניים עם רעב לידע טכנולוגי ולא סטודנטים שבאים לכסות פינות וללכת הביתה .
לגבי כדאיות תוכנה שתשמש כ DLNA Server יש המון יש גם פה ושם חינמיות ברשת כמו
TVersity .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !