red dead
רק רציתי לשתף אותכם באחד הרגעים המגניבים במשחק. בתור מישהו שמחפש דרכים סדיסטיות חדשות, מצאתי את הדרך הכי מגניבה. לתפוס את הפושע (אפשר גם אזרחים תמימים, אבל עדיף שלא) לקשור אותם ואז להניח אותם על פסי הרכבת דקות לפני שהרכבת עוברת. אז פשוט לעמוד בצד ולהנות.....
בתיאבון
בתיאבון
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
יוטיוב מפוצץ בסרטונים של אנשים שעשו את זה. יש אפילו טרופי במשחק על לעשות את זה לאישה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

האמת? זה אחד הקטעים שדוחים אותי במשחק. זה בסדר לתת לאנשים לעשות מה שהם רוצים, ואם הם רוצים להניח אנשים על המסילה שיעשו את זה. זה דבר אחר לגמרי לעודד אנשים להניח נשים על המסילה.
כמובן שכשאשחק במשחק אחד הדברים הראשונים שאעשה יהיה להשיג את הטרופי הזה
כמובן שכשאשחק במשחק אחד הדברים הראשונים שאעשה יהיה להשיג את הטרופי הזה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73319
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
Malcontent - שובינסט 
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

הובר - אני מתנצל. מעכשיו אשתדל לקשור ולהשכיב על מסילות כמות שווה של גברים ונשים.
- lilbiggie
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 256
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
קבילת את המשחק היום לאחר איחור בהזמנה מחול בכמעט שבועיים..מצאתי אותו חדש במחיר טוב אז אמרתי למה לא,למרות שאני נכנס עכשיו לתקופת מבחנים ועבודות של סוף התואר, הייתי בטוח שמקסימום אזרוק מבט במשחק רק כדי לראות על מה מדובר ואחכה עד אחרי המבחנים..אלוהים ישמור ,אני לא יכול להפסיק לשחק במשחק הזה... חח
באמת שזה אחד המשחקים.. אין מה להגיד.כל כל הרבה דברים יש לעשות בו, בכל רגע אני אומר לעצמי "טוב, רק אראה מה יש מאחורי הרכס הקרוב ואכבה את המכשיר"....ואז עוד רכס,ועוד אחד.. ועוד אחד.. קיצור, מחלה..
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..
אווו אני כלכך מבין על מה אתה מדבר!!!lilbiggie כתב:קבילת את המשחק היום לאחר איחור בהזמנה מחול בכמעט שבועיים..מצאתי אותו חדש במחיר טוב אז אמרתי למה לא,למרות שאני נכנס עכשיו לתקופת מבחנים ועבודות של סוף התואר, הייתי בטוח שמקסימום אזרוק מבט במשחק רק כדי לראות על מה מדובר ואחכה עד אחרי המבחנים..אלוהים ישמור ,אני לא יכול להפסיק לשחק במשחק הזה... חחבאמת שזה אחד המשחקים.. אין מה להגיד.כל כל הרבה דברים יש לעשות בו, בכל רגע אני אומר לעצמי "טוב, רק אראה מה יש מאחורי הרכס הקרוב ואכבה את המכשיר"....ואז עוד רכס,ועוד אחד.. ועוד אחד.. קיצור, מחלה..
...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אתמול שיחקתי איזה שעה במשחק אצל אחותי. באמת משחק משוגע
א. בת הזוג שלי אמרה כשספרתי לה עליו - שאלו משחקים שלא צריך לאפשר - כאילו - רובנו שפויים (באופן יחסי) אבל לך תדע בארה"ב או מקומות משוגעים אחרים - מישהו הולך ובאמת ישים מישהו קשור על פסי הרכבת?
ב. מחשבה אחרת שעלתה לי - לשלב את זה עם האקדח של הMOVE. כלומר, אתה יושב משחק עם השלט הרגיל ובדיוק כמו "במציאות" ברגע הדרוש שולף את הMOVE שיושב בתוך אקדח מהמותן ויורה בכל מה שזז.
ועל זה מי שדיברתי איתו אמר לי - כן ועם הXBOX נצטרך לכוון למסך ולהגיד "פיו פיו" ואני תיקנתי ל "אשאש אש אש אש אשששששש".
א. בת הזוג שלי אמרה כשספרתי לה עליו - שאלו משחקים שלא צריך לאפשר - כאילו - רובנו שפויים (באופן יחסי) אבל לך תדע בארה"ב או מקומות משוגעים אחרים - מישהו הולך ובאמת ישים מישהו קשור על פסי הרכבת?
ב. מחשבה אחרת שעלתה לי - לשלב את זה עם האקדח של הMOVE. כלומר, אתה יושב משחק עם השלט הרגיל ובדיוק כמו "במציאות" ברגע הדרוש שולף את הMOVE שיושב בתוך אקדח מהמותן ויורה בכל מה שזז.
ועל זה מי שדיברתי איתו אמר לי - כן ועם הXBOX נצטרך לכוון למסך ולהגיד "פיו פיו" ואני תיקנתי ל "אשאש אש אש אש אשששששש".