7404/8404 איפה ניתן לקנות?
שלום לכולם,
אני בשלב אחרון של לבטים לקראת קנייה של טלוויזיה.
מחובר לכבלים,מרחק כ-1.80 צופה ב- 100 אחוז SD עכשיו, חיבור לממיר HD ייתכן בעתיד.
בראש סדר העדיפויות, איכות תמונה, בעיקר ב-SD , לא רוצה לוותר על 100 הרץ, חיבור
SCART רצוי.
מעדיף 32 אינץ על 37 בגלל היתרון ב-SD אבל זה לא חובה.
ה-7404 של פיליפס הכי נראית לי אבל בחנויות שבדקתי עד כה אין אותה.
גם ה-8404 אופציה, יודע שלא מיובאת ב-32 וב-37 יהיה קשה להשיג.
הלדים של סמסונג ופיליפס נכנסים עכשיו אבל לא שוכנעתי שהם איזה שוס ששווה נורא לחכות לו, אני טועה?
אני גר בב"ש, מישהו יודע להגיד לי איפה נשארו 7404 32/37 אינץ או 8404 ב-37?
עם אחריות יבואן כמובן.
תודה רבה
אני בשלב אחרון של לבטים לקראת קנייה של טלוויזיה.
מחובר לכבלים,מרחק כ-1.80 צופה ב- 100 אחוז SD עכשיו, חיבור לממיר HD ייתכן בעתיד.
בראש סדר העדיפויות, איכות תמונה, בעיקר ב-SD , לא רוצה לוותר על 100 הרץ, חיבור
SCART רצוי.
מעדיף 32 אינץ על 37 בגלל היתרון ב-SD אבל זה לא חובה.
ה-7404 של פיליפס הכי נראית לי אבל בחנויות שבדקתי עד כה אין אותה.
גם ה-8404 אופציה, יודע שלא מיובאת ב-32 וב-37 יהיה קשה להשיג.
הלדים של סמסונג ופיליפס נכנסים עכשיו אבל לא שוכנעתי שהם איזה שוס ששווה נורא לחכות לו, אני טועה?
אני גר בב"ש, מישהו יודע להגיד לי איפה נשארו 7404 32/37 אינץ או 8404 ב-37?
עם אחריות יבואן כמובן.
תודה רבה
בדקתי בנתיים בסניף אחד של שקם, הייתה להם רק אחת מתצוגה ועל זה אני כמובן לא הולך.asaf23 כתב:בדרך כלל בשקם יש את הדגמים של פיליפס. השבוע יגיעו לחנויות הדגמים החדשים, יש סקירה היום במעריב על ה-7605. רוב הסדרה החדשה הם מסכי לד אבל המחירים עלו....
אני לא יודע כמה יעלו הלדים החדשים אבל אני מנחש שלפחות חלק מדגמי ה-32 אינץ כן יכנסו לי בתקציב
(שהוא נאמר עד 6000 שקל)
העניין הוא שאצטרך לחכות לחוות דעת וביקורות וזה קצת מעצבן.
תתקשר לשרות הלקוחות של אלקטרה ותשאל איפה נשארו מסכים,תוכל לברר גם דרך זאפ.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728145
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728145
תבוק בכל רשתות השיווק..גם אם אין בתצוגה אתה יכול להזמין את הדגם.
אני קצת "משוחד" לכן אני לא יכול להמליץ על רשת מסויימת, אבל מה שכן אני יכול לומר שהדגם כן פעיל וכן ניתן להזמין.
לגבי ביקורת...גם על זה אינני יכול לענות. אני בטוח שבפורום יש סקירה מסויימת על הדגמים פשוט תריץ חיפוש או שתמתין לביקורת.
אני קצת "משוחד" לכן אני לא יכול להמליץ על רשת מסויימת, אבל מה שכן אני יכול לומר שהדגם כן פעיל וכן ניתן להזמין.
לגבי ביקורת...גם על זה אינני יכול לענות. אני בטוח שבפורום יש סקירה מסויימת על הדגמים פשוט תריץ חיפוש או שתמתין לביקורת.
תודה לכל מי שייעץ, אני ארים טלפונים ואברר.
שאלה, מישהו בפורום אחר כתב על ה-7404 את הדבר הבא:" החשש הוא מפיליפס כי שמעתי כבר מחמישה אנשים וגם ראיתי במו עייני אצל חבר lcd פיליפס דגם 7404 או 7403 יש שם איזושהי בעיה ..בזמן צפיה התמונה מידי פעם קופאת לאלפית שניה ואז ממשיכה רגיל וזה קורה מידי פעם וזה למרות שכל הטכנאים של אלקטרה ושל פיליפס היו ובאו לתקן ולא הצליחו גם הוחלף ממיר וכבלים יקרים חדשים ולא עזר כלום...וכשהלכתי לראות עכשיו פיליפס כזאת לקניה בשבילי אמרתי זאת למוכר שהיה מאוד אוביקטיבי ונחמד והוא אמר לי שגם לו יש פיליפס כזאת וגם לו יש את אותה בעיה והוא שמע מעוד כמה שקנו שזה קרה להם. אז יש לי חשש לקנות פיליפס......מה אתם חושבים? שמעתם פעם על תקלה כזאת? ואגב אין לזה פיתרון בשום מצב! גם פיליפס בעצמה שלחה טכנאים שלא הצליחו לסדר את זה...אשמח לשמוע את דעתכם."
אתם יודעים על זה משהו?זה קצת מטריד
שאלה, מישהו בפורום אחר כתב על ה-7404 את הדבר הבא:" החשש הוא מפיליפס כי שמעתי כבר מחמישה אנשים וגם ראיתי במו עייני אצל חבר lcd פיליפס דגם 7404 או 7403 יש שם איזושהי בעיה ..בזמן צפיה התמונה מידי פעם קופאת לאלפית שניה ואז ממשיכה רגיל וזה קורה מידי פעם וזה למרות שכל הטכנאים של אלקטרה ושל פיליפס היו ובאו לתקן ולא הצליחו גם הוחלף ממיר וכבלים יקרים חדשים ולא עזר כלום...וכשהלכתי לראות עכשיו פיליפס כזאת לקניה בשבילי אמרתי זאת למוכר שהיה מאוד אוביקטיבי ונחמד והוא אמר לי שגם לו יש פיליפס כזאת וגם לו יש את אותה בעיה והוא שמע מעוד כמה שקנו שזה קרה להם. אז יש לי חשש לקנות פיליפס......מה אתם חושבים? שמעתם פעם על תקלה כזאת? ואגב אין לזה פיתרון בשום מצב! גם פיליפס בעצמה שלחה טכנאים שלא הצליחו לסדר את זה...אשמח לשמוע את דעתכם."
אתם יודעים על זה משהו?זה קצת מטריד
בזמן שהמוכר סיפר לך על הבעיה הזאת בפיליפס הוא כיוון אותך לגבי מסך אחר?
הייתה התלבטות בין הדגם הזה לדגם אחר?
תשים לב לדברים האלו,כי הוא כנראה הראה לך עוד דגם ופשוט זרם איתך על הבעיה ו"שרף" את הפיליפס על מנת לחזק את הדגם האחר שהוא הציע,או המסך האחר....
תחשוב היטב!
מעבר לזה אני לא יכול לעזור אחי.
תשים לב לדברים האלו,כי הוא כנראה הראה לך עוד דגם ופשוט זרם איתך על הבעיה ו"שרף" את הפיליפס על מנת לחזק את הדגם האחר שהוא הציע,או המסך האחר....
תחשוב היטב!
מעבר לזה אני לא יכול לעזור אחי.
זה לא מוכר שאמר לי את זה אלא איזה אלמוני בפורום שכן.maor404 כתב:בזמן שהמוכר סיפר לך על הבעיה הזאת בפיליפס הוא כיוון אותך לגבי מסך אחר?
תחשוב היטב!
מעבר לזה אני לא יכול לעזור אחי....
אהה, האם למוכר שאמר לבחור ההוא את מה שאמר היה אינטרסט אני לא יודע.
בכל מקרה אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה או שזו סתם המצאה.
דיברתי על זה!kurt80 כתב:...וכשהלכתי לראות עכשיו פיליפס כזאת לקניה בשבילי אמרתי זאת למוכר שהיה מאוד אוביקטיבי ונחמד והוא אמר לי שגם לו יש פיליפס כזאת וגם לו יש את אותה בעיה והוא שמע מעוד כמה שקנו שזה קרה להם. אז יש לי חשש לקנות פיליפס.........
שוב תודה לעונים
ניסיתי לברר קצת על הלדים החדשים של פיליפס וסמסונג.
פיליפס, לא ראיתי שום דגם שמגיע ב- 32 אינץ, אני טועה?
סמסונג, תפס לי את העין 32C6500, למישהו יש דעה לגביו?
ניתן יהיה להשיג אותו בארץ?
מישהו יודע מחיר (או להגיד לי בערך)?
ניסיתי לברר קצת על הלדים החדשים של פיליפס וסמסונג.
פיליפס, לא ראיתי שום דגם שמגיע ב- 32 אינץ, אני טועה?
סמסונג, תפס לי את העין 32C6500, למישהו יש דעה לגביו?
ניתן יהיה להשיג אותו בארץ?
מישהו יודע מחיר (או להגיד לי בערך)?
מידע שאולי יעניין מישהו, דיברתי עם מיניליין ונאמר לי ש-C530 זמין עוד שבוע ו-C550 עוד כחודש.
הדגם שמעניין אותי C6500 לא יגיע לארץ, מעצבן רצח!
וב-550 בלי 100 הרץ לא בא לי לגעת.
ממשיך בחיפושים אחר פיליפס 7404 (32 אינץ) בנתיים בלי הצלחה.
אף אחד מבעלי הפיליפס לא יודע לספר לי אם קיימת הבעיה הזו:"החשש הוא מפיליפס כי שמעתי כבר מחמישה אנשים וגם ראיתי במו עייני אצל חבר lcd פיליפס דגם 7404 או 7403 יש שם איזושהי בעיה ..בזמן צפיה התמונה מידי פעם קופאת לאלפית שניה ואז ממשיכה רגיל וזה קורה מידי פעם וזה למרות שכל הטכנאים של אלקטרה ושל פיליפס היו ובאו לתקן ולא הצליחו גם הוחלף ממיר וכבלים יקרים חדשים ולא עזר כלום...וכשהלכתי לראות עכשיו פיליפס כזאת לקניה בשבילי אמרתי זאת למוכר שהיה מאוד אוביקטיבי ונחמד והוא אמר לי שגם לו יש פיליפס כזאת וגם לו יש את אותה בעיה והוא שמע מעוד כמה שקנו שזה קרה להם. אז יש לי חשש לקנות פיליפס......מה אתם חושבים? שמעתם פעם על תקלה כזאת? ואגב אין לזה פיתרון בשום מצב! גם פיליפס בעצמה שלחה טכנאים שלא הצליחו לסדר את זה...אשמח לשמוע את דעתכם."
ועוד שאלה, מהפיליפס החדשות, איזה דגמים מגיעים ב-32 ו-37 אינץ?
תודה!
הדגם שמעניין אותי C6500 לא יגיע לארץ, מעצבן רצח!
וב-550 בלי 100 הרץ לא בא לי לגעת.
ממשיך בחיפושים אחר פיליפס 7404 (32 אינץ) בנתיים בלי הצלחה.
אף אחד מבעלי הפיליפס לא יודע לספר לי אם קיימת הבעיה הזו:"החשש הוא מפיליפס כי שמעתי כבר מחמישה אנשים וגם ראיתי במו עייני אצל חבר lcd פיליפס דגם 7404 או 7403 יש שם איזושהי בעיה ..בזמן צפיה התמונה מידי פעם קופאת לאלפית שניה ואז ממשיכה רגיל וזה קורה מידי פעם וזה למרות שכל הטכנאים של אלקטרה ושל פיליפס היו ובאו לתקן ולא הצליחו גם הוחלף ממיר וכבלים יקרים חדשים ולא עזר כלום...וכשהלכתי לראות עכשיו פיליפס כזאת לקניה בשבילי אמרתי זאת למוכר שהיה מאוד אוביקטיבי ונחמד והוא אמר לי שגם לו יש פיליפס כזאת וגם לו יש את אותה בעיה והוא שמע מעוד כמה שקנו שזה קרה להם. אז יש לי חשש לקנות פיליפס......מה אתם חושבים? שמעתם פעם על תקלה כזאת? ואגב אין לזה פיתרון בשום מצב! גם פיליפס בעצמה שלחה טכנאים שלא הצליחו לסדר את זה...אשמח לשמוע את דעתכם."
ועוד שאלה, מהפיליפס החדשות, איזה דגמים מגיעים ב-32 ו-37 אינץ?
תודה!