תגובות לביקורת אוזניות למשחקים Razer Megalodon
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כל העניין של הסראונד הוירטואלי עושה צחוק מהעסק.
בסופו של דבר אתה לא יודע מה אתה מקבל, כן תומך בפורמט כזה לא תומך במשחקים.
ROCCAT Kave, מדהימות, 3 דרייברים בכל אוזן , עוצמתיות, בס עצבני, איכות בנייה מעולה, לא יודע עד כמה הן מדוייקות אבל בהחלט מהנות.
והכי חשוב מחברים רגילים לא USB, אתה מקבל מה שהכרטיס קול מוציא ולא מסתבך עם הגדרות של סאונד וירטואלי.
דורשות קצת כיוון של תיקון החדר בהגדרות הכרטיס קול ע"מ להדגיש את אפקט הסראונד, אבל לא תמצאו אוזניות סראונד יותר מדוייקות מאלו.
לפני שקניתי אותם שקלתי האוזניות של Psyko ב300$ אבל הביקורות ברשת היו חד משמעיות, Psyko בגלל הפטנט המיוחד שלהן נשמעות כמו רמקול בתוך תעלה.
קניתי בebay כולל משלוח 100$ ובמכס חוייבתי בעוד 50 ש"ח.
בסופו של דבר אתה לא יודע מה אתה מקבל, כן תומך בפורמט כזה לא תומך במשחקים.
ROCCAT Kave, מדהימות, 3 דרייברים בכל אוזן , עוצמתיות, בס עצבני, איכות בנייה מעולה, לא יודע עד כמה הן מדוייקות אבל בהחלט מהנות.
והכי חשוב מחברים רגילים לא USB, אתה מקבל מה שהכרטיס קול מוציא ולא מסתבך עם הגדרות של סאונד וירטואלי.
דורשות קצת כיוון של תיקון החדר בהגדרות הכרטיס קול ע"מ להדגיש את אפקט הסראונד, אבל לא תמצאו אוזניות סראונד יותר מדוייקות מאלו.
לפני שקניתי אותם שקלתי האוזניות של Psyko ב300$ אבל הביקורות ברשת היו חד משמעיות, Psyko בגלל הפטנט המיוחד שלהן נשמעות כמו רמקול בתוך תעלה.
קניתי בebay כולל משלוח 100$ ובמכס חוייבתי בעוד 50 ש"ח.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
,dhead2009
אתה צריך להפריד בין תמיכה בפורמטים ובין סראונד וירטואלי.
בקרה שלך, אתה צריך כרטיס קול שיודע לפענח את כל הפורמטים. רוב הכרטיסים (בפרט כרטיסי OB) לא יודעים.
זה לא קשור ל- Virtual Surround.
ה- Virtual Surround היה מאד משכנע במשחקים שנתמכו.
עניין חיבור USB: הרבה יותר נוח לעבוד עם USB. זה מאפשר ניידות, כבלים ארוכים יותר, פחות סיכוי להפרעות (המרת A/D יותר קרובה לאוזן), פחות סיכוי לבלאי במחברים (רשרושים, ניתוקים וכו).
וכמובן לא צריך לרכש כרטיס קול בנוסף לאוזניות.
אגב,
אשמח להתנסות עם ה- Roccat Kave
אתה צריך להפריד בין תמיכה בפורמטים ובין סראונד וירטואלי.
בקרה שלך, אתה צריך כרטיס קול שיודע לפענח את כל הפורמטים. רוב הכרטיסים (בפרט כרטיסי OB) לא יודעים.
זה לא קשור ל- Virtual Surround.
ה- Virtual Surround היה מאד משכנע במשחקים שנתמכו.
עניין חיבור USB: הרבה יותר נוח לעבוד עם USB. זה מאפשר ניידות, כבלים ארוכים יותר, פחות סיכוי להפרעות (המרת A/D יותר קרובה לאוזן), פחות סיכוי לבלאי במחברים (רשרושים, ניתוקים וכו).
וכמובן לא צריך לרכש כרטיס קול בנוסף לאוזניות.
אגב,
אשמח להתנסות עם ה- Roccat Kave
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
יופי של כתבה
אמנם אני לא גיימר, אבל מאוד נהנתי לקראת את הכתבה, כתובה בצורה ברורה, מקיפה וכיפית לקריאה.
עדי.
עדי.
סקירה מושקעת.
הייתי שמח אילו אוזניות אלה היו מתאימות גם ל- xbox 360, אבל לא נורא.
קיימת טעות בתמונה של המשחק האחרון. השם של המשחק הינו Call Of Duty 4: Modern Warfare ולא Call of Duty 4: Modern Combat.
(לאלה שמכירים את המשחק היטב טעות זו דאי מפריעה)
קיימת טעות בתמונה של המשחק האחרון. השם של המשחק הינו Call Of Duty 4: Modern Warfare ולא Call of Duty 4: Modern Combat.
(לאלה שמכירים את המשחק היטב טעות זו דאי מפריעה)
- yaronkle
- חבר במועדון HT

צודק. כנראה שחשבתי על Fear Combat בזמן סידור התמונות...tzafrirs כתב:סקירה מושקעת.
(לאלה שמכירים את המשחק היטב טעות זו דאי מפריעה)...
הכיתוב בתמונה תוקן.
תודה!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- yaronkle
- חבר במועדון HT

תודה.tamir245 כתב:אחלה כתבה!
ביקורת מקצועית ומקיפה כמו שצריכה להיות.
האמת שאני מתלבט לפני רכישה של אוזניות גיימינג שכאלה בגלל מגבלה של שימוש ברמקולים 5.1 ואני מתלבט ביניהם לבין הSIBERIA V2 USB ואפשר להוסיף גם את הROCCAT....
לצערי לא יצא לי להתנסות עם השניים. על הנייר הן מרשימות וכנראה טובות.
קח בחשבון שיש הבדלים מהותיים ביניהן:
ה- Roccat בעלות 2 דרייברים בכל אוזן (4 רמקולים סה"כ). מדובר באוזניות True Surround.
הן מחייבות כרטיס קול במחשב. רצוי כרטיס מודרני מסידרה גבוהה. ה- USB שבאוזניות נועד לספק מתח בלבד.
ה- Siberia V2 USB הינן אוזניות Virtual Surround.
אין צורך בכרטיס קול והן מתחברות עם USB. צריך לבדוק כיצד הן מתמודדות עם סוגים שונים של משחקים ומערכות הפעלה.
ברשותך, אני מנצל את השאלה שלך להתייחס קצת לציונים בביקורות והמשמעות על בחירת אוזניות:
אני לא אוהב לתת ציונים לאוזניות.,זה מתבקש, אבל בעייתי. הציפיות שלי בד"כ גבוהות (למרכיב המחיר יש גם השפעה מסויימת) וכנראה שונות מאחרים.
ספציפית, במקרה של ה- Razer ה- Hiss והגודל הלא סטנדרטי שלא מתאים לכל אחד פגעו בציון הסופי.
לגבי ההתלבטות שלך מה כדאי, ה- Razer וה- Logitech אוזניות טובות. לא בטוח שהן פחות או יותר טובות מה- Siberia או Roccat (דורש בדיקה
תתייחס בביקורות לא רק לציון הסופי אלה למה שחשוב לך, לדוגמא:
אולי תרצה אוזניות בעלות חיבור USB שאפשר להעביר אותם בקלות מהמחשב ל- HTPC לצפייה בסרטים.
אולי כבר יש לך כרטיס קול חזק ואין צורך באוזניות USB. וכו.
תודה על התגובה ירון.
כמו שציינתי אני מחפש תחליף למערכת סראונד במחשב בגלל מגבלות ווליום.
הסיבריה USB מגיעות באמת עם סראונד וירטואלי והשאלה כיצד הוא מתפקד מול סראונד אמיתי כמו בROCCAT/רייזר ברקודה.
לגבי כרטיס קול,אני כרגע עם OB ALC888 של רילטק אבל אני מתכנן שדרוג בעתיד לכרטיס של AUZENTECH כנראה.
כמו כן,חשובה לי האופצ' לפרק את המיקרופון שבמגלודון לא קיים אם אני לא טועה.
ולסיכום,אני חושב שבתג המחיר של המגלודון יש אוזניות עדיפות יותר,לא?
הסיבריה USB מגיעות באמת עם סראונד וירטואלי והשאלה כיצד הוא מתפקד מול סראונד אמיתי כמו בROCCAT/רייזר ברקודה.
לגבי כרטיס קול,אני כרגע עם OB ALC888 של רילטק אבל אני מתכנן שדרוג בעתיד לכרטיס של AUZENTECH כנראה.
ולסיכום,אני חושב שבתג המחיר של המגלודון יש אוזניות עדיפות יותר,לא?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
איזה כיף לחזור מאילת ישר לביקורת כזו - מעמיקה, מקצועית, כתובה מעולה והעיקר - מהנה 
בתור גיימר בעבר ששואף לחזור לזה, יצא לי "לחרוש" את הזלמן אליהן השווית (שלצערי צוברות אבק על המדף).
הן מעולות מבחינת הלוקליזציה אבל בהחלט בינוניות ומטה לתכנים שאינם יריות, פיצוצים וכו' (המשחק העיקרי ששיחקתי איתן היה Planetside שם הם עשו את העבודה נהדר).
הדגם המדובר פה (וה G35) הן לדעתי דוגמה לעתיד שיתבסס יותר על סראונד וירטואלי בזכות ההתאמה הרחבה יותר (מחשבים ניידים, HTPC ללא כרטיס ייעודי וכו').
אני מחכה ליום שיוציאו אוזניות סראונד שיידעו לקבל סיגנל דיגיטלי (אפילו ב HDMI) ויתמכו ב DTS, DD ו PCM - כמו שאנו מצפים מכל רסיבר מינימלי.
בתור גיימר בעבר ששואף לחזור לזה, יצא לי "לחרוש" את הזלמן אליהן השווית (שלצערי צוברות אבק על המדף).
הן מעולות מבחינת הלוקליזציה אבל בהחלט בינוניות ומטה לתכנים שאינם יריות, פיצוצים וכו' (המשחק העיקרי ששיחקתי איתן היה Planetside שם הם עשו את העבודה נהדר).
הדגם המדובר פה (וה G35) הן לדעתי דוגמה לעתיד שיתבסס יותר על סראונד וירטואלי בזכות ההתאמה הרחבה יותר (מחשבים ניידים, HTPC ללא כרטיס ייעודי וכו').
אני מחכה ליום שיוציאו אוזניות סראונד שיידעו לקבל סיגנל דיגיטלי (אפילו ב HDMI) ויתמכו ב DTS, DD ו PCM - כמו שאנו מצפים מכל רסיבר מינימלי.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

tamir245,tamir245 כתב:תודה על התגובה ירון.
ולסיכום,אני חושב שבתג המחיר של המגלודון יש אוזניות עדיפות יותר,לא?...
אני לא רואה ייתרון בפירוק המיקרופון. הוא לא מפריע כשהוא מקופל ומנגנון מתפרק זה מקור לבעיות בעתיד.
אם אתה מתכונן להחליף לכרטיס קול (תקפיד שיהיה לו Alchemy או CMSS-3D וכדומה), אז ככל הנראה יש ייתרון ל- Roccat. כעיקרון אם יש לך אוזניות איכותיות, כרטיס הקול החדש שתרכש אמור לספק יכולות Virtual Surround.
שוב, רצוי להתייחס לעוד פרמטרים בבחירת אוזניות:
האם חשוב לך אוזניות פתוחות או סגורות?
כמה חשוב לך יכולת העברה בין מחשבים וניידות?
כמה חשוב לך שהאוזניות יהיו מסוגלות להמיר סטריאו ל- 5.1 (מאד בעייתי לביצוע ברוב המקרים)
כמה חשוב לך בסים שמרעידים את הראש? כמה מפריע לך בסים שמרעידים את הראש?
כמה חשוב לך יכולת שליטה מהאוזניות (קופסאות מיתוג) ולא רק שליטה מהמחשב?
האם יש לך מקום על השולחן לקופסאות מיתוג וכבלים?
עד כמה תזיע עם אוזניות בעלות ציפוי דמוי עור?
ועוד
- yaronkle
- חבר במועדון HT

לא, הן לא אמורות לעבוד עם PS3 או XBox. חבל.shlomile כתב:אתם יודעים אם אפשר לחבר אותם לPS3 לצורך סאונד של המשחקים (ללא שימוש במיקרופון)?
חיבור האוזניות לPS3 דרך הUSB מאפשר את האוזניות או את המיקרופון??...