המלצה לטלויזיה איכותית 42 HD
שלום רב,
אני מחפש טלויזיה 42 אינטצ' (אני מניח שאקנה פלסמה אלא אם יש המלצות אחרות).
תקציב מעל 5,000 ש"ח (הרעיון לקנות טלויזיה HD שתחזיק לזמן רב ולכן אני לא מחפש לחסוך).
אודה על המלצה כי אני רוצה לקנות כמה שיותר מהר (בכל זאת מונדיאל...).
תודה ושבוע טוב,
לירן.
אני מחפש טלויזיה 42 אינטצ' (אני מניח שאקנה פלסמה אלא אם יש המלצות אחרות).
תקציב מעל 5,000 ש"ח (הרעיון לקנות טלויזיה HD שתחזיק לזמן רב ולכן אני לא מחפש לחסוך).
אודה על המלצה כי אני רוצה לקנות כמה שיותר מהר (בכל זאת מונדיאל...).
תודה ושבוע טוב,
לירן.
1) הגדר תקציב מדוייק.
2) מה יחובר למסך?
3) מה תמהיל הצפייה? נא פרט זאת באחוזים - לדוגמה: שידורים רגילים 60%, שידורי HD מהמחשב - 20%, אקס בוקס - 20%
4) אנא ציין את מרחק הצפייה מעין המתבונן ועד איה שימוקם המסך (מדוד במטר!!!). כמו פרט האם המסך יהיה ממוקם בסביבה מוארת עם חשש להשתקפות.
2) מה יחובר למסך?
3) מה תמהיל הצפייה? נא פרט זאת באחוזים - לדוגמה: שידורים רגילים 60%, שידורי HD מהמחשב - 20%, אקס בוקס - 20%
4) אנא ציין את מרחק הצפייה מעין המתבונן ועד איה שימוקם המסך (מדוד במטר!!!). כמו פרט האם המסך יהיה ממוקם בסביבה מוארת עם חשש להשתקפות.
דודי שלום,dodi88 כתב:1) הגדר תקציב מדוייק.
2) מה יחובר למסך?
4) אנא ציין את מרחק הצפייה מעין המתבונן ועד איה שימוקם המסך (מדוד במטר!!!). כמו פרט האם המסך יהיה ממוקם בסביבה מוארת עם חשש להשתקפות....
תודה על התשובה המהירה
התקציב בין 5,000 ויכול להגיע גם ל 8,000 (שוב, חשובה איכות כיוון שזאת טלויזיה לטווח ארוך...).
תמהיל צפייה: שידורים רגילים 65%, HD בממיר הוט/סרטים - 20%, חיבור מחשב - 15%.
מרחק -כ 3 מ', מסך בחדר עם חלונות לכיוון מערב וצפון (אין תאורה ישירה כיוון שהמסך פונה צפונה, ועדיין אני בעד פלזמה).
אגב - אני בעד כמה שיותר גדול - אבל יש לי מגבלה של ארון - ומידות של 109 ס"מ רוחב על 84 ס"מ גובה - כך ש 42 תהיה הבחירה הטובה...
תודות.
אחד מהם מיובא ע"י יורוקום ואחד ע"י בוא מקביל.
במידה ואתה רוכש דרך סטריאו עיני אני בטוח שהוא עובד עם יורוקום כך שאין לך מה לחשוש.
בכל אופן-לפני ההזמנה-אני ממליץ לגשת לחנות ולבחון בעצמך את הפלאזמה. אין כמו מראה עיניים. במידה ואהבת גש לנהל משא ומתן עם בועז לגבי המחיר.
במידה ואתה רוכש דרך סטריאו עיני אני בטוח שהוא עובד עם יורוקום כך שאין לך מה לחשוש.
בכל אופן-לפני ההזמנה-אני ממליץ לגשת לחנות ולבחון בעצמך את הפלאזמה. אין כמו מראה עיניים. במידה ואהבת גש לנהל משא ומתן עם בועז לגבי המחיר.
דודי - תודה רבה על הסיוע והעזרה !!!dodi88 כתב:אחד מהם מיובא ע"י יורוקום ואחד ע"י בוא מקביל.
בכל אופן-לפני ההזמנה-אני ממליץ לגשת לחנות ולבחון בעצמך את הפלאזמה. אין כמו מראה עיניים. במידה ואהבת גש לנהל משא ומתן עם בועז לגבי המחיר....
אם אפשר שאלת בונוס - חמי מחפש רסיבר חדש בסכום פעוט של 2,000 - 2,500 ש"ח - אם יש לך המלצה - אשמח לשמוע.
שוב תודה על הסיוע והעזרה.
לירן.
אין על מה.
רסיברים זה כבר התחום של קטגוריית האודיו באתר
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =index&c=1
בטוח שיסייעו לך שם
בהצלחה
רסיברים זה כבר התחום של קטגוריית האודיו באתר
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =index&c=1
בטוח שיסייעו לך שם
בהצלחה
מוצר לפני כמעט שלוש שנים. לא ריאלי.MARTY כתב:יש דגם ישן PS10 מוניטוור ללא רמקולים.
http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID= ... icleID=393...