החלפת יוזר
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה לא יעבוד בכל משחק, יש משחקים שלא מאפשרים את זה.
אבל בשביל מה לעשות את זה?
אבל בשביל מה לעשות את זה?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

ובהרחבה - צור לך יוזר אירופאי, תוריד איתו את ההרחבות שאתה רוצה ובכל מקרה תמשיך לשחק רק עם היוזר האמריקאי. לא צריך להעתיק משחקים או להעביר טרופיז או מה שלא יהיה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אתה לא צריך להעביר אותן. ברגע שהתקנת משהו בקונסולה, הוא מותקן עבור כל היוזרים.
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
ממש לאliviur כתב:ומה בדיוק הקשר?
מהרגע שהורדת את התוכן מהחנות לפי האיזור של המשחק - הוא זמין לך בכל היוזרים.
ליביו...
הורדתי סט מפות ל-COD4 מה-PSN (שמסתבר שהוא אירופאי)
כאשר הכתובת ביוזר שלי ב-USA
ולא היה זיהוי של סט המפות במשחק.
הג'ינג'י

- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

מה שאתה אומר זה - יש לך COD4 אירופאי והורדת לו מפות מהחנות האמריקאית.RedHead כתב:ממש לאliviur כתב:ומה בדיוק הקשר?
מהרגע שהורדת את התוכן מהחנות לפי האיזור של המשחק - הוא זמין לך בכל היוזרים.
ליביו...![]()
הורדתי סט מפות ל-COD4 מה-PSN (שמסתבר שהוא אירופאי)
כאשר הכתובת ביוזר שלי ב-USA
ולא היה זיהוי של סט המפות במשחק.
...
איך בדיוק זה מסתדר עם "מרגע שהורדת את התוכן מהחנות לפי האיזור של המשחק"?
מה שנאמר הוא - יש לך COD4 אירופאי? תוריד לו את המפות מהחנות האירופאית ותוכל להשתמש בהן עם היוזר האמריקאי, עם היוזר היפני וגם עם היוזר שאין לו איזור כי בכלל לא יצרת לו חשבון PSN (למרות שליוזר כזה אין מה לעשות עם מפות למולטיפלייר, אבל יש לו מה לעשות, למשל, עם שירים לרוק בנד ותוכן נוסף שפועל גם בלי משחק ברשת).
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אתה אומר שהכתובת של המשתמש בארה"ב, אז איך בדיוק הורדת לו את ההרחבה מהחנות האירופאית? אתה מתחבר לחנות לפי הכתובת של המשתמש. אם הכתובת בארה"ב - אתה מתחבר לחנות האמריקאית.
אי אפשר לשנות את המדינה שבה אתה גר ברגע שקבעת אחת. אין בעיה לעבור ממקום למקום בתוך המדינה (בארה"ב זה באמת משנה - במקור כתבתי כתובת בניו ג'רזי והייתי צריך לשלם מס על כל רכישה. שיניתי לכתובת בדלאוור שהיא מדינה ללא מס ומאז אני אכן לא צריך לשלם מסים למדינות שבהן אני לא גר), אבל סוני לא מכירים באפשרות לבצע הגירה.
אם אתה רוצה גישה לחנות האירופאית אתה צריך לפתוח משתמש חדש ולכתוב שהוא גר באירופה. רק שים לב שגם בתוך אירופה יש איזורים - דיסק שנקנה בצרפת לא יקבל DLC מהחנות הבריטית, למשל.
אי אפשר לשנות את המדינה שבה אתה גר ברגע שקבעת אחת. אין בעיה לעבור ממקום למקום בתוך המדינה (בארה"ב זה באמת משנה - במקור כתבתי כתובת בניו ג'רזי והייתי צריך לשלם מס על כל רכישה. שיניתי לכתובת בדלאוור שהיא מדינה ללא מס ומאז אני אכן לא צריך לשלם מסים למדינות שבהן אני לא גר), אבל סוני לא מכירים באפשרות לבצע הגירה.
אם אתה רוצה גישה לחנות האירופאית אתה צריך לפתוח משתמש חדש ולכתוב שהוא גר באירופה. רק שים לב שגם בתוך אירופה יש איזורים - דיסק שנקנה בצרפת לא יקבל DLC מהחנות הבריטית, למשל.
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
סליחה. טעות (כבר יצאתי מבולבל)Malcontent כתב: אתה אומר שהכתובת של המשתמש בארה"ב, אז איך בדיוק הורדת לו את ההרחבה מהחנות האירופאית?
אתה מתחבר לחנות לפי הכתובת של המשתמש.
אם הכתובת בארה"ב - אתה מתחבר לחנות האמריקאית.
אי אפשר לשנות את המדינה שבה אתה גר ברגע שקבעת אחת....
יש לי יוזר עם כתובת אמריקאית.
COD4 שנקנה בארץ (ואני מניח שהוא אירופאי)
וסט מפות שהורדתי מה-PSN שה-PS3 שלי מתממשק אליו *
* איך אפשר בכלל לדעת לאיזה אני מחובר בלי קשר לכתובת שלי?
נכון להיום יש לי MW2 (שנקנה בארץ) ואני משחק ביוזר עם הכתובת האמריקאית.
איך אוכל להוריד את סט המפות החדש ולהמשיך את משחק הרשת באותו המקום (ועם המפות החדשות) ?
תודה
הג'ינג'י

- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אז ככה:
משחקים שנקנו בארץ לרוב יהיו אירופאיים, אבל לא תמיד. צריך להסתכל על הצד או הגב של הקופסא, באחד מהם (נדמה לי שבאמריקאי על הצד ובאירופאי על הגב) יהיה אייקון של גלובוס עם מספר. 1 זה אמריקאי, 2 זה אירופאי. אל תסמוך על המיקום, רק על המספר עצמו.
איך אפשר לדעת לאיזה איזור שייך המשתמש בלי להסתכל על הכתובת? אי אפשר לדעת. בגלל זה כל המשתמשים אצלי מסומנים. יש לי את המשתמש הראשי עם כתובת בארה"ב. למשתמש שנועד להתחבר לחנות הבריטית קראתי UK Shopper. למשתמש בשביל החנות האסיאתית - HK Shopper ולמשתמש לחנות היפנית - JP Shopper.
למשחקים אירופאיים אתה צריך לקנות מהחנות האירופאית. מה שקנית נקנה מהחנות האמריקאית, ולכן לא יעבוד. בכל מקרה, כל דבר שאתה קונה לקונסולה יעבוד עבור כל המשתמשים בקונסולה. אני יכול לקחת משחק שקניתי עם המשתמש האמריקאי שלי ולשחק בו עם המשתמש שנועד לחנות היפנית. אני לא עושה את זה, אבל אני יכול. מה שאני כן עושה זה לקנות תכנים גם מהחנות האמריקאית וגם מהחנות הבריטית ולשחק בהם רק עם המשתמש האמריקאי. אני גם מוריד תכנים מהחנות האמריקאית עם שלושה משתמשים נוספים (אני עושה Share עם מספר חברים), ובהכל אני משחק תחת אותו משתמש. מה שחשוב לצורך ביצוע הקניות הוא מאיזה חנות המשתמש. בשביל לשחק אחר כך עם התכנים - כל משתמש שקיים בקונסולה יתאים.
משחקים שנקנו בארץ לרוב יהיו אירופאיים, אבל לא תמיד. צריך להסתכל על הצד או הגב של הקופסא, באחד מהם (נדמה לי שבאמריקאי על הצד ובאירופאי על הגב) יהיה אייקון של גלובוס עם מספר. 1 זה אמריקאי, 2 זה אירופאי. אל תסמוך על המיקום, רק על המספר עצמו.
איך אפשר לדעת לאיזה איזור שייך המשתמש בלי להסתכל על הכתובת? אי אפשר לדעת. בגלל זה כל המשתמשים אצלי מסומנים. יש לי את המשתמש הראשי עם כתובת בארה"ב. למשתמש שנועד להתחבר לחנות הבריטית קראתי UK Shopper. למשתמש בשביל החנות האסיאתית - HK Shopper ולמשתמש לחנות היפנית - JP Shopper.
למשחקים אירופאיים אתה צריך לקנות מהחנות האירופאית. מה שקנית נקנה מהחנות האמריקאית, ולכן לא יעבוד. בכל מקרה, כל דבר שאתה קונה לקונסולה יעבוד עבור כל המשתמשים בקונסולה. אני יכול לקחת משחק שקניתי עם המשתמש האמריקאי שלי ולשחק בו עם המשתמש שנועד לחנות היפנית. אני לא עושה את זה, אבל אני יכול. מה שאני כן עושה זה לקנות תכנים גם מהחנות האמריקאית וגם מהחנות הבריטית ולשחק בהם רק עם המשתמש האמריקאי. אני גם מוריד תכנים מהחנות האמריקאית עם שלושה משתמשים נוספים (אני עושה Share עם מספר חברים), ובהכל אני משחק תחת אותו משתמש. מה שחשוב לצורך ביצוע הקניות הוא מאיזה חנות המשתמש. בשביל לשחק אחר כך עם התכנים - כל משתמש שקיים בקונסולה יתאים.