ירידה באיכות התמונה עם Yes MaxHD.
אחי התחבר השבוע ל Yes MaxHD ולטענתו בשידורים רגילים האיכות גרועה, לאחר שיחה שהיתה לא עם נציג של Yes נאמר לו שישנה ירידה באיכות למי שמחובר ל Yes MaxHD ושזה דבר ידוע.
היום הייתי אצלו והייתי מזועזע מאיכות התמונה, הייתי מעוניין לדעת איך זה אצל אחרים, האם האיכות באמת יורדת ואם כן מה ניתן לעשות.
היום הייתי אצלו והייתי מזועזע מאיכות התמונה, הייתי מעוניין לדעת איך זה אצל אחרים, האם האיכות באמת יורדת ואם כן מה ניתן לעשות.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
בשביל לקבל איכות SD מיטבית (ואף זהה למקס הרגיל רצוי לאמר) רצוי ביותר לבצע את שני הצעדים הקודמים לפני רכישת הממיר:
- קניית מסך HD איכותי המציג תכני SD באיכות מעולה.
- לכייל את המסך לאחר קבלת ממיר הyes MaxHD.
אצלנו רואים שידורי SDTV באיכות זהה לגמרי של המקס הרגיל ויש לנו yes MaxHD, אף על פי שלפעמים אני יכול להשבע שהשידורים הסטנדרטיים דומים במידתם לשידורי ה-HD, במיוחד בערוצים המסחריים (10 בולט בהם).
- קניית מסך HD איכותי המציג תכני SD באיכות מעולה.
- לכייל את המסך לאחר קבלת ממיר הyes MaxHD.
אצלנו רואים שידורי SDTV באיכות זהה לגמרי של המקס הרגיל ויש לנו yes MaxHD, אף על פי שלפעמים אני יכול להשבע שהשידורים הסטנדרטיים דומים במידתם לשידורי ה-HD, במיוחד בערוצים המסחריים (10 בולט בהם).
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
ערוצי SD בממיר HD MAX = איכות גרועה. צריך לראות בשביל להבין.
אני גם קראתי על זה לפני ששדרגתי, אבל אמרתי לעצמי שזה לא באמת יכול להיות כ"כ נורא.
אז זהו, שכן. זה היה הרבה יותר גרוע ממה שיכולתי לדמיין.
וכן, גם אצלי ראו ערוצי SD עם ממיר המקס הרגיל באיכות פנומנלית.
מה שמצחיק, שעכשיו, בחלק מהסדרות המשודרות ה HD, גם שם רואים לפעמים פחות טוב
ממה שראו עם המקס הרגיל בערוצי SD.
מה שבטוח, אם מקור השידור איכותי, אז רואים מצויין.
הכי מרגיז זה לראות בערוץ הסדרות HD, את דקסטר, ב 4:3, ב SD מתוח. זה פשוט לעג לציבור הצופים.
אני גם קראתי על זה לפני ששדרגתי, אבל אמרתי לעצמי שזה לא באמת יכול להיות כ"כ נורא.
אז זהו, שכן. זה היה הרבה יותר גרוע ממה שיכולתי לדמיין.
וכן, גם אצלי ראו ערוצי SD עם ממיר המקס הרגיל באיכות פנומנלית.
מה שמצחיק, שעכשיו, בחלק מהסדרות המשודרות ה HD, גם שם רואים לפעמים פחות טוב
ממה שראו עם המקס הרגיל בערוצי SD.
מה שבטוח, אם מקור השידור איכותי, אז רואים מצויין.
הכי מרגיז זה לראות בערוץ הסדרות HD, את דקסטר, ב 4:3, ב SD מתוח. זה פשוט לעג לציבור הצופים.
- UserName
-
- חבר ותיק

שמע דרוש ממיר מיוחד כי ברגע שהשידורים עוברים לממיר הם עוברים פירמוט מחדש לרזולוציה מיוחדת של yes, בשביל לשדר גם SD וגם HD צריך טיונר HD שכשהצלחת קולטת מהלווין אות HD אז הוא ימיר את השידור לרזולוצית הHD של yes, כך שאי אפשר לשדר SD רגיל בערוצי HD ולכן בא לפה העניין ששידורים שyes רכשה ב-SD ועוד ב-4:3 הם בUPSCALE ועוד נמתחים.
yarino כתב:אחי התחבר השבוע ל Yes MaxHD ולטענתו בשידורים רגילים האיכות גרועה, לאחר שיחה שהיתה לא עם נציג של Yes נאמר לו שישנה ירידה באיכות למי שמחובר ל Yes MaxHD ושזה דבר ידוע.
היום הייתי אצלו והייתי מזועזע מאיכות התמונה, הייתי מעוניין לדעת איך זה אצל אחרים, האם האיכות באמת יורדת ואם כן מה ניתן לעשות....
זה לא חדש , מי שגולש בפורם מכיר את הבעיה,
לדעתי זה ייפתר בדור חדש של MAXHD ,אז תצרכו לשכנע את שירות הלקוחות שיחליף לכם.
אין כזאת בעיה בHOT ,רואים באיכות טובה כמו בממירים הרגילים בחיבור SCRAT (רק ממירי THOMSON) ,
יש כאלה שמתקשים
לעבור ל SD דרך HDMI ,שלדעתי משדרג את התמונה של איכות ה SD ב HOT.
לדעתי זה ייפתר בדור חדש של MAXHD ,אז תצרכו לשכנע את שירות הלקוחות שיחליף לכם.
אין כזאת בעיה בHOT ,רואים באיכות טובה כמו בממירים הרגילים בחיבור SCRAT (רק ממירי THOMSON) ,
יש כאלה שמתקשים
לעבור ל SD דרך HDMI ,שלדעתי משדרג את התמונה של איכות ה SD ב HOT.
- UserName
-
- חבר ותיק

לדעתי בכלל צריך לעזוב את העניין של האיכויות ולדאוג לכך שלמרות שמוקלט באותו רגע שתי תוכניות יהיה אפשר לראות את המשחק של המונדיאל ולא לקבוע אחרי המשחק מועד יותר מאוחר להקלטה שמתנגשת עם הקלטות אחרות...