שאלת בנוגע ל HDMI
היי רציתי לדעת
יש לי טלוויזיה שקניתי Philips 42PFL8404 ואני ארצה כמובן לחבר לה ממיר HD (נאמר של YES).
כאשר אחבר דרך הרסיבר של ONKYO TX-SR608 זה יהיה בתצורה הבאה:
ממיר HD לתוך כניסת הרסיבר באמצעות כבל HDMI.
יציאת הרסיבר לתוך כניסת הטלוויזיה באמצעות כבל HDMI.
דיי ברור לכולם שהרסיבר ממתג בין כניסות HDMI ליציאת HDMI.
השאלה שנובעת מכאן - האם אצטרך להפעיל את הרסיבר בכל פעם שארצה לצפות בטלוויזיה דרך הממיר HD ?
(לא מדבר על רצון לשמוע דרך העמרכת קולנוע).
רוצה להוסיף - חשוב לי להבהיר שהטלוויזיה תומכת ב HDMI 1.3
יש לי טלוויזיה שקניתי Philips 42PFL8404 ואני ארצה כמובן לחבר לה ממיר HD (נאמר של YES).
כאשר אחבר דרך הרסיבר של ONKYO TX-SR608 זה יהיה בתצורה הבאה:
ממיר HD לתוך כניסת הרסיבר באמצעות כבל HDMI.
יציאת הרסיבר לתוך כניסת הטלוויזיה באמצעות כבל HDMI.
דיי ברור לכולם שהרסיבר ממתג בין כניסות HDMI ליציאת HDMI.
השאלה שנובעת מכאן - האם אצטרך להפעיל את הרסיבר בכל פעם שארצה לצפות בטלוויזיה דרך הממיר HD ?
(לא מדבר על רצון לשמוע דרך העמרכת קולנוע).
רוצה להוסיף - חשוב לי להבהיר שהטלוויזיה תומכת ב HDMI 1.3
מה לגבי יכולת לבצע PASS-THRU מהרסיבר לטלוויזיה כל עוד הרסיבר במצב STANDBY ?mp3lll כתב:אם הממיר מחובר למגבר מין הסתם שכן....
אם זהו המצב - אני אצטרך לקנות ממתג של כניסת HDMI 1 ל 2 יציאות HDMI. כאשר אמתג בין הרסיבר שיחובר הוא לטלוויזיה, לבין חיבור ישיר לטלוויזיה.
יש המלצות לממתג איכותי שלא יגרום לאיבוד מידע?
לא ראיתי משהו מיוחד חוץ מ RIHD שאני לא יודע כל כך האם זה קשור לשאלה שלי.
אני חושב שהתשובה לשאלה שלי קשורה פשוט לסטנדרד של HDMI 1.3.
כי קצת לא נראה לי הגיוני שכל אחד שיש לו רסיבר וממיר HD צריך להפעיל את הרסיבר בשביל לצפות סתם בטלוויזיה מבלי הרצון לשמוע בכל הרמקולים של הקולנוע ביתי אלא רק מהטלוויזיה....
אני חושב שהתשובה לשאלה שלי קשורה פשוט לסטנדרד של HDMI 1.3.
כי קצת לא נראה לי הגיוני שכל אחד שיש לו רסיבר וממיר HD צריך להפעיל את הרסיבר בשביל לצפות סתם בטלוויזיה מבלי הרצון לשמוע בכל הרמקולים של הקולנוע ביתי אלא רק מהטלוויזיה....
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
האונקיו 308 שלי תומך בפאסת'רו. מאמין שגם שלך אמור לתמוך, אבל הייתי בודק את זה. תבדוק אם בפאנל הקדמי של הרסיבר יש נורה של HDMI THRU, ככה זה נראה אצלי. ברגע שאני מכבה את הרסיבר, הסאונד עובר לטלוויזיה.
ברגע שאתה מכבה ?ran_carney כתב:האונקיו 308 שלי תומך בפאסת'רו. מאמין שגם שלך אמור לתמוך, אבל הייתי בודק את זה. תבדוק אם בפאנל הקדמי של הרסיבר יש נורה של HDMI THRU, ככה זה נראה אצלי. ברגע שאני מכבה את הרסיבר, הסאונד עובר לטלוויזיה....
ומה למשל קורה אם הרסיבר במצב STANDBY (כמו תמיד כשהוא לא דלוק), ואתה מדליק את הטלוויזיה והממיר HD.
האם יש איזושהי פעולה שעליך לעשות עם הרסיבר כדיי לצפות ולשמוע דרך הטלוויזיה בלבד?
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
בהחלט. הסאונד פשוט עובר אוטומטית מהטלוויזיה ברגע שאתה מכבה את הרסיבר, או מדליק את הטלוויזיה כאשר הרסיבר לא עובד. אני אישית הגדרתי את ה-HDMI כך שיאפשר שליטה על הטלוויזיה והרסיבר, כך שכשאני מדליק או מכבה את הטלוויזיה, אותו דבר קורה במקביל לרסיבר.
זה קשור לRHID. אחרי ששמת "HDMI Control" (שזה RIHD) לENABLED, אתה צריך לשים "Power Control" לON.
תוצאה:
[left]
"When set to “On”, regardless of whether the AV receiver is On
or in Standby, both audio and video stream from an HDMI input
will be output to the TV or other components via HDMI connection
(HDMI pass through function). When the HDMI pass
through function activates in standby mode, HDMI THRU indicator
will light."
[/left]
תוצאה:
[left]
"When set to “On”, regardless of whether the AV receiver is On
or in Standby, both audio and video stream from an HDMI input
will be output to the TV or other components via HDMI connection
(HDMI pass through function). When the HDMI pass
through function activates in standby mode, HDMI THRU indicator
will light."
[/left]
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
התשובה היא "לא". אתה לא חייב רסיבר פועל.TripACT כתב:השאלה שנובעת מכאן - האם אצטרך להפעיל את הרסיבר בכל פעם שארצה לצפות בטלוויזיה דרך הממיר HD ?...
עניתי כאן על אותו נושא