שלום לכולם
אני מחפש אתר שיוכל להציג בפני השוואות בין איכויות תמונה של מסכי LCD או LED .
כולל דגמים חדשים כגון : 5405/5605/7605 של פיליפס
הסדרות החדשות של שארפ וכ'ו ....
תודה לכל העוזרים
gabiuzan כתב:שלום לכולם
אני מחפש אתר שיוכל להציג בפני השוואות בין איכויות תמונה של מסכי LCD או LED .
כולל דגמים חדשים כגון : 5405/5605/7605 של פיליפס
הסדרות החדשות של שארפ וכ'ו ....
תודה לכל העוזרים
...
gabiuzan
איכות תמונה במסכים היא ..כל אדם לטעמו . לכן אין כמו מראה עיניים .
גש וראה ברשתות הגדולות את המסכים וכך תתאים לעצמך את הטוב ביותר לטעמך .
אני מסכים שכל אחד עם העיניים שלו , אבל אתה יכול גם לאהוב איכות תמונה אם היא תמונה מול תמונה באינטרנט .
כמובן שאני לא משווה אבל שנינו יודעים שכל רשת אוהבת להעצים את התמונה של היבואן שלה ולכן זה לא באמת הכי מדוייק !
אולי ננסח את זה אחרת קצת : האם יש אתר שעורך בדיקות לאיכות תמונה ומשווה בין כמה דגמים ? ...
בגרף למשל שמראה את דיוק הצבעים ודברים כאלה ? ...
בוא נתחיל מזה שלהציג תמונה שמסך נותן לך לא נותן טכנית כלום. הסיבות לך אני מניח די ברורות לכולם.
לגבי הצגת גרפים של דיוק צבעים, עומק שחורים וכן הלאה - זה כבר אפשרי, אבל -
רוב האנשים שיחפשו דבר כזה הם אנשים עם התעניינות טכנית מסויימת מעבר למשתמש הממוצע שלא רוצה אפילו להבין את הדברים האלו.
רוב האנשים קונים מסך בגלל מחיר או מוכרן טוב שהצליח להשחיל להם מסך שהוא רוצה למכור.
אחוז מאד קטן לא קונה כל לוקש שמוכרים לו ואוהב לבדוק כל מוצר לעומק לפני שהוא קונה, ממש כמו הרבה מאד חברים באתר הזה לדוגמא.
ומוצרים נבחרים ויחסית פופולריים נבחנים כאן די לעומק על ידי עפר המקצוען והפרטים שאתה מחפש נמצאים במאמרים אלו.
הבעיה היא שיש המון מסכים ודגמים לכל יצרן ותת דגמים ברוב המקרים שמותאמים לשוק מסויים וזה פשוט לא אפשרי או ריאלי
לבדוק את כולם. אלו בדיקות די ארוכות וזמן שווה כסף.
דבר נוסף הוא שהרבה מסכים מגיעים לא מכויילים מהקופסא וצריכים לעבור כיול מקוצעי כדי להציג תמונה טובה יותר,
אז מה תעשה במקרה כזה ? תפרסם את הנתונים של המסך איך שהוא מגיע מהיצרן או את הנתונים האופטימליים אחרי כיול ?
בקיצור, הרחבתי יתר על המידה, אבל אני חושב שהצלחתי להעביר את הנקודה..
הקישור נכנס ישירות להשוואה בין דגמים. יש שם בחירה : Choose a test: שם תוכל לשחק עם סוגי הבדיקות.
כמו כן, יש ביקורות על רוב המסכים. אך כמובן כדאי לקחת את התאוריה רק כ'תאוריה'.