אחרי שחשבתי על הכל התקנתי הכל , השקעתי בהכל , המקרן איננו תקין פרטים בפנים
שלום לכולם , אני מיואש .. כל כך , כל מילה שנכתבת כאן נכתבת עם טיפת זיעה וכל טיפה השקעתי בעבודה קשה כסף , בשביל כל הפרוייקט הזה שהיה לי בראש .
קניתי מסך נמתח
שיפצעתי את החדר , כוננית , תעלה לכבלים , רגע ההקרנה , מסדר את המקרן במקום המיועד לו .. מתחיל להקרין .
optoma hd20
לאחר שעה של הקרנה , המקרן מתחרפן מראה קווים בצבעים של ירוק צהוב , וכל מיני ריבועים לבנים כאלה , וזהו התמונה נאבדת ..אי אפשר להמשיך לראות , מכבה את המקרן .
מדליק אותו הבוקר לאחר יממה שלמה מצליח לראות שעה וחצי , בעזרת ה popcoran a200 , ושוב לאחר שעה וחצי המקרן מאבד תמונה ולא מצליח להתאושש , מראה קווים דקים , עם משבצות לבנות שחורות אפורות כאלה .
מעט קשה לי לכתוב את כל זה.
זה מבאס .
המקרן מחובר רק למקור אחד שזה ה a200 , הסרטים הם בפורמט mkv .
עם אכן הבעיה היית במזרים מדיה שגורמת לכך אחריי הכיבוי של המכשיר הבעיה אמורה להסתדר ושאני יצליח להיכנס לmenu של המקרן אבל גם זה לא .
אין אבוד עצות וכל כך מאוכזב מ optoma .
למרות כל ההמלצות שקיבלתי המקרן חדש מקופסא.
חשבתי אולי הוא מאבד סינגל ואני צריך להגדיר הגדרה בפופקורן לא יודע עברו לי הרבה רעיונות בראש.
קניתי מסך נמתח
שיפצעתי את החדר , כוננית , תעלה לכבלים , רגע ההקרנה , מסדר את המקרן במקום המיועד לו .. מתחיל להקרין .
optoma hd20
לאחר שעה של הקרנה , המקרן מתחרפן מראה קווים בצבעים של ירוק צהוב , וכל מיני ריבועים לבנים כאלה , וזהו התמונה נאבדת ..אי אפשר להמשיך לראות , מכבה את המקרן .
מדליק אותו הבוקר לאחר יממה שלמה מצליח לראות שעה וחצי , בעזרת ה popcoran a200 , ושוב לאחר שעה וחצי המקרן מאבד תמונה ולא מצליח להתאושש , מראה קווים דקים , עם משבצות לבנות שחורות אפורות כאלה .
זה מבאס .
עם אכן הבעיה היית במזרים מדיה שגורמת לכך אחריי הכיבוי של המכשיר הבעיה אמורה להסתדר ושאני יצליח להיכנס לmenu של המקרן אבל גם זה לא .
חשבתי אולי הוא מאבד סינגל ואני צריך להגדיר הגדרה בפופקורן לא יודע עברו לי הרבה רעיונות בראש.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
תנסה לשחזר את הבעיה, כשזה קורה לך תנתק פיזית את כבל ה hdmi שמחבר את המזרים למקרן מהצד של המקרן ! כך שלא מחובר למקרן כלום למעט חשמל.
בדוק האם אתה מצליח להיכנס ל menu של המקרן. אם עדיין לא מצליח אז כנראה שהבעיה היא באמת במקרן. אם הבעיה נפתרת ברגע הניתוק אז כנראה שהבעיה לא במקרן.
ליאור
בדוק האם אתה מצליח להיכנס ל menu של המקרן. אם עדיין לא מצליח אז כנראה שהבעיה היא באמת במקרן. אם הבעיה נפתרת ברגע הניתוק אז כנראה שהבעיה לא במקרן.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
כמו שאמרו..תשלול אפשרויות עד שתגיע לרכיב הבעייתי.
ואם במקרה שזה המקרן,לך לנותן האחריות,לא קרה שום דבר!...
אנשים משקיעים את הנשמה שלהם בדברים ובסוף מתאכזבים..
אין למה להתבעס ככה!
לא נורא,זה לא סוף העולם...
בהצלחה ושבוע טוב!
ואם במקרה שזה המקרן,לך לנותן האחריות,לא קרה שום דבר!...
אנשים משקיעים את הנשמה שלהם בדברים ובסוף מתאכזבים..
אין למה להתבעס ככה!
לא נורא,זה לא סוף העולם...
בהצלחה ושבוע טוב!
ידידי,
קרה לי משהו דומה בהקרנה באמצעות VIVITEK 1080FD, הנ"ל התרחש כשהשתמשתי במטריצת HDMI לה חוברו מספר מקורות ושני מסכים.
לאחר מחקר מעמיק גיליתי שחוסר תאימות ברזולוציית השידור של ה-PS3 מול המקרן וה-LCD (המקרן FHD והLCD 720P) גרמה לכל הבלאגן.
1.חשוב לוודא תקינות ע"י חיבור מקור יחיד ישירות למקרן ולנסות את שתי כניסות ה-HDMI.
2.יש לכוון את הגדרות הרזולוצייה כך כתהיה תאימות בין המקור המשדר למקרן.
3.בעבודה עם מטריצת HDMI יתכנו הפרעות "חיים בצוותא" במידה והמטריצה או הכבל אינם איכותיים.
4. מהו אורך הכבל? נסה לחבר עם כבל קצר ככל האפשר בכדי לבדוק אם מקור הבעיה בכבל.
5. נסה לחבר מקור אחר (מחשב, ממיר, DVD, PS3)
אריק
קרה לי משהו דומה בהקרנה באמצעות VIVITEK 1080FD, הנ"ל התרחש כשהשתמשתי במטריצת HDMI לה חוברו מספר מקורות ושני מסכים.
לאחר מחקר מעמיק גיליתי שחוסר תאימות ברזולוציית השידור של ה-PS3 מול המקרן וה-LCD (המקרן FHD והLCD 720P) גרמה לכל הבלאגן.
1.חשוב לוודא תקינות ע"י חיבור מקור יחיד ישירות למקרן ולנסות את שתי כניסות ה-HDMI.
2.יש לכוון את הגדרות הרזולוצייה כך כתהיה תאימות בין המקור המשדר למקרן.
3.בעבודה עם מטריצת HDMI יתכנו הפרעות "חיים בצוותא" במידה והמטריצה או הכבל אינם איכותיים.
4. מהו אורך הכבל? נסה לחבר עם כבל קצר ככל האפשר בכדי לבדוק אם מקור הבעיה בכבל.
5. נסה לחבר מקור אחר (מחשב, ממיר, DVD, PS3)
אריק
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
קשה לי להאמין שהבעיה במקרן.
אם הבעיה היא באיבוד סיגנל, נראה לי כבל או מקור בעייתי.
הכי פשוט לחבר למקרן מקור אחר כמו ממיר HD כל שהוא ב HDMI.
אם הבעיה נמשכת, הבעיה בכבל או במטריצה/ספליטר HDMI אם יש כזה.
אם הבעיה היא באיבוד סיגנל, נראה לי כבל או מקור בעייתי.
הכי פשוט לחבר למקרן מקור אחר כמו ממיר HD כל שהוא ב HDMI.
אם הבעיה נמשכת, הבעיה בכבל או במטריצה/ספליטר HDMI אם יש כזה.
היי יוסי,yosizach כתב:שלום לכולם , אני מיואש .. כל כך , כל מילה שנכתבת כאן נכתבת עם טיפת זיעה וכל טיפה השקעתי בעבודה קשה כסף , בשביל כל הפרוייקט הזה שהיה לי בראש .
קניתי מסך נמתח
optoma hd20
זה מבאס .
חשבתי אולי הוא מאבד סינגל ואני צריך להגדיר הגדרה בפופקורן לא יודע עברו לי הרבה רעיונות בראש....
באריזת המכשיר סופקה לך תעודת אחריות של אס ג'י
נשמח לסייע לך בבדיקה מקיפה של המקרן וכך תוכל לבודד את הבעיה ולשלול או לאושש שהבעיה היא במקרן או בכל גורם אחר כפי שהוזכר בפורום.
כתובת המייל שלנו: [email protected]
בברכה,
צוות אס ג'י