למה יש delay של 2 שניות בין השידור בערוץ 511HD ל11 הרגיל?
-
Ronaldo_kaka
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
זה תקלה של ערוץ 1? או אולי זה לוקח פשוט יותר זמן להעביר את השידור בגלל שזה בHD?
אם זה אילוץ טכנולוגי,אז אין מה לעשות...אבל אם זה משהו שאפשר לסדר אז נקווה שערוץ 1 ידאגו לסדר את זה.
אני בyes...הדיליי הזה מופיע גם אצל אנשים בHOT?
אם זה אילוץ טכנולוגי,אז אין מה לעשות...אבל אם זה משהו שאפשר לסדר אז נקווה שערוץ 1 ידאגו לסדר את זה.
אני בyes...הדיליי הזה מופיע גם אצל אנשים בHOT?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
השאלה היותר מעניינת היא למה יש delay של שתי שניות בין התמונה לפס הקול בשידור האינטרנט באתר רשות השידור..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
הזמן שבו עובר מהעברת השידור לממיר אורך כ-5 שניות, כך שבאופן טבעי בשידור חי יש דיליי של 5 שניות מהזמן המקורי כך שאם למשל אתה גר קרוב לאיצטדיון אתה תשמע מהאצטדיון "גוללללל!" 5 שניות לפני שזה מגיע אליך, וזה רק בשידור סטנדרטי (SD).
בשידור HD לוקח יותר זמן לשידור לבוא אליך, בערך דיליי של 10 שניות, חישוב מהיר אומר שאם תעביר מ-11 ל-11HD אתה תראה ב-11 משהו שיקרה עוד 5 שניות ב-11HD.
בשידור HD לוקח יותר זמן לשידור לבוא אליך, בערך דיליי של 10 שניות, חישוב מהיר אומר שאם תעביר מ-11 ל-11HD אתה תראה ב-11 משהו שיקרה עוד 5 שניות ב-11HD.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
פענוח H.264 שבו משודרים ערוצי ה- HD וביניהם ערוץ 1 HD לוקח כ- 2 שניות יותר מפענוח MPEG-2 ועל כן הדיליי.
-
Ronaldo_kaka
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה לכולם על ההסברים.וגם באופן כללי- dealy משידור בחו"ל הוא תמיד יותר גדול מdealy בשידור בארץ?לוקח יותר זמן לקלוט את השידור מחו"ל,או שמהירות קליטת השידור מהלווין זהה?
זהה. גם השידור בארץ, במיקרים רבים עובר דרך לווין.Ronaldo_kaka כתב:תודה לכולם על ההסברים.וגם באופן כללי- dealy משידור בחו"ל הוא תמיד יותר גדול מdealy בשידור בארץ?לוקח יותר זמן לקלוט את השידור מחו"ל,או שמהירות קליטת השידור מהלווין זהה?...
You are never fully dressed without a smile